Pufuleti de ian-feb 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

buna dimi,daca se mai poate spune asa
ati scris ceva nu gluma,eu nu am mai scris ieri ptr k a venit soacra in vizita si mi-a dormit printesa la aer pana la 6 seara...apoi joaca in casa,baitza si fataiala toata noaptea,de era odihnita
azi am fost la vaccin,a intepat-o de 2 ori tetraxin si H3 (sau cv de genu') a plans atunci knd a intepat-o,apoi aks i-am dat sa pape si doarme,a si i-am pus comprese cu apa rece
am intrebat-o eu de buric ca e putin umflat si a zis k se trage singur sa nu-mi fac griji
a luat 630 gr luna asta,mai putin ce-i drept,dar important e ca e in grafic si dr era multumita de cum arata si in plus a luat 5 cm deci are 4,630 si 57 cm eu sunt multumita .. .a zis ca se face silueta ca mine...hehe ce modesta sunt
am de recuperat.....

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

andre_lina - suna bine reteta aia . ce ma fac ca eu am amestecat trei tipuri de piper (negru,verde si rosu) si rasnesc din asta la mancare. Il aleg ? Lasa ca o sa pun combinat daca nu ajung sa cumpar.

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Buna fetele.
Ne cerem scuze pentru absenta dar am fopst agitati cu organizarea botezului iar apoi cu recuperarea de dupa.
De sambata suntem crestin.
Astazi am dormit amandoi de la 12 noaptea pana la 10 dimineatza cu mici pauze de masa,mai exact 2(la 5:30 si la 8)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Buna fetele.
Ne cerem scuze pentru absenta dar am fopst agitati cu organizarea botezului iar apoi cu recuperarea de dupa.
Astazi am dormit amandoi de la 12 noaptea pana la 10 dimineatza cu mici pauze de masa,mai exact 2(la 5:30 si la 8)

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

pai si cand actualizati pe blog cu noile poze? nu de alta dar astept sa pic iar pe spate la ce poze faceti voi ...

Mergi la inceput

prima data cand a adormit al meu in leganus . oare pentru ca l-am ignorat putin cand a inceput sa caraie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Buna fetele.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

felicitari pt micul crestin!

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

anace frumosi ochi are tare expresiv baiatul tau....si gene lungi.....mor fetele dupa el mai putin!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

cris m. pupam printesa sa fie bine dupa vaccin...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

anace frumosi ochi are tare expresiv baiatul tau....si gene lungi.....mor fetele dupa el mai putin!!!

poze

are ochii lu taica-su, nu ca eu as fi mai prejos in privinta asta, dar nu ma compar da, o sa avem probleme cu fetele cand o fi mai mare (chiar..uneori ma gandesc la cand o fi mare...si o sa inceapa cu alea specifice adolescentei...doamne-ajuta!)
pentru plateea. curaj, ai doi barbati langa tine care sa te ajute/sprijine in luptele de gherila. doar asta conteaza, restul...vax. oricat te-ar bate la cap socrii, nu te pot forta sa faci ceea ce nu vrei. dar sotul ce spune?..cred ca e la mijloc...tu si ai lui...hm...important e ca te sprijina si va iubiti!

mama lui STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna dimineata mai pe la amiaza asa

E sa nu credeti ca m-am trezit acum .. sunt treaza de pe la 8 .. cand lucram nu puteam sa ma trezesc asa .. acum insa mi s-a setat ceasul biologic .. nu dorm mai mult oricat as fi de obosita

Noi iar am avut o seara de cosmar .. s-a terminat pe la 12

Plangea asa de tare micutzul .. of nici n stiam ce sa-i mai facem .. ii era foame plangea de foame .. in bagam bibe sugea cateva secunde si iar urla .. cred ca in 6 ore a papat doar vreo 50-60 de ml .. el care de obicei papa 200 ml in 6 ore .. Cel mai tare ma durea ca nu stiam cum sa-l linistesc .. ma invinovateam ca desi sunt mami lui nu stiu ce il doare .. oof tare greu e sa fii asa mic si sa nu poti sa spui nimic .. Pana la urma l-am linistit leganandul pe picioare 2 ore .. nici nu imi mai simteam picioarele dar ce conteaza .. important era ca statea linistit .. Dar dupa aia ce credeti .. a dormit toata noaptea .. pt prima data .. adica a avut doar o trezire la 4 pt papa si apoi la 8 jumate .. va vine sa credeti???? .. era atat de obosit ca nu i-a mai trebuit nimic .. iar de azi am intrat in normal .. aproape 100 ml la 3 ore .. De abia astept sa faca macar 1 an sa poata sa-mi spuna si mie saracutzul ce il doare .. sa stiu ce sa-i fac

de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

Mergi la inceput