Vacanta in Turcia (10)
Raspunsuri - Pagina 22
roxanaz spune:
la hotelurile enumerate de tine nu poti scadea pretul sub suma aceea, daca vorbim de 2 saptamani si de o familie cu doi copii platitori si ei. orienteaza-te in functie de buget la hoteluri mai jos decat cele de cel mai inalt nivel.
Roxana
Bebe Beca spune:
Ladybird, eu obtinusem un tarif bun la Royal Dragon, in Side, la agentia rezervare.ro . uite link catre oferta http://www.rezervare.ro/detalii_rezervari.php?id_statiune=278&id_tara=1&id_hotel=1337 pe noi ne costa undvea pe la 3200 pt 10 nopti, insa.
Dar, din cauza tarifului oricum mare, am ales Bulgaria, un complex unde platim 400 eur pt 10 nopti, apartament cu 1 dormitor si living, restaurante, piscina, chiar pe malul marii. Obzor beach resort se cheama.
Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 36+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
mari78 spune:
Buna,
A fost cineva la Amelia Beach Resort in Side ? Ma tot gandesc sa renunt la Duni in favoarea Turciei...chiar daca e mai scumput. Pentru fete ar fi mult mai bine.
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
ooana spune:
Vrem si noi anul asta Turcia, in iunie cand Matei va avea 11 luni si nu ne putem hotara intre: Delphin Palace, Ela Quality si Cornelia Diamond...ce ma sfatuiti?
Matei - luna a 8-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
madau spune:
Topul meu...in doua am stat si pe unul l-am vizitat, ar fi asa:
1. Cornelia Diamond
2. Delphin
3. Ela Quality
Daca vrei detalii, putem comenta pe marginea topului
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madau Topul meu...in doua am stat si pe unul l-am vizitat, ar fi asa: 1. Cornelia Diamond 2. Delphin 3. Ela Quality Daca vrei detalii, putem comenta pe marginea topului Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005) www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2 bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX |
sa inteleg ca ai stat la Cornelia...sau doar l-ai vizitat?
vad ca esti "experta" in Turcia...mi-ai recomanda alt hotel?
noi vrem sa luam bilete acum cu earlybooking voi unde mergeti in vacanta anul asta? tot Turcia?
banuiesc ca patut pentru copil in camera e ceva normal la oricare dintre aceste hoteluri...dar spune-mi cum stau la capitolul mancare pentru un copilas de 1 an.
si da, daca ai timp as avea nevoie sa detaliezi putin clasamentul facut...multi multi pupici
Matei - luna a 8-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
lidiadanaila spune:
LADYBIRD...intr-adevar anu' asta au crescut preturile pentru turcia...si daca vrei mai multe nopti si hotel foarte bun te duce mult ! Noi am fost acum 3 ani la delphin pallace si anu' trecut la royal wings....cind am cerut oferte de la agentii anu' asta pentru delphin pallace ni s-a incretit paru' brusc ce preturi sunt !!....drept pentru care ne-am reorientat pentru delphin botanic [ suntem 5 familii , 20 august, 10 nopti]...pentru ca serviciile in lantul delphin sunt foarte bune...si copii au gratuit pina la 12 ani la acest hotel.Ne asteptam sa nu fie ca si la royal sau delphin pallace...dar speram sa fie ok !
andreea1002 spune:
Imi cer scuze daca s-a discutat, insa nu am gasit...
De Club Asteria Belek imi poate spune cineva, ceva? Acolo am vrea sa mergem anul acesta...
multumesc
ioanaiub spune:
noi am facut rezervare la un hotel nou, care se va inaugura in luna mai. e vorba de maxx royal belek, am luat cu earlybooking, din 23 iunie
sunt curioasa cum va fi, mergem in necunoscut
anul trecut am fost in side, la silence beach, a fost ok dar mult sub royal dragon, e drept ca a fost si mai ieftin
eunice78 spune:
Ne-am facut rezervare la Club Turban in Marmaris, inceputul lunii septembrie. Mai merge cineva acolo ?
Baietzii mei