Vacanta in Turcia (10)
Raspunsuri - Pagina 19
Moniland spune:
Multumesc Denisa. Le stiu pe amandoua, dar nu am gasit oferte bune la ele.
Ce stiti de Siam Elegance si Alva Donna din Belek?
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
Giova spune:
Moni pai Lara e prima statiune, cea mai apropiata de aeroport.
Noi am fost la barut, e primul hotel, dar au preturi mari anul asta. si fiind 4 pers., te baga automat in familly room si pretul e mai mare..
si la Delphin palace am fost, la recomandarea lui Madau, superb si acolo, dar iar sunt preturi de preturi.
sper sa gasiti o oferta buna si cu conditii super.
Madau ati fost la ela si nu ti-a placut? am auzit numai cuvinte de lauda despre el, nu mai zic de preturi.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Kya spune:
Ne-am intors saptamana trecuta de la Rixos Sungate si a fost o vacanta foarte placuta. Citisem inainte pareri foarte bune si pareri foarte proaste asa ca am plecat cu o usoara indoiala. Dar a fost foarte frumos, servicii au fost bune, nu am nimic de reprosat.
Curatenie in camera a fost, venea femeia in fiecare zi. Pe unde am fost personalul a fost atent si dragut, chiar nu am experimentat nici unul din lucrurile neplacute despre care spuneau celelalte fete. Mancarea gustoasa si variata, piscina curata, chelnerii prietenosi. Este adevarat ca nu prea vorbeau engleza, dar nu asta nu a fost niciodata foarte deranjant. Te intelegeai cu ei cumva. Si macar erau mereu cu zambetul pe buze si dornici sa te ajute. Iar despre resort, numai de bine.
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
itdt spune:
Inainte sa plec in sejur am tot citit ceea ce se scria si m-a surprins ca erau pareri diametral opuse.
Noi ne-am simit foarte bine la Rixos, nu am avut nici o problema Am gasit in fiecare zi sezlonguri pe plaja fara a fi ocupate de la ora 06,30, ci mergeam imediat dupa masa in jur de 08,30 dimineata. De asemena cand cel mic dorea sa merga la Kids Kindom unde sunt toboganele cu apa pentru copii am gasit sezlong si acolo fara probleme. Aici s-a distrat copios si i-a placut foarte mult.
Marea cu pietre la intrare dar nu a fost o mare problema ne-am descurcat excelent fara papuci, plaja cu nisip fin in care s-a jucat cel mic. Apa marii absolut superba si calda am stat ore intregi in apa.
Mancarea a fost foarte buna si diversificata, am mancat in fiecare zi altceva fara sa repetam felul de mancare. Torturi multe, exemplificate si cu fotografii.
In camere curatenie si in tot hotelul mereu se facea curatenie, nu mi s-au parut depasiti de situatie i-am vazut spaland aleile dimineata si seara, pe plaja se facea mereu curatenie.
Petreceri in fiecare seara, spectacol cu artificii, deci absolut minunat la Rixos.
caramel spune:
Confirm si eu ce au spus fetele mai sus despre Rixos Sungate.Am fost in iunie la Sungate, este un hotel foarte frumos, in care ne-am simtit bine si la care ne mai gandim si acum.Copilu' imi zice si acum ca nu mai vrea sa mai mearga la alt hotel, decat la asta!
Moss spune:
Buna,
M-am intors din Antalya pe 06 sept. Anul acesta am ales Cornelia Diamond, dupa ce in anii trecuti am experimentat Ela Quality si Susesi.
Desi hotelul se pregateste sa incheie al treilea sezon, arata impecabil, iar serviciile au fost de departe cele mai bune de pana acum.
Am lucrat 11 ani in turism si am ramas in relatii foarte bune cu partenerul din Antalya, motiv pentru care am profitat si am facut rezervarile direct cu ei. Avantajul a fost acela ca am economisit 250 euro ( comisionul agentiei din Romania )s mi-am facut toate rezervarile in restaurantele a la carte inainte de a ajunge la hotel.
In plus, am beneficiat de consultanta direct de la fata locului, cu privire la starea hotelurilor si calitatii serviciilor.
Daca cineva doreste detalii va raspund cu mare placere pe PM.
Pana la urmatoarea vacanta de vara, va doresc o toamna frumoasa !
Cristina
danaiulia spune:
Moss cum e Ela Qualyti noi plecam peste 2 zile si am ceva emotii, pe forum e cam asa si asa. Sper sa nu o dam.
Moniland spune:
Inca nu m-am hotarat ce hotel sa aleg si mai ales ca nu prea mai sunt. Cum am mai zis nu vreau sa dau o avere si sa nu profit de tot ce au (baruri, restaurante, spa...).
Ideea este: Crystal Family din Belek? Ce puteti sa-mi spuneti despre el? Sau mai bine sa aleg Vera Mare, doar ca acesta nu are verdeata, din ce am vazut. Dar Venezia Palace din Lara Kundu????
Vreau un hotel bun pt fetitele mele de 1 an. Faza nasoala e ca nu mai sunt locuri la alte hoteluri. W an de criza si nu sunt locuri la turci??!!!
cameliam spune:
Moniland, noi am fost la Crystal Family in Belek la sfarsit de august si a fost foarte bine. Am fost 3 adulti si un infant (mama si copilul plus bunicii materni) si am avut camere interconectate. Initial luasem family room, adica 2 camere cu usa intre ele si o singura baie pe holul de legatura, insa ei la fata locului ne-au oferit 2 camere standard cu usa intre ele, deci practic o baie in plus fata de ce platisem.
Camerele curate si comfortabile, personalul amabil, mancarea variata si gustoasa, restaurantul mare, scaune pentru copii suficiente la orice ora, plaja cu nisip fin si curata, sezlonguri suficiente, pietricele la intrarea in apa, daca ai talpile mai sensibile posibil sa apreciezi papuceii speciali de intrat in apa insa nu e obligatoriu sa le simti nevoia.
La ora 23 nu se mai aude nici musca, efectiv se da stingerea si camerele sunt de altfel foarte bine izolate. Pentru mine a fost un factor important, ma enerveaza la culme sa nu pot dormi din cauza muzicii de la bar/disco sau din cauza ca ii aud pe cei din camera vecina cum se culca/trezesc la alte ore decat noi.
Pentru cei mici mini disco, activitati pe parcursul zilei la piscina (desenat, colaje), aveau bufet special cu jumatate de ora inainte de ora de masa pentru restul lumii. Piscina sincer n-am incercat-o ca noua ne place sa facem baie in mare daca tot mergem la mare, insa arata impecabil, se luau probe din ea in fiecare zi pentru analiza, temperatura era afisata mereu ca fiind de 28 de grade.
Locatia e slabuta daca vrei ceva cumparaturi, in hotel sunt cateva magazinase (haine de piele, genti, suveniruri, bijuterii) si in apropiere exista un mic bazar cu vreo 10-15 magazine dar de unde iti spun sincer ca eu cu greu am gasit ceva de luat cadou sotului (el a ramas acasa).
Acum, pe noi nu ne-au interesat restaurantele ala carte, nu ne-au interesat coctailurile de la bar, la programele de animatie participam doar la cele interesante pentru fiica-mea (nici 2 ani)... noi am mers strict pentru baie in mare si plaja. Eu clar m-as mai duce la ei, in caz ca alegeti sa mergeti si voi sper sa va placa.
Moniland spune:
Multumesc cameliam, am rezervat astazi la Venezia. L-am ales pt ca e aproape de aeroport si are teritoriu mare ~ 120.000 mp. Sper ca am facut o alegere buna. Recenziile sunt impartite cum sunt de altfel la toate hotelurile. Multumesc de raspuns