"LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *188*"
Raspunsuri - Pagina 15
mireal spune:
Intru putin,pe baieti i-am trimis la cumparaturi.Sa vad ce am retinut.Georgiana si sa treaca mai repede perioada asta,dar nu ar trebui sa-ti faci grijiFloric grea decizie,poate mai stai acasa pana in toamna,dupa aceea te poti intoarce, sa zicem ca e baiat mare dejaOlga,m-a distrat ce ti-a zis bianca,poate pui in aplicareIlinca esti mortala,mereu ma binedispuiMa duc sa fac o baie si cred ca-mi pun si eu un pahar de vin dupa aceea,sper sa revin
mireal spune:
Gigelica, l-am vazut pe Victor si eu tot tort din acela am vrut sa comand,dar am comandat la Piticot ca am trimis pe cineva sa il iaBianca,am uitat sa-ti spun ca m-a amuzat tare Vladimir,cum manca fulgi de porum, e haios rau
Bianca2503 spune:
Imi propusesem ca ins eara asta sa mananc portocale, dar am sub birou frigiderul de la masina care e plin cu bere si 2 sticle de lapte . Parca mi-a facut Ilinca pofta cu berea ei, dar singura asa nu imi vine sa beau.
Am vorbit cu Robert si era pe la Orastie, asa ca sper sa ajung pe la 2. Am asa o stare de copil de gradinita-de abia astept sa vina!
simplyana_m spune:
ILINCA, BIANCA, mi-ati facut pofta cu berea voastra, am comandat si eu la mimi, acusi vine cu ea
Si inca un Q si ma duc : voi cum masurati copiii? in picioare sau la orizontala?
Eu il masor pe Luca in picioare si abia a ajuns si el la 74cm...ori ai vostri au trecut de 80...o fi si el "mignon" ca ma-sa?
http://www.lucamic.blogspot.com/
denisamada spune:
Buna seara. Noi am plecat la Targoviste, asa ca... o sa fie mai greu cu intratul pe net...
Cati, voi pe unde va plimbati? Noi am fost in seara asta (dupa ce am terminat cu "imobiliarele", ca se inkisesera institutiile, maine o iau de la capat) in parcul de la Mitropolie. La locul de joaca Adela a stat drepti... abia a facut cativa pasi, de nu stiam ce-a lovit-o... pana a vazut porumbeii! Pe care i-am haituit apoi prin tot parcul.
Ma alatur si eu clubului de mamici cu bebei aflati la cura. Adela nu a fost mancacioasa niciodata, dar acum cred ca e la dieta, sa arate bine pe plaja, ca altfel nu stiu de ce nu mai vrea sa manance mai nimic, in skimb a inceput sa bea mai mult laptic, care nu era agreat pana acum... Si ea tot 7.8kg are (ca Bris), doar ca e mai micutza de inaltime.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
pisigri spune:
Hielooouuuu!!!
Tzop si eu:). Ilinca, sa-ti fie de bine berea, as bea si eu una adevarata - de cind cu bebe numai fara alcool am baut - da sa vad in ce dispozitie e tati...ca daca ma ametesc, si ma ametesc sigur, sar pe el; sa vad intii deci daca am pe cine sa sar
Bianca, eu la fel astept de fiecare data cind e Motanu meu plecat; am zile cind il astept si cind nu ne-am vazut de doua ceasuri...
Ilinca, io in general disper cind imi zice lumea ca am douajde ani...ma rog, acum ca acum, ca fac in iunie 29 si am constatat ca nu ma simt "confortabil" sa ma gindesc ca se apropie 30, mai e cum mai e; dar cind aveam 20 si astia imi ziceau ca arat de 15...
Asa...si stiu ce va intereseaza cel mai tare. Au plecat azi toate hainutele de la mine. Mare bucurie.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Ilinca_M. spune:
Tufete, sa ne intelegem, berea mea a fost de 33 cl; de beau una "adevarata", manga ma fac, m-am ramolit de tot!! Si dupa asta mica ma simt cam dezlanata...Am fo la real cu soacra-mea si mi-am umplut caruciorul de bericici, se uita aia la mine...i-am zis ca pentru Paste, daca vin nasii la noi. Io am o problema: prin supermarketuri nu mi se face pofta la raionul de dulciuri sau mezeluri sau mai stiu io ce...ci la bauturra! Parca-s nebuna, salivez, ma uit la etichete, analizez, ma extaziez in sinea mea...Si macar de-as mai putea bea ca "pe vremuri" Acum am luat, pe langa Leffe-a mea preferata, tot felul de sortimente ce n-am mai gustat. Asta pe care am baut-o se cheama "San Miguel"...n-o fo rea! Mie chiar imi place cateodeata sa beau o berula sau un Baccardi breeze de una singura, neaparat la computador. Gata, c-o sa credeti a-s alcoolica!
Pisigri, mie dupa beutura mai nou nu-mi vine sa jump pe nimic, ma moleshesc ca o...molusca, sa zicem. Amu s-a trezit Phipholina, am proptit-o-n scaunelul de masa si imediat ma duc sa-i incalzesc legumele ramase la pranz, hehe, ce crede ea, ca scapa?!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
11luni
Manole forever
pisigri spune:
Zici de moleseala? Pai cam asta am patit si eu de cite ori am mai atins alcool, si zau ca era vorba de cite o gura - la propriu. Daaaaar acu ma simt viteaza
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Anaan spune:
Ne-am intors si noi de la plimbare; am fost sa admiram decorurile pascale si iepurasii aferenti.Iata:http://picasaweb.google.com/105307725673140099193/RapsodiiDePrimavara2010#5454842371705525522
Am dat o tura si pe la farmacie, sa iau ingredientele pt crema recomandata de Bianca. Andrei a fost taaare vorbaret, evident in limba lui, a tras niste tipete, de rasuna toata farmacia. Azi a descoperit o varianta care sa ma multumeasca si pe mine si pe el: imi spune "maua"
Ana&Andrei
poze
doranna spune:
anaan,
superb blondutzu' tau...
e petzit?
in ce oras sunteti voi? mi-a placut decorul pascal
Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze