Vacanta in Turcia (10)
Raspunsuri - Pagina 23
Giova spune:
Madau iar iti cer parerea. Cu delphinul de acum 2 ani nu ai dat gres...ne-a placut la nebunie.
Citeam mai demult ce scriai de Susesi. acum vad ca nu mai e in topul preferintelor tale. Nu merita?
Noi pe asta ne-am decis...bine, nici Cornelia Diamond nu ma lasa rece...e chiar misto, dar iese cu mult mai scump decat Susesi.
Mersi mult.
Oana nu v-ati decis inca?
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
ooana spune:
inca nu ne-am decis dar macar de la 3 am ajuns la 2
Cornelia sau Delphin
Matei - luna a 8-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Giova spune:
Oana eu in locul vostru as alege Cornelia. Din ce-am vazut pe site e cu mult superior lui Delphin.
Nu suntem nici noi asa decisi: Susesi sau Cornelia....diferenta de pret e de 230 euro.
Ladybird pai normal ca e scump la 2 adulti si 2 copii peste 2 ani pt. 14 zile. pai noi platim jumate din pretul zis de tine, pt. 2 adulti, unul sub 2 ani si unul de 5 ani. Si noi am vrut macar 10 zile...dar e scump. asa mai bine mergem in 2 intr-o excursie de cateva zile undeva in toamna.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi