ce crema anticelulitica folositi ?

ce crema anticelulitica folositi ? | Autor: monica_p27

Link direct la acest mesaj

Eu am incercat o gramada de creme si scumpe si mai ieftine si nu prea au dat rezultate.Nu sunt grasa dar totusi am celulita si nu pot purta fuste sau pantaloni scurti.Luna trecuta mi-am cumparat la indemnul sorei mele o crema cu ardei iute Revicel si sunt foarte multumita.Celulita nu a disparut complet dat s-a retras si pielea e foarte fina.Daca ma bronzez putin cred ca nu o sa se mai vada deloc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yvon spune:

E foarte bine ca ai gasit aceasta crema si ca are rezultate,
in general fara un masaj anticelulitic nu prea au efect.

Intrebare: e crema sau ulei?

---------------------------------------------------
''Daca poti, fii mai intelept decat altii, dar nu le spune''.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Unde se gaseste? de la ce marca e? ce gramaj si ce pret?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Am folosit multe tipuri de creme aticelulitice,cel mai multumita am fost de supliform,care e relativ ieftina,dar bunuta!Ieri insa mi-am cumparat si eu Revicel,si vad ca inceputul e promitator,in sensul ca simteam ca-mi ies flacari din picioare si abdomen.Sa vedem continuarea...
Laura,are 200 ml,costa 34 ron si am luat-o de la plafar,era ultima cutie!Zicea tipa aia ca s-au vandut foarte bine.

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

cel mai bun remediu este cafeaua,asa in stare pura se face un masaj cind esti la dus ,ca te simti asa de bineee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Eu am folosit Elancyl si am vazut o diferenta.

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Subscriu la ceea ce a spus Anita:-)
Totusi,cred ca toata lumea cunoaste teoria dar tot incearca sa gaseasca drumuri mai scurte si cat mai usoare-sportul+alimentatie "curata"=singura solutie.Daca ar fi existat o crema care sa elimine celulita,toate femeile erau fit fara sa miste un muschi si creatorul ei conducatorul Terrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu folosesc Supliform de ani de zile dar trebuie sa te dai mereu si sa ai rabdare.Dupa parerea mea nu cu creme va disparea celulita.
Ultima data am folosit-o pe cea noua de la Elmiplant cu piper si mi-au aparaut niste vinisoare rosii sub piele asa ca am lasat-o deoparte.

Cait
http://biomonde.ecosapiens.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinaioan12 spune:

Eu folosesc Chocolate Dream

Este cu unt de cacao nerafinat, ciocolata neagr#259; bio, ulei de cocos si sambure de cauze. Mie îmi l#259;sa pielea ft fina si tonifiata, ca un limfodrenaj...daca o aplic seara. Pot sa spun ca dup#259; o luna deja se vede ca mult#259; apa din tesuturile mele grasimoase sa dus si delimita nu e vizibila. Cel mai r#259;u e cand ai si delimita si vergeturi in acela#537;i loc... Dar deja de cand folosesc vergeturile aproape ca nu mai exista...

Eu mereu am preferat ingredientele naturale fata de chimicale...

Mergi la inceput