Pufuleti de ian-feb 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

cristies ,daca vrei tu......ca fiimiu cel mare m-a informat intr-o zi ca lui ii place mult cum stiu eu sa cresc copiii...pe ai lui SIGUR mi-i aduce sa ii cresc......asta am inteles,dar cand mi-a zis ca vorbeste cu taica-su sa-l aduca pe bebe rares[fratiorul de tata] sa-l cresc eu,ca taica-su nu se pricepe,m-a lasat spiciles!...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

e semn k te apreciaza enorm ... ceea ce meriti deplin

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

si teodor a fost la primul lui tort, atunci cand au venit ursitorile....
dar in rest sus in camera de hotel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Fetele salutare si de la mine,am intrat 5 min cat a atipit mandretea mea, nu am reusit sa citesc nimic din urma insa va multumesc din suflet pt sprijin si sustinere mi-a mai zis ayanna la tel ce imi scriati.Noi ne chinuim de luni de cand suntem acasa cu mincatu.Trage non stop la san dar cred ca nu ii ajunge lapticu si nu as vrea sa ajung la completare.Am prins si perioada asta nasoala cu pastele si nu am gasit inca nici un medic , a mea de fam e plecata si nu raspunde la tel, pediatrii de pe aici nu raspund nici aia nu stiu ce sa fac ca nu stiu cum sa procedez cu ea.S-a trezit fug, va pup.

39+ Maria Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
Sa ne descretim fruntile

nu ii da LP inca....incearca,insista si vezi dk dupa ce termina ea de supt mai este cv in san

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

felicitari tuturor celor care v-ati cumparat tinute ptr botez,sa le purtati sanatoase
subscriu la ceea ce au spus fetele cu privire la lorex, catalutza, ratusca

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

ALAPTATUL ...

long story short ...

povestea mea suna cam asa ...

am vrut neaparat sa imi alaptez copilul la san ...am citit carti inainte de a naste ...m-am documentat despre pozitii de alaptat corecte ...luat pompa de san...instruit mama de cum trebuie sa fie ceaiul pe care sa mi-l aduca la maternitate in cantitati industriale ...

bunnnn...a venit si ziua cea mare in care don'soara mea a iesit la lumina ajutata ...caci ei ii placea tare mult la mami in burtica si daca ar fi fost dupa ea ar mai fi stat la caldurica (dupa cum zicea sora mea "cum sa vrea sa iasa cand tu ii dai toate bunatatile ..ciocolata, alea alea, care pe urma ii vor fi interzise o lunga perioada?" ). Asa ca mandra mea "a avut probleme de acomodare cu mediul" fiind nevoie chiar sa fie mutata la terapie intensiva pe acest motiv (doar 12 ore din fericire)...soooo...nascut la giulesti (de altfel jos palaria, doctori, asistente ..toti s-au purtat super) DAR, un mare DAR, de care stiam inca de la inceput, copii sunt tinuti separat de mame si alaptarea se face o data la 3 ore, iar noapte exisista pauza de 6 ore ... nu ar fi nici asta o mare problema daca pe mine nu m-ar fi tinut 5 zile in spital pe motiv ca aveam RH-uri diferite si bebe trebuia monitorizat mai atent ... asa ca dupa ce mi-am pus fetita la san abia la 18 ore de la nastere, nu a fost asta o problema ...dar eu am bagat in mine litri de ceai de chimen si anason si la 72 de ore de la nastere am facut un inceput de mastita (adica aveam sani angorjati si fierbinti si laptele nu iesea neam) ...de aici a inceput calvarul meu pentru ca mi s-a spus sa numai beau lichide decat cat sa imi umezesc buzele ca sa nu mai produc asa mult lapte ...asta in combinatie cu diclofenacul pe care il luam ca sa nu mi se infecteze taietura au dus la nishte picioare atat de umflate ca abia ma puteam misca/ cobori din pat, iar sanii tot tari si fierbinti au continuat sa fie cat am stat in spital, timp in care au tras de ei toate asistentele in toate formele si cu toate mijloacele (inclusiv cu instrumente de tortura cum ar fi o seringa de 10 ml din care s-a improvizat un mecanism de tras de sfarcuri NO COMMENT) plus ca eu aveam tratament preferential ca de se speriasera toti ca nu iesea laptele sub nici o forma asa ca eram toata ziua la pompele de muls si mai mult de 10 ml de la ambii sani nu scoteam neam ... in cele din urma dupa ce bebelina a stat la lampa si a scapat de icter puteam merge acasa ...DAR acum numai era problema ea, ci eu ...cu sanii mei care plesneau de lapte ...asa ca intr-un final mi-au facut o injectie cu OXITON si mi-au dat drumul acasa cu promisiunea ca in cateva ore "o sa pot sa sting incendii" cu laptele care o sa tzasneasca din ai mei sani ...

am ajuns si acasa... optimista si increzatoare in minunata injectie ......am pus copilul la san ..des ...dar sani mei erau acum plini de rani si inca tari ...iar la pompa tot nu iesea nimic ...asa ca la presiunea celor din jur care m-au vazut cum plang am bagat primul biberon ...si uite-ma pe mine cu sanii beton (zici ca aveam silicoane asa de mari si de tari erau) cum plangeam cu zece randuri de lacrimi cand o vedeam pe pitica cum halea biberonul pe nerasuflate ...

a doua zi tot la fel de dureros totul ... insa am tot pus-o pe bebelina si la san, plus masaje la baie, cu apa calda si sapun , iar cam de a 3-a zi sanii mei au inceput sa se inmoie...dar acum nu stiam cum sa scot mesele de LP, plus ca odata sanii fiind moi aveam impresia ca nu am lapte, iar la pomp mai mult de 20 ml nu ieseau neam ...

mi-au trebuit 3 sapt si o depresie destul de urata datorata plecarii taticului ratacitor caruia ii acordasem o sansa fim o familie (acum imi dau seama ca numai familie nu eram si ca mai bine ca a plecat, dar atunci lauza si creierii in pioneze am plans de n-am mai putut) ca sa intru pe forum si sa imi spun si eu oful legat de alaptat ...si ii multumesc lui Dumnezeu ca am facut-o pentru ca altfel pana acum probabil pitica mea ar fi fost doar pe LP..dar toate fetele m-au incurajat si sprijinit ...plus ca am aflat ...din povestea pe care o am la semnatura ca exista sani care nu pot fi mulsi ...deci era irelevant pentru mine cat iesea la pompa ...asa ca am tras tare si am pus bebelina la san de cate ori era nevoie, si chior daca acum am un copil care este foarte atasat de bratele mele (preupun reminescente de cand o tineam toata ziua la san) sunt multumita ca inca papa de la sanul meu considerabil, au ramas si mesele de lapte praf, dar in aceiasi cantitate ca la 3 sapt , sigurul lucru care difera este in perioada cand are perioadele de crestere, atunci mesele de LP sunt mai dese, adica in loc de 3, bagam completare dupa fiecare muls, nu zic ca e bine, ba chiar prima data am crezut ca o sa raman fara lapte, dar asta dureaza doar 1 zi, 2, iar apoi iar san mai mult ...nush cum il regleaza, dar il regleaza ea cumva ...

acum avem 2 lunite ...5 kg si 57 cm ... si suntem mandre ca papam inca san, noapte exclusiv (am avut doar doua biberoane de noapte cand probabil pe ea o suparau uratii de colici nu foamea) ...

ne scuzati ca ne-am intins atat de mult ...nici macar nu pot sa corectez pt ca mi se trezeste pupaza, dar sper din tot sufletul ca va ajuta pe cineva si povestea noastra

PS: incercati sa nu bagati completare ...eu ma consider cu adevarat norocoasa ca a mea bb-lina inca papa bine de la san ...de obicei pana acum ar fi putut sa refuze sanul ...

_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Poze mai vechi si mai noi

Off prin cate ai trecut si tu... Bine ca nu ai cedat totusi si nu ai pierdut lapticul...
Eu probabil ca sunt un caz fericit cu mulsul - am scos si 200ml odata- si cu datul din bibe, ca nu refuza bebe nici bibe nici sanul... Ii mai dau din cand in cand cu bibe, cand simt ca incep sa ma usture sfarcurile, ca sa evit sa ajung iar sa fac rani

fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

pt Miruna ca vad ca are nevoie .Vreau sa va zic ca e f cumintica saraca de ea dar in schimb cand plange ploscaie din gurita si o casca mare si cauta sanu de aia zic ca e vb de papica, cand face pe ea imi dau seama dupa plans ca nu mai e asa disperata cu gurita deschisa.E asa de dulce cand doarme ca imi vine sa o pap toata.Sper sa reusesc sa uit climele de cosmar pe care le-am avut la nastere si sa ma bucur de gagalicea mea .Cand o sa am timp o sa intru sa va povestesc prin ce cosmar am trecut la nastere, nu doresc nici la cei mai mari dusmani ai mei asa ceva, sunt cusuta f rau nu pot sta decat pe partea stg atata, nu fund, nu spate nu partea dr ca pe aia sunt cusuta.Va .

de Maria Alexandra 26.03.2010

poze
Sa ne descretim fruntile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

cristies-pana la un an doar biscuiti din aia fara gluten

ruxita-eu pe Andreea am alaptat-o doar pana la 7 luni si aveam sanii dupa vraiste de vraiste. pentru mine conteaza mai putin asta. daca nu-i place sotului meu il pun sa plateasca silicoane . nu mi-as pune eu oricum ...

elafantica - multe pentru tine. abia astept sa ne anunti ca ati renuntat de tot la bibe. nu stiam ca a plecat tati ... nu ma asteptam si imi pare f rau. sigur va reveni din nou sa te gandesti f bine ...

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Eu trebuie sa va alerg serios ca sa va prind din urma... La mine ziua din pacate se termina pe la 18.00-19.00 (atunci incepe programul lui bebe cu plans, papa, plans, leganat, cantat, purtat din brate in brate prin toata casa, foen, papa, plans, baita, papa, plans, un pic de nani in wrap-timp in care reusesc si eu sa mananc-plans, papa si in sfarsit nani pe bune pe la 1.00-2.00), asa ca dimineata cand intru eu gasesc iar nspe mii de pagini pe care trebuie sa le recuperez

Nu mai tin minte mare lucru din urma, dar stiu ca am vrut sa vad invitatie de botez a la lorex si nu am reusit, poate mai pui o data linkul si pt mine

Am retinut ca Miruna are nevoie de multe

Plateea este sora mea de suferinta cu socrii ( eu n-am decat soacra langa mine, dar ea face cat trei )

Cris.M este albinuta noastra, care tot timpul are cate ceva de calcat; un tir de pt tine ca reusesti sa faci mereu atata treaba.

despre alaptat in public am avut si eu parte luni de el, eram la fostul meu loc de munca (magazinul cu invitatii din pasajul de la Lipscani) si pentru ca bebe dadea semne de trezire, am ramas sa-i dau acolo sa pape (m-am gandit ca oricum e mai bine decat la metrou ). La momentul respectiv nu erau clienti, dar au venit intre timp; s-au blocat la inceput cand m-au vazut, dar dup-aia si-au vazut de treaba

fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

esti o scumpa
imi pare rau k ai probleme cu soacra,ziceai tu si mai de mult k intra peste sot in baie parca

off,ce program,cred k iti este fff greu

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

pt Miruna ca vad ca are nevoie .Vreau sa va zic ca e f cumintica saraca de ea dar in schimb cand plange ploscaie din gurita si o casca mare si cauta sanu de aia zic ca e vb de papica, cand face pe ea imi dau seama dupa plans ca nu mai e asa disperata cu gurita deschisa.E asa de dulce cand doarme ca imi vine sa o pap toata.Sper sa reusesc sa uit climele de cosmar pe care le-am avut la nastere si sa ma bucur de gagalicea mea .Cand o sa am timp o sa intru sa va povestesc prin ce cosmar am trecut la nastere, nu doresc nici la cei mai mari dusmani ai mei asa ceva, sunt cusuta f rau nu pot sta decat pe partea stg atata, nu fund, nu spate nu partea dr ca pe aia sunt cusuta.Va .

de Maria Alexandra 26.03.2010

poze
Sa ne descretim fruntile

o printesa grabita...

Mergi la inceput

vaaaai cat am alergat dupa voi

akm sunt la zi

si chiar fug la treaba,partea a doua

o printesa grabita...

Mergi la inceput