Gravidute si mamici de Constanta (70)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
Ela31 spune:
La multi ani celor care sarbatoresc astazi Sf. Gheorghe.
Bine ai venit Zna23 si sarcina usoara. Fie ca este baiat sau fetita sa fie sanatos asta conteaza cel mai mult.
Elena bebelusa mea este mult mai vioaie si avem si falcute. Inca nu am reusit sa luam cantar.... sper saptamana urmatoare.
Aniska80 tu urmezi la linia de sosire cu bebe in brate daca nu ma insel....
Doamne ajuta sa scapi repede si sa te refaci tot atat de repede ca sa ai grija de bb.
Nu imi mai merge calculatorul si asa ca ... pentru 3-4 zile am " instalat " laptopul.
Sper ca de saptamana viitoare sa se mai incalzeasca caci m-am saturat de frigulet.Stefan Nicolae ( 30.01.2006 )
Andreea Elena ( 11.04.2010 )
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
DanaAlex spune:
salutare!!!
la multi ani gheorghe!!!si nume derivate din ghe.
Aniska80- nastere usoara
zna23- sarcina usoara si bine ai venit pe topic
Ela - Stefan ce zice de micutza?...la ce gradi il ai?
toate cele bune...
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marizta buna fetelor,sunt noua intr-un fel.........inainte povesteam k incerc sa raman insarcinata iar acum .....sunt [gravi ![]() dak mai sunt viitoare mamici care vor naste in decembrie,astept sa ne impartasim povesti sau ce vreti voi..... inca nu am fost la doctor sa confirme sarcina ,vreau sa ma duc peste 2 sapt,nu e devreme ,nu?.....dar la care doctor......pt consult ginecologic,am fost la peteanu si cristureanu.....astept raspunsuri de la voi pup |
bine ai venit si sarcina usoara !
dintre cei doi...grea decizie!!!...
cred ca stii ca daca optezi pentru dr-ul peteanu, se va ocupa de tine pe sarcina dr-a si cu dr-ul vei naste...despre dr-a, mie mi se pare o dragutza, buna profesional, are aparate bune si performante si "vede" fff bine la echo, iar dr-ul (din experienta unei prietene ce a nascut de 2 ori cu el prin cezariana)este ok, raspunde la telefon, se ocupa de pacienta si am auzit ca e si la spitalul judetean si la cele doua clinici private
despre dr-ul cristurea - am fost la dumnealui in cea de-a doua sarcina, este ok...un picutz cam rece si cu glume "aiurea", n-am nascut cu el ci cu dr. zaher, asta pentru ca s-a operat fix in sapptamana in care am nascut eu, dar iarasi am prietene care au si nascut cu el si e ok...incurajeaza nasterea normala, nu stiu daca mai vine si la spital, probabil ca da...
sper sa iei decizia cea mai buna tie !!!
![](punk.gif)
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/larisel/larisel.jpg)
larisel spune:
marizta Felicitari! Sarcina ushoara! Sa ne dai veshti de la eco.
anishka80 Ce putzin mai ai...ingrijeshte-te mai mult in perioada asta!
zna23 Sarcina ushoara! Bine ai venit! Scrie mai repede 10-12 mesaje ca sa scapi de moderare si sa iti apara postarile in timp real.
elsels Din pacate eu stau in celalalt capat al orashului (km 5) si nu avem nici un parc prin zona. Cele mai apropiate sunt la cet (pe care l-am vizitat azi si mi-a placut foarte mult) si in poarta 6. Deocamdata insa nu ma risc sa plec singura cu fetele cu mashina...asha ca ne invartim prin cartier pe stradutzele deja mult prea cunoscute... Mai e un parculetz prin apropiere (la dorally) dar nu are alei pt carucior si nici bancutze (au disparut alea de anul trecut), deci nici asta nu-i prea ok. In Tabacarie cred ca voi ajunge mai rar si probabil cand or mai creshte fetitzele ca sa le scot acolo la "distractzii"... Daca totushi ajung te anuntz. De Tzara Piticilor de la Pod Butelii ce shtii? Ati fost acolo?
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5
zna23 spune:
Multumesc fetelor de primirea calduroasa.
larisel multam de pont nu stiam ce trebuie sa fac ca sa postez si eu in timp real!Incerc sa scap azi de moderare,k sunt departe de al meu sotz,in vizita la parinti si ma refugiez pe forum!
Nu a nascut nimeni cu dr zaher,dar in apa?+ 12
Ela31 spune:
DanaAlex il am pe Stefan la gradinita nr. 2 Step by Step.
Inainte de a naste cu 1 luna ce sa mai spun ca era gelos nevoie mare. Nu mai manca nici singur ( doar la gradinita).
Cand il intrebam: Cine o sa ii dea lui coca de mancare daca eu iti dau tie?
Raspuns filozofic: Tati.
Am paturi suprapuse iar el trebuia sa doarma sus dar...
....: Daca dormi cu mine in pat coca unde o sa doarma?
....: Acolo sus.
Acum de cand a venit coca este foarte grijuliu si nu numai dar nu mai tipa, nu mai vb urat.
Am fost la gradinita miercuri ( si taman bine ca nu era administratora pt. plata ), ca sa platesc gradinita ( cu coca bineinteles) si era foarte nerabdator sa o arate pe coca Doamnei de dimineata.
De intampinat ne intampina asistenta la gradinita si ii spunea: Am adus-o pe coca noastra sa o vada Doamna dar sa nu o ia copiii ca este fata noastra.
Ma impresionat ce sa mai zic. Dar si eu de cate ori vine de la Gradi obosita, moarta, coapta trebuie sa ma joc cu el ca sa nu simta cine stie ce.Stefan Nicolae ( 30.01.2006 )
Andreea Elena ( 11.04.2010 ).
Isis_23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zna23 Multumesc fetelor de primirea calduroasa. ![]() larisel multam de pont nu stiam ce trebuie sa fac ca sa postez si eu in timp real!Incerc sa scap azi de moderare,k sunt departe de al meu sotz,in vizita la parinti si ma refugiez pe forum! ![]() Nu a nascut nimeni cu dr zaher,dar in apa? ![]() ![]() |
Zna,o prietena a unei prietene a nascutin apa cu Zaher!!!
![](alcool.gif)
cik a fost super.nu am detalii,dar pot sa ma interesez.
![](icon_smile_big.gif)
Mami mandra de Edith de pe 23.01.2009
http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1
elsels spune:
Larisel, in Parcul Tzara Piticilor de la Pod Butelii nu am fost niciodata. Am trecut de multe ori prin zona, dar nu am vazut decat un loc de joaca pentru copii cum dealtfel gasesti in majoritatea cartierelor (este chiar in intersectie, se vede cand stai la semafor).
Sanatate si sa cresteti mari!
Ela31 spune:
Elena in Tara Piticilor cap butelii vin mai mult copiii de etnie roma.
Nu este cine stie ce acolo.
Astazi bate vantul.
L-am dus pe Stefan la gradi iar Andreea are 2100kg.
Norocul meu este ca e mancacioasa.
Nu se satura cu laptele meu si ii dau si NAN 1.
Lapte dasta ii dadeam si lui Stefan caci tot asa nu se satura.
Iar la 3 luni si 2 saptamani ii bagam biscuite in laptele de seara si dimineata iar la 3 luni jumate ii dadeam cereale de 4 luni.
Eu vroiam sa doarma copilul iar cand il puneam pe picioare i se auzea laptele din burtica cum faceaz baldabac.Vroiam sa doarma iar el nu mai putea de foame.
Asa imi dormea si copilul bine.
Asa ca, sa nu cresteti copiii dupa carti caci sunt alte generatii si nu se satura. La 9 luni a inceput sa mearga iar la 11 luni vb.
Imi venea sa le dau in cap celor care dadeau sfaturi gratuite ca vezi Doamne san pana la 6 luni si tot asa.Este bun si san dar mai dai si altceva pe langa.
Cunosc o prietena care are fata mai mica decat baiatul meu cu 1 luna si la 4 ani si ceva nu vb nici acum cu sanul ei pana la 6 luni si mai si urla ca din gura de sarpe copilul de foameStefan Nicolae ( 30.01.2006 )
Andreea Elena ( 11.04.2010 )