PCOS (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Aruam, iti tin pumnii scumpa mea!

Gargarita FELICITARI!!!! Sa-ti ajute Dumnezeu si de aici incolo. Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!

Alina bafta multa si tie si tuturor fetelor nou-venite.
Sa ne ajute Dumnezeu sa fim sanatoase!

Eu astept cm-ul sa incep tratamentul cu Diphereline!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui aruam
[
Alina super foliculul iti tinem pumnii.
Cu cine faci IA? Ai facut stimulare?
Multa bafta sa fie cu 2 liniute

Da aruam am facut stimulare cu ova-mit si fac IAS la Giulesti cu prof Marinescu.
Va multumesc tuturor pt. urari si sa dea domnul sa vina bebeii cat mai repede la toate.
Pupici!

Alina in asteptarea unei minuni de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuika84 spune:

Mult succes fetelor si voua si cele cu inseminari si cele care inca incearca. Eu cred ca sigur am ceea ce a zis doctorul ginecolog, dansul s-a uitat pe analize pe care le-am facut la endocrinolog, insa endocrinolog mi-a scris diagnosticul de insuficienta luteala si atat. Nu a luat in seama valoare ridicata a LH-ului iar dansul mi-a dat sa fac o ecografie normala genitala. In schimb la ginecolog la eco transvaginala s-a vazut clar ovarele micropolochistice coroborate cu analizele apoi am si simptom eu nu am menstruatie fara tratament, o singura data in viata mi-a venit natural si apoi am cosuri pe fata , pe piept pe spate. Azi merg sa iau si analizele pe care mi le-a dat dansul un TSH sa nu am si vreo tiroidie si testosteronul. Va tin la curent cu ce o sa fac. Cu viitorul sot sper eu sa se rezolve lucrurile cand ne vom vedea peste 3 saptamani, sa discutam fata in fata, asa la distanta e mai greu. Va pup pe toate si sper sa iasa cu ochisori la toata lumea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evaioanna spune:

Buna seara,
Nu am mai scris de mult timp aici, revin insa cu rezultatul testului de toleranta la glucoza si cu o nelamurire:
Acesta mi-a iesit cu valorile (intervalul de referinta este 70 - 110):
proba 0 = 91
proba 1 = 83
proba 2 = 103
Vad ca toate se incadreaza in limite, prespun ca este de bine, insa nu inteleg de ce proba 1 e mai scazuta fata de proba 0, din moment ce imediat dupa ce mi-a recoltat pt proba 0 am baut 50 gr glucoza (conform greutatii mele de 50 kg); ma asteptam sa creasca, nu sa scada. Am facut pauza de cate 1 ora intre recoltari si doar dupa prima recoltare am baut glucoza.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

anuika84 imi pare rau ca treci prin momente asa de grele.
Pt mine metforminul a fost cea mai buna solutie, dar fiecare reactioneaza diferit, are cazul sau si oricum nu poate fi luat fara recomandarea si supravegherea medicului.
In privinta logodnicului tau, tu sti cel mai bine ce si cum, dar poate reusesti sa-l faci sa inteleaga cu ce ne confruntam pt ca exista multe momente dificile in aceasta boala si suportul familiei este foarte important. Poate ii sugerezi sa intre pe google si sa dea o cautare dupa PCOS.

aruam tin pumnii sa fie o IA cu ochisori.

gargaritza82 felicitari! Sarcina usoara si bb sanatos!

ALINAOPREA tin pumnii.

Ellyshor

adipink2000 intervalul de referinta este pt proba a jeune. Adica dimineata pe nemancate acelea sunt valorile normale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuika84 spune:

Iti multumesc gudine de incurajari.
Logodnicul meu nu prea foloseste internetul, mai deloc, dar o sa scot eu la imprimanta toate articolele cu si despre acest sindrom, n-am incotro. I-am zis de la inceputul relatiei noastre ca am probleme, pe atunci stiam ca am insuficienta luteala si ca doctorii mi-au zis ca raman greu. Acum i-am zis ca are de ales fie sa lupte cu mine si nu va fi usor sa facem un copil , fie sa isi vada de viata lui daca tot ce isi doreste este un copil, si pe mine nu ma iubeste cu adevarat si vrea sa fim o familie.Eu cred ca momentan a inteles, nu stiu cu timpul cum o sa fie , poate speranta lui ca sarcina va veni mai rapid e mai mare decat a mea ( care sunt constienta de ce probleme sunt si care citesc si vad cat va chinuiti si voi si alte persoane aflate in situatia asta), insa imi e teama ca pe parcursul incercarilor sa nu si-o piarda si sa isi dea seama ca mai bine cauta in alta parte ( desi are si el o varsta 37 de ani). Azi merg iar la doctor pentru ca imi daduse sa fac TSH-ul si testosteronul. Tsh-ul mi-a iesit usor marit adica 4.47 iar limita superioara e de 4, 2. Am mai avut TSH-ul dublu la 16 ani diagnostic hipotiroidie, nu stiu cum o sa considere valoarea iar testosteronul mi-a iesit bine. Sa vedem ce zice... De metformin mi-a zis ceva , dar doar la amintit , a zis ca nu ar fi cazul la mine , probabil ca inca nu vrea sa pronunte deja medicamente pentru ca m-a lasat sa incerc timp de un an doar cu duphaston luat in a21a zi a CM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza82 spune:

Multumesc dragelor!

Alina tinem pumnii, multa bafta tuturor!

Aruam, bebe e bine deocamdata, creste frumos dar am un hematom mare sub placenta care poate fi foarte periculos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Fetelor va multumesc pt. pumnii stransi, ieri am facut inseminarea, totul a fost ok (cat se poate intr-un spital de stat din Romania) si acum suntem in asteptarea rezultatului.
Nu am sperante f. mari,ca sa nu fiu prea dezamagita,stiu ca rata de succes e mica dar nu se stie niciodata de unde sare iepurashul.....
Va voi tine la curent.
Va pup!

Alina in asteptarea unei minuni de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Am intrat si noi pe la voi sa pupam fetele .

Gudinde iti doresc sa fii foarte puternica, sa lupti si cu aceasta noua provocare si sa vii cat de curand cu vesti bune.

anuika84, oana irin, bine ati venit si va doresc ca acest subiect sa va ajute la fel de mult cum m-a ajutat si pe mine.

gargarita, felicitari si incearca sa fii pe cat se poate de linistita si sa gandesti pozitiv. Altfel e cam greu sa stai cu frica in san 40 s . Tinem pumnii si o sa vezi ca totul va fi bine.

aruam, alinaoprea ne pentru voi. Sa dea Domnul sa veniti cu vesti bune sa scoatem la treaba. Asteptam vesti !!! pe cand rezultatele???

toate celelalte fete si va doresc rezultate cat mai bune la tratamente. Iertati neuronul gravid care nu doreste sa omita pe cineva.

Noi suntem bine, dam din picioare si ne rostogolim pana facem valuri burta lu mami . Ne laudam cu un nasuc borcanat si o gurita tuguiata pe care am binevoit sa le aratam la ultima eco .

Va pup si revenim sa vedem vestile bune.

Cori 26+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Fetelor din pacate si cea de-a 2 -a IA a fost un esec
Nu stiu ce s-a intamplat lucrurile pareau ca merg asa de bine. Imi facusem mari sprante de data aceasta ,dar nu a fost sa fie. Asta e mergem mai departe ... desi e foarte greu sa-ti aduni puterile si sa o o iei de la capat.Sper sa reusesc .Momentan iau o pauza pt ca asa simt vreau sa merg in concediu si dupa ceea o sa vad ce o sa fac.

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput