Pufuleti de ian-feb 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 19
cristies spune:
Scuze am apasat din greseala send...
Eu cred ca la o petrecere in familie (fie ea si la restaurant) unde isi comanda fiecare ce vrea de mancare, de baut fara numar si tortul pentru poza de grup cred ca se poate fara cotizare ca nu ai cum sa ajungi la mai mult de 100 de lei de persoana, doar daca ii duci in cine stie ce local de super fitze. Dar cand ajunge suma la mii de euro...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxa alexutzzza si eu trebuie sa fac ceva in privinta slabitului, sotul meu spune ca in 9 luni am pus pe mine asa ca tot in 9 luni trebuie sa dau jos, sa nu ma panichez.....dar totusi, poate dupa paste o sa incerc si eu dar nu prea stiu cam ce gen de gimnastica as putea face pt ca am cezariana si am vazut ca si tu la fel...o sa ma interesez.sa ne aduci poze din grecia sa mai ne clatim si noi ochii, mie una imi este dor, ultimele 3 concedii in grecia le-am petrecut iar anul asta cred ca sarim si o sa mergem la baia mare de unde sunt bunicii sotului. de Mihai (03.02.2010) |
pai chiar asa se spune k in 9 luni se reface complet organismul si tot in 9 luni se revine la formele de dinainte de nastere
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
lucia2000 spune:
legat de hainutze eu celor care m-au sunat sa ma intrebe ce marime poarta copilul le-am zis ca as prefera hainutze mai mari dar sa se gandeasca si cum va fi vremea cand le va purta el.
cris_mario spune:
citat din mesajul lui decenuela fetili....am recuperat k s-a scris o groaza de dimi. am fost si am depus dosarelecla sect...intr-adevar niste doamne ff dragutze...ba chiar s-a oferit sa-mi completeze unde nu era ok. apoi, am o tanti care vine sinma ajuta la calcat....am spalat masina cat a mancat jiji sdupa care am fost in real la salonul de acolo...si am reusit sa-mi fac un tratament cosmetic...unghiile...si sa m,a tund putin...de vopsit.acasa diseara, je. sunt f muilumita...declar o zi reusia. citesc din urma Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....,7, LA NAIBA, e de bine..... |
felicitari!!!!
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui cristies Cris.dogarel, eu inteleg de aici ca copilul se poate exprima si poate spune exact ce vrea (tzitzi) si astfel pudica de mami se pana in varful urechilor si hotaraste sa nu-i mai dea. Ca atata timp cat urla pe strada ca-i e foame si nu intelegea lumea de ce plange era ok... gresesc? Mi se pare specifica soacra-mii gandirea ca decat sa te faca copilul de ras mai bine ii dai lapte praf. Numai ea ar putea gandi ca anticorpii dati de mama sunt mai prosti decat ampicilina. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
o printesa grabita...
cris_mario spune:
apropo de hainute primite care nu le vor imbraca
ieri mi-a adus soacra ptr asta mica un superb costumas cu PANTALONI SCURTI<TRICOU>PALARIOARA ptr 3LUNI!!!! pai ea va avea 3 luni in mai...la e de imbracat in iulie-august hai poate iunie,desi nu cred ,deci ii las eticheta,poate mai naste cineva intre tmp
o printesa grabita...
cris_mario spune:
ayanna
o printesa grabita...
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Pe mine s-au suparat fetele cand am zis ca am primit hainutze si nu ma bucur de ele... la fel ca si tine si eu am lucruri de iarna care-i vor veni la vara si la toamna nu. Ce ma deranjeaza e ca imi ocupa loc in dulap si ca le-am primit de la persoane foarte apropiate, care stiau exact cati cm are fi-miu, ca locuim intr-o tara cu clima temperat-continentala dar comenteaza cand aud ca am facut deja o geanta de haine care nu-i mai vin sau nu le-a imbracat niciodata. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
noi avem rezolvata integral problema hainutelor - nu am dat un banutz pe ele si am saci - second hand evident si deja am facut si eu bagajel cu hainutzele din care am iesit pentru un alt bebe (nasa cu 2 copii imi tot da lunar cate un sacushor de haine), noi le purtam si le dam mai departe, am creat un circuit al hainutzelor in natura f. eficient - sunt hainutze f. bune, abia daca reusim sa purtam de vreo 10 ori fiecare hainutza, altele nici atat... am zis la toata lumea ca nu avem nevoie de hainutze si nici nu se mai poarta in cercul nostru hainutzele - eventual cadourile la comanda (mi-ar place sa primesc cadou de ziua mea un mixer, un storcator de fructe, un Mp3, un ceas, o pereche de pantofi pe care sa mi-i cumpar singur, o pereche de manusi de piele - vorbesc de cadourile de la job) sau plicurile cu bani (f. apreciate in ultima vreme).
Caius
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">videos
Ruxita spune:
citat din mesajul lui cristies Scuze am apasat din greseala send... Eu cred ca la o petrecere in familie (fie ea si la restaurant) unde isi comanda fiecare ce vrea de mancare, de baut fara numar si tortul pentru poza de grup cred ca se poate fara cotizare ca nu ai cum sa ajungi la mai mult de 100 de lei de persoana, doar daca ii duci in cine stie ce local de super fitze. Dar cand ajunge suma la mii de euro... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
nu avem unde sa-i invitam acasa (unde am 3 scaune si o masa de 4 oameni), evident ca ii vom duce la un restaurant unde consumatia ar putea sa ajunga la 100 lei de persoana fara bautura... si in astfel de conditii gasesc normal ca fiecare sa cotizeze macar atat, noi putem in plus bauturile, tortu, fructele... am zis 30 de persoane si sotu nu vrea ca invitatii sa cotizeze
Caius
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">videos
lucia2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Felicitari! Dar de ce ai asteptat pana acum? Pomelo mie personal nu-mi place, dar mere mananc din maternitate, am mai mancat si ananas, kiwi, banane... doar citricele le-am evitat. La legume ce-i drept nu prea m-am omorat cu castraveti, rosii si alte trufandale ca mi se par fara gust, dar salata de morcovi cu telina am mancat de-am rupt... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Pai nu am mancat pana acum ca sa nu faca Teodor colici.