"LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *188*"

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna,fetele!

Si piticul meu face aproape 3 ore de cand doarme, de 2 zile are doar un singur somn pe zi.

Mihaela: Sebi este alergic la muscaturile de insecte si la fel face bube ca si Maria, cel mai rau e cand il musca in zone mai sensibile: ureche, ochi se umfla tare rau , chiar ma intrebam toate viata o sa fie asa cu bubele astea mari

Shasa: ai descris asa frumos sentimentele, exact asa simt si eu

Simplyana: eu il mai ung pe Lucian dupa baie cu ulei de bebei, pana mi se termina sticluta pe care o am. Carnita de miel cred ca inca nu au voie, ca eu stiu ca e destul de greu de digerat, si o spun si din propria experienta ca dupa ce ca nu ma dadeam eu in vant dupa ea, am mai facut si o indigestie urata rau acum vreo 2 ani, de nu mai imi trebuie cat o sa traiesc

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Heloooooo!!!!
Bianca vazut mailul si eu cred la fel....
Eu nu cred ca o sa-i dau miel de Pasti pt. ca stiu ca e cam greu asa ca vreau sa evit momentele neplacute mai ales ca noi plecam la tara la Dragasani , abia astept sa stam toata ziua pe afara .
Am vazut ca vorbeati de mancatul piticilor, pai daca ai vostri mananca putin eu ce sa mai spun , dar eu m-am linistit pt ca Maia asa a fost intotdeauna, adica...
Dimi la 6.30.-7 cam 200 ml lapte cu cereale
Pe la 11 cateva bucatele de fructe(banana, mar, para) cu 1 biscuite
La pranz 2.30 pana in 150 g legume cu carne/peste/ou
Seara la 7 ceva budinca de paste sau mbs sau gris cu mar la cuptor si asta tot cam 100g
La culcare la 22 cam 250 ml de lapte cu cereale
Peste noapte apa sau ceai.
Deci cine se plangea ca mananca copilul putin sa se uite sa vada cat mananca mimoza mea
Pup si am fugit la cosmetica ca am programare la 6, sper sa nu intarzii.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

GEORGIANA, au dreptate fetele, stiu ca ti-e dor de Briss in fiecare secunda, dar nu te gandi la "despartirea" voastra ca la pierderea ta, ci ca la castigul lui tati . Asa, cu griji si sacrificii, ajungeti sa apreciati si mai mult minunea mica din viata voastra, si sa va bucurati mai tare de ea.
Oricum, sunteti o familie pe cinste!

ANCA_NICOLAE, foarte tare faza cu "momentul" lui Tudor.

MONNVAS, dar ce cauta golanul in nasul tau? sper ca ti-a trecut...

SIMONAPRO, tot ce-i posibil sa se umfle de la piscaturi toata viata...eu asa-s

Despre carnea de miel, mie una imi place si i-as da, insa pe net (si nu numai) gasesti pareri si pro si contra...unii o recomanda din primele faze ale diversificarii...sunt si borcanele pt 6/8 luni care o contin...Chiar nu stiu ce sa fac! De-aia va intreb pe voi

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Mi-a racit piticu

Replica soacrei: "a racit ca a dormit ieri afara in carut" (ieri a fost super cald si el era imbracat cu body maneca lunga si gecuta subtire, iar noi in tricou - si pana sa vina ea a mai dormit de n ori afara si nu a avut nimic) Ma enerveaza la culme!!! Mi-a zis si mie si lui Cristi separat. Si ce este cel mai naspa, ca va trebui sa stam in casa si sa o suportam, caci este David racit

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Offf, OLISHKA!
Bietul David, multi sa treaca repede. Chiar daca incearca soacra acum sa se dezvinovateasca, sa n-o ierti, iar data viitoare daca mai tuseste sau trage de nas, o trimiti acasa fara drept de apel! Si daca se smiorcaie si face scene ca sa o opresti sa nu plece/supere, las-o sa se dea de toti peretii, dar nu te mai lasa manipulata. Exact asa procedeaza si soacra-mea, iar la ultima sceneta, ghici ce?...am lasat-o sa se duca! Ba chiar i-am cautat pe net mersul trenurilor sa gaseasca mai repede prima cursa inapoi! Na, ca m-am enervat...

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Vai OLGA!!! Imi pare rau!

Pune-i laxativ in mancare sa stea pe buda toata ziua si in pat de Paste.

Sau fa-o pachet si trimite-o acasa. Ca asa o sa plimbat virusul prin casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Doamne Olishka, ce texte are si soacra-ta; pai Phiphi zilnic doarme afara in carucior de cand a venit primavara de-a binelea si n-are nimic. A racit de la ea, ca a trecut perioada de incubatie, degeaba a stat in carantina DUPA ce a luat contact cu David...
Io tocmai am baut o bere...ah, ce buna a fost.
De cate ori citesc ma gandesc: sa nu uit sa zic aia, aia, sa raspund la subiectul ala...si pana la urma raman numai cu cititul, ca uit ce-am vrut sa spun!
Georgiana, nu-ti mai fa mustrari; si io, care-s closhca closhtelor, m-as duce sa lucrez daca as sti ca fac multi bani intr-o perioada scurta si daca ar sta husbandul cu fata. Doar n-ai lasat-o cu o bona. Phiphi asa bine se distreaza cu tac'su ca io uneori is in plus in peisaj...precis si Bris se simte super cu tati, foarte bine ca au timp sa stea impreuna!
Cat despre mancare...nu-ti fa griji. Vezi ca nu-i singura mimoza. Phiphi nu mananca legume deloc (adica azi am pacalit-o cu juma de borcanel de hipp, o data am pacalit-o cu morcov si o data cu cateva lingurite de cartofi piure- astea au fost legumele consumate in 11 luni!!!). Ca tot ti-au dat fetele exemple, iti scriu si eu orarul lui Sophiphi, sa vezi ca nici altii nu stau mai bine:
- undeva intre 9 si 10- un mar ras (simplu sau cu cereale) SAU (deci nu si!) o banana mai mica sau un humana de fructe
- pe la 14: juma de avocado mai mare sau unul mai mic intreg (musai gol, nu-i place amestec) SAU iaurt simplu cu cereale sau ceva din cele enumerate mai sus (gen daca mananca dimineatza iaurt, la pranz mananca banana)
- seara ceva borcanel de maracuja cu branza sau iaurt (e amestec in borcan, ca branza ce i-o fac eu e caahhhh).
Cam asta e gama ei de alimente. Nu carne, nu oua, nu legume...branza doar asa, sa nu zic ca ma refuza...Ziua mai suge cam de 2 ori (inainte de somnicuri, daca nu suntem afara) si noaptea...noaptea cine mai sta sa inumere?! E cand suge si din 2 in 2 ore, nu ma deranjeaza, io-s 80% adormita cand o alaptez:))
Chiar, Mihaela, de ce tot pendulezi cu ea in patutz daca suge asa des noaptea? Nu puteti dormi impreuna?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
11luni
Manole forever

Mergi la inceput

A, da, am uitat ca a mancat si spanac...de doua ori!!
Eu pe Sophiphi n-am uns-o niciodata cu ulei de corp; toate contin porcarii, cred ca numai uleiul de masline e bun, cum proceda Aris, in rest toate-s mai mult sau mai putin chimicale...Chiar cand era mica-mica ii mai faceam masaj cu ceva crema de corp Sanosan, asta cam o luna.
Cu ceva pe la nyunyu/kur am dat-o pana la 3 luni (cu mustela si sudocremul primite in maternitate) apoi doar foarte rar, strict cand mai facea un pic de rosheatza, cam o data pe luna, hai de doua ori. Tare buna piele are fata asta, mereu a fost curata, fara iritatii, alergii etc. Bine, o si spal la fiecare schimbat de scutec, nu-mi plac servetelele umede.
Acum ma gandesc sa pun plase de insecte la toate geamurile, sa vad ce buget imi ramane dupa ce terminam cu izolatul exterior

11luni
Manole forever

Mergi la inceput

Tufete, daca tot am baut bericioaica asta si-s in verva si Phiphi doarme sa va povestesc neste bucurii de-ale mele:
- prima e ca zilele trecute cand au venit astia cu izolatul blocului am iesit toti vecinii la "shedintza" (io prima, cea mai harnica). Si-mi zice o vecina ca se uita pe geam cu alta vecina si cu fiul acelei vecine si zice mama baiatului (care e de varsta lui husband, de altfel- baiatu', nu ma-sa):"Cred ca e si Laura jos..." La care fiu'so (cu care nu m-am mai intersectat pe scari de tare mult timp) zice:"nu poate fi Laura, ca ea e grasa, acolo e o tipa tanara si slaba" Hihihi
- azi cu Phiphi-n carucior ma chinuiiam sa-i pun "copertina" ca sufla groaznic vantul si vine o tipa ce era la un stand stradal Avon. Si daca tot m-o ajutat se baga-n seama sa-mi dea un catalog si zice:"esti pe maternitate?" (avea vreo 45 de ani, bine, pe mine nu ma deranjeaza tutuiala oricum, cata vreme nu-i in cadrul scolii de la elevi:))). Si apoi:"da' unde-ai lucrat?" Zic io:"la liceul X, profesoara"). La care ea, mirata:"profesoara?!" Io:"da!" Ea:"asa tanara profesoara?!" Hahaha, bancul zilei, cred ca era mioapa:)))

11luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

ILINCA, dar de ce sa fie mioapa...asa tanara profesoara?
Bucura-te...sa vezi mai incolo pe la 40 de ani cand o zice lumea ca i 30, ce bine o sa fie.

Eu acum "ma enervez" cand zice lumea ca mint ca am 27 de ani, dar ma gandesc ca la 45 cand mi-or spune ca arat de de 30 o sa fie bine.

Mergi la inceput