"Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (62)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

buna fetele,

in legatura cu scurgerile si eu le am apoase si doar atunci cand ma ridic din pat....logic, doar stau cu fundul in sus pe o perna....sunt ok scurgerile pt ca mie imi ia proba din col saptamanal dar asta pt ca sunt in spital si pot contacta diverse bacterii Doamne Fereste!

vero nu te necaji si puiul meu e mai mic da nu conteaza asta, trebe sa ajungem la termen si daca mie care nu-mi dadeau sanse am ajuns la 32 sapt cu siguranta tu vei ajunge la termen

mai fetelor lasati-o mai moale cu activitatile astea de Paste acum cand sunteti pe ultima suta de metri

aaaaa ...uitasem....m-am bucurat mult tare cand am auzit de fetitele Carlei ca sunt sanatoase si papa laptic....in curand vor sta la sanul mamei

noi azi facem 32 sapt si suntem optimiste,tinta e 35 sapt...si daca ne ajuta Dumnezeu mai stam 2-3 sapt si gata

burticile

32 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

buna fetele,

in legatura cu scurgerile si eu le am apoase si doar atunci cand ma ridic din pat....logic, doar stau cu fundul in sus pe o perna....sunt ok scurgerile pt ca mie imi ia proba din col saptamanal dar asta pt ca sunt in spital si pot contacta diverse bacterii Doamne Fereste!

vero nu te necaji si puiul meu e mai mic da nu conteaza asta, trebe sa ajungem la termen si daca mie care nu-mi dadeau sanse am ajuns la 32 sapt cu siguranta tu vei ajunge la termen

mai fetelor lasati-o mai moale cu activitatile astea de Paste acum cand sunteti pe ultima suta de metri

aaaaa ...uitasem....m-am bucurat mult tare cand am auzit de fetitele Carlei ca sunt sanatoase si papa laptic....in curand vor sta la sanul mamei

noi azi facem 32 sapt si suntem optimiste,tinta e 35 sapt...si daca ne ajuta Dumnezeu mai stam 2-3 sapt si gata

burticile

32 sapt cu

Felicitari Tatyana !

Stiu ca asta era primul prag f. important pe care iti doreai sa il atingi.
Iti doresc la fel si cu urmatoarele, pana la ultimul

Ce sa inteleg cu 2 - 3 sapt si gata, iti da drumul acasa daca faci 35 sapt ?

Ruxi 32 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Vero curaj ca totul o sa fie bine.

Sabina multa bafta si sanatate si totul sa decurga bine si sa ai doua fetite sanatoase si cuminti daca nu mai reusesc sa intru pana te internezi tu.

Noi am fost la eco si bebelina are 1400gr e vioaie si bine dezvoltata. Injectiile cu Clexane isi fac efectul deoarece IR-urile sunt bune asa ca deocamdata suntem happy ca totul este bine.
Am inceput cu pregatirile de sarbatori si nu cred ca voi mai reusi sa intru de aceea va urez la toate SARBATORI FERICITE si un PASTE LUMINAT PLIN DE FERICIRE!!! Sa ne vedem cu vesti bune si bebei grasi cu toate dupa sarbatori.
toate fetele. Aveti grija de voi.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salutare, burtici! Hai sa-mi dau si eu cu parerea despre ce mai retin.

PERNA DE ALAPTAT - daca e totuna cu cea de gravida, in forma de semiluna, de aia am inca de data trecuta, mie mi-e foarte utila la dormit in timpul sarcinii insa sincer eu n-am putut sa o folosesc la alaptat, am tot vazut in poze cum se tine dar nicicum nu nimeream pozitia.

CARLA - ma bucur mult ca ai reusit sa-ti tii mazarichile in brate si ca merge mai bine cu mulsul, se desfunda canalele si va fi din ce in ce mai usor.

CRISSY - mie mi-au fost utile scutecele nr. 1, cred ca am folosit vreo 2 pachete, am trecut la nr. 2 abia pe la vreo 3 sapt. daca tin bine minte. Luca a avut 3.400 kg la nastere. Cat despre marca, eu am incercat multe marci dar de departe Pampers mi s-au parut cei mai buni, la restul ori i se irita pielicica ori iesea pisu si caca pe langa. Si cum pampers am mai avut accidente pana am devenit mai experimentata in pusul lor, dar nici pe departe atatea cate cu celelalte marci.

VERO, TATYANA - eu zic sa nu va faceti ganduri negre legat de greutatea lui bebe. Eu sincer am devenit f. sceptica, am auzit de atatea rateuri, ba bebelusi despre care se zicea ca sunt mari de tot si s-au nascut cu 3 kg pana in 3.5 kg ba altii despre care se zicea ca sunt mici sau medii si s-au nascut cu peste 4 kg. In fond eu n-au cum sa ii cantareasca in burta ci au tabele cu statistici in functie de diametrul capului si de astea. Insa na, nu toti bebelusii cu un anumit diametru biparietal au aceeasi greutate, unii au mai multe sunculite, altii mai putine. Ca sa nu mai vorbesc ca conteaza si performanta ecografului si priceperea medicului, e de ajuns sa puna mouse-ul cu un mm mai incolo sau mai incoace la o masuratoare si deja aia poate insemna o diferenta de zeci sau sute de grame. Eu zic ca atata vreme cat sunt activi bebelusii si cat curba este ascendenta, cresc cu fiecare ecografie, totul e bine.

VERO, capul sus, imi dau seama ca e greu in spital dar nu mai ai mult si iti vei tine minunea in brate si e mai bine sa fii supravegheata daca par sa fie problemute cu placenta si lichidul amniotic

Drum bun fetelor care calatoresc de Paste!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 31+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Buna seara dragele mele!!!
Va multumesc pt felicitari si sfaturi!
Deja incep si eu sa ma plang...ma doare spatele,ma simt de 100 kg,parca mi s-a lasat burta,de-abia mai merg.......am 83 kg,am pus 13 kg in sarcina...deocamdata!
Maine dimineata merg sa fac analizele de trim.3,sper sa iasa ok...cred ca intr-o sapt.vin rezultatele...iar pe 16 merg la d-na dr ginecolog!
Va pup si va doresc o seara placuta!!!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&33+cuMELISSA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dunemaire

Anamaria, cand scrii mesaj nou vezi ca ai printre butonelele de la format unul cu un B mare - daca il apesi iti vor aparea niste b-uri intre paranteze drepte. tot ce scrii intre [ b ] si [ /b ] va aparea cu litere ingrosate.

Tot la format iti apare si optiunea culoare, aceeasi poveste cu ea ca si cu b-urile. Experimenteaza si o sa reusesti .

Am plecat la nani. Noapte buna!

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si Teodora, 32+

Sa vedem ce v-a iesi!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Aniska80

Citat:
citat din mesajul lui dunemaire

Anamaria, cand scrii mesaj nou vezi ca ai printre butonelele de la format unul cu un B mare - daca il apesi iti vor aparea niste b-uri intre paranteze drepte. tot ce scrii intre [ b ] si [ /b ] va aparea cu litere ingrosate.

Tot la format iti apare si optiunea culoare, aceeasi poveste cu ea ca si cu b-urile. Experimenteaza si o sa reusesti .

Am plecat la nani. Noapte buna!

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si Teodora, 32+

Sa vedem ce v-a iesi!!!

Uraaaaaaaaaaa,am reusit!!!!!!Eu mereu dadeam click la B si scriam ce aveam de scris si mai dadeam si la sfarsit si de aceea nu-mi iesea,nu stiam ca trebuie sa integrez cuvintele intre cele doua b-uri,aceeasi pb. o aveam si cu culorile!Multumesc pt sfat Andrea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Evident ca am mai bagat nasul pe aici

Vero imi pare rau de vestile astea. sper sa fie totul ok si sa nu te interneze! Oricum ar fi insa ca bb sa fie sanatos si sa se nasca la termen!
Aniska si eu am fost tare deprimata azi, ma simt imensa, nu mai pot. Am 70 de kg, dar am plecat de la 57 si nu stiu, imi propusesem mai putin, nu mai pot si mananc numai dulciuri. asta e.
Sabina sper sa ai rezerva si sa nu-ti faca surprize. In rest, ma bucur ca totul e ok. Ale e f simpatica!! hihi
R-ocsy
Sorana spor la treaba si eu as vrea sa mai deleg din ele, dar uite ca nu am cui din pacate...dar uneori m-as urca pe pereti.
Vivela sanatate multa puiutului, dragul de el! si noi mai tragem cu o tuse asa, din cauza vantului zic eu. Dar sper sa treaca definitiv pana nasc
flory felicitari pentru eco!
Mira ma bucur ca despartirea de sot nu ti se pare grea.
corinasmile sotul nu poate sta cu tine?? cu mine a stat in permanenta cineva, dar am avut cezariana si bb in rezerva...Intr-adevar, simti nevoia sa fie cineva cu tine...si eu sunt la fel.
Artu sper ca de surprize v-ati tinut de 1 aprilie! Ca stiu ca asta va e obiceiul...

Cu secretiile, si eu am observat o corelare cu efortul, dar poate o fi fost o coincidenta. NU am in fiecare zi la fel.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 36+ Ilinca Sabina

AMR 21 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Bun gasit fetelor!

Va dau intii raportul de la echo de azi si apoi recuperez cu cititul!

DOAMNE, ITI MULTUMIM! Suntem bine - atit doar ca mama lui bebe e cam grasa:D si pe alocuri mi=a spus ca examinarea e dificila din cauza kilelor mele!!! De-acum nu mai e nimic de facut, decit sa asteptam sa ajungem la capat si sa ne mentinem sanatosi pentru ca: a vz rinichiutii si sunt ok: dilatatie normala de 3, respectiv 4 mm - nu stiu deci daca a fost atunci, la echo de trim II vreo pb sau numai dorinta lui dom' doctor de a ne revedea, pt a mai cotiza un rind! L-am dezamagit, tradat, cum vreti si am mers acum la un altul care m-a linistit.

Bebitza are 1913 grame (ii place lui cifra 13, la eco de trim II - 25 saptamini, avea 813g :)) este in prezentatie craniana deja, dr zice ca nu se mai intoarce, ca e mare de-acum!

Daca la 25 saptamini placenta era fundica, acum este inserata lateral stinga si iar ne izbim de gradul de maturatie: cica 2 - acum este posibil sa fie normal acest grad, nu? La voi cum mai apare gradul de maturatie al placentei?

Se mentine circulara simpla de cordon.

Nu a putut sa ii vada un glob ocular, buza superioara (tinea iar mina la nivelul acela) si cite ceva la nivelul inimii tot din motive de pozitie si "greutate". Vi s=a mai invocat si voua acest motiv? eh...fie, il cred pe cuvint pt ca nu am incotro:D!

A, inca ceva: cum spunea si Anamaria: chiar au fost dureroase anumite "pasaje" in timpul echografiei... a insistat deosebit de mult spre disperarea lui bebe care s-a agitat apoi mult, toata distractia pe vezica mea:D!

In finally: am respirat usurata, multumesc fetelor care au tinut pumnii strinsi pentru mine, vedeti, rezultatele sunt pe masura!.
Trec la recuperat, am de gind sa termin in noaptea asta posturile de astazi, adik ieri, 1 aprilie. Si eu, ca si Mira, adorm cel mai devreme la 2 noaptea... haotic program!

Mary 31+ cu minune de deocamdata Tudor Mateo

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mary&year=2010&month=5&day=27&babycount=1 evolutia lui bebe

si la noi: AMR 9 saptamini

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Ia sa vedem ce au mai facut fetele noastre azi:)!

Nana - lasa mamico draga ca iti vor trece toate cind te vei vedea cu mindretea de fata in brate! Vei vedea! Un sa mai iau din dureri!:)

Onana: Paste fericit si drum bun catre Sibiu! Sa ai grija de burtica, sa nu faci excese si sa ne vedem in formatie completa inainte de a incepe galeria pentru Sabina!

Corina: venirea pe lume a celui mai important membru al familiei te va intari cu siguranta! Nu uita ca nu vei fi singura in rezerva, ci cu micutul pe care tu l-ai adus pe lume, colocatarul tau vreme de 9 luni, asa ca vei uita de alintaceala!:)

Crissy: Slava lui Dumnezeu pentru linistea ce mi-a asternut-o astazi, liniste sufleteasca de care iti doresc sa te bucuri si tu! Vei vedea, va fi bine! e important, constat acum, sa te linistesti si sa nu te consumi din nimic... pentru ca nu mai ajungi nicaieri... Citesc acum si ma edific din ceea ce mi-ai trimis! Pupici si paste frumos!

Mary 31+ cu minune de deocamdata Tudor Mateo

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mary&year=2010&month=5&day=27&babycount=1 evolutia lui bebe

si la noi: AMR 9 saptamini

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput