Hai Bumbi,Lara,Jasmine! Bv Yaia! Iepu 2010 (127)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

Stau de nebuna prin casa si nu pot sa dorm. Bine, am si o stare de mare kko, ca asta-i viata la mine uneori. O mai ia razna, dar am si chef sa fac ceva, orice, numai sa nu stau in pat. As face treaba, dar fac zgomot.
La televizor n-am la ce sa ma uit. Sa citesc n-am nimic nou si pe net nu intru ca iar dau in damblale.

Si ma incearca o arsura la stomac de-mi vine apa in gura. Pana acuma n-am avut probleme, dar vad ca nu scap sau sa fi mancat ceva ... inca nu stiu de la ce poate sa-mi fie asa nasol.

Cristina +35 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Miria, te rog fa un efort sa fii mai linistita si senina. sa nu te mai framanti asa, se transmite bebelinului tau si vine "incruntat" si cu probleme pe cap deja.
Incearca sa iei ce e mai frumos din perioada asta, din ultima luna ramasa: stai intim cu baietelul tau, e numai al tau, poti inca sa visezi, sa te relaxezi, sa mergi la o pediciura, ca iesi cu damniana sa faceti doi pasi impreuna, sa stai linistita cu sotul tau.
Ia partea plina a paharului si incearca sa razi, face bine la psihic si la ten, la piele, la tot.
trebuie sa faci efortul asta, il faci pentru tine, pentru copii tai..

Arsurile, eu inca ma "lupt" cu ele de ceva saptamani bune, ma doare si pielea deasupra ca pana la buric n-o mai simt, nu simt cand ma atinge sotul. Pentru arsuri aici nu se da nimicuta.
Mancare nepicanta si mai lichida, apoi grisine si coaja de paine, apoi si un pahar doua de lapte ma mai calmeaza, depinde de dispozitia mea.
In general functioneaza, ma mai si montez cu autosugestia, mai vine si sotul care zice: care arsura.....aaaaaa ti s-a parut, nu-i adevarat si ma face sa rad si-mi aduce cine stie ce nebuneala sa mananc sau sa ma inveseleasca, de mai uit un pin.
AMR cat mai usor si ai grija de tine.
Fii mai senina.
scuze ca mi-am permis sa-mi dau cu parerea, dar trebuie sa faci tot sa fie bine la bebelin!

castelana fericita 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

CASTELANA - Te pup si multumesc de sfat! Imi prind bine chiar daca le cunosc si eu. Ideea e ca sotul meu nu are temperamentul, educatia si felul sotului tau de a fi, din contra. Nu prea pot avea liniste cand vreau liniste si chiar sunt scoasa din "oaza" mea de meditatie, ca le comite la greu, cand e cazul.

Esti tare draguta si chiar imi face bine un om care se gandeste la mine!

Cristina +35 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

CASTELANA - Te pup si multumesc de sfat! Imi prind bine chiar daca le cunosc si eu. Ideea e ca sotul meu nu are temperamentul, educatia si felul sotului tau de a fi, din contra. Nu prea pot avea liniste cand vreau liniste si chiar sunt scoasa din "oaza" mea de meditatie, ca le comite la greu, cand e cazul.

Esti tare draguta si chiar imi face bine un om care se gandeste la mine!

draga mea, nu trebuie sa-mi multumesti, stiu ca toate cele zise de mine le stii cu varf si indesat.
Dar trebuie sa iei si tu numai ce-ti place, ca o protectectie personala, ce nu-ti convine, nu vezi, punct!
punele la spate cum se zice.
Acum esti si intr-o perioada mai sensibila, sarcina, gandurile avalansa, vad ca esti perfectionista si desfaci firul in 8 ( in patreu e banal la tine), nu merita.
Ceilalti sunt mai...la mana sa zicem, nu inteleg toate framantarile tale, si nici nu vor stii ca te lezeaza vreodata.
Asa ca tu vei ramane un pic ciudata pentru ei iar tu iti vei duce existenta in suferinta de a fi singura, cu o mare de oameni in jur.
Nici-o prietena nu va putea fi 100% cum vrei, sotul la fel, barbatii sunt diferiti si au si ei alte viziuni ( uneori mi se par asa de diferite!)
Lucrurile trebuiesc luate mai simplu, altfel te duci pe campii.
Acum vine primavara: explozie de culoare, verde, miresme, ah cat de dor imi este de primavara, apoi vanticelul cald si racoros de primavara, flori, mii de flori, in copaci, in poiana, pe tarabe, etc

Deseneaza, scrie, ca ai talent, fa ceva ce-ti "mangaie" sufletul" e important sa ai grija de el si de mintea ta.
Si fii pozitiva, asta o vei transmite copiilor tai.
Nu face greseli ce le-ai simtit pe pielea ta cu mama ta.
Nu-mi permit sa o judec, dar unii oameni sunt mai reci(dansa), altii mai sensinbili(tu).
Fii calda si buna, disponibila si zambareata pentru copii tai, ei te vor rasplati cu fericire si surasuri ce-ti vor bucura existenta.

Miria, ai grija de tine, trebuie sa tii cu dintii de tine sa nu cazi in butoi!

pai, noi aici suntem numai luptatoare invingatoare!

capul sus si ochii la usa

te pup

castelana fericita 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

ce frumos ai spus castelana...
ne-am trezit si noi pe la 6 ca sa mancam. Piscotelul are apetit foarte variabil, la unele mese mananca mult iar la altele un pic, doar asa cat sa se reintoarca la somn. eu noaptea il alaptez in pat si s-a cam obisnuit sa ma simta langa el.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui greenfrog

ce frumos ai spus castelana...
ne-am trezit si noi pe la 6 ca sa mancam. Piscotelul are apetit foarte variabil, la unele mese mananca mult iar la altele un pic, doar asa cat sa se reintoarca la somn. eu noaptea il alaptez in pat si s-a cam obisnuit sa ma simta langa el.

pup mami de piscotel!
pai cum sa nu se obisnuiasca asa bine cu mami langa el?

castelana fericita 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

si poze cu pisotelul in sfarsit:
http://picasaweb.google.com/fotoger/PetruGabriel?authkey=Gv1sRgCIzUm6bn_4HXEA#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Neata!

Frumos "piscotelul" tau Greenfrog!!! Sa fiti sanatosi!!!

Eu am reusit ieri sa mai cumpar una alta pentru bagajul de spital. Mai am foarte putine lucruri de achizitionat si pot spune ca-i gata. Si tot ieri am ajuns si ne-am cumparat patut!!! Acum pot spune ca sunt linistita.

Azi implinim 36 de spatamani!!!

36+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Mesaj de la Bumbitza : Inca nimic..aseara am avut contractii dar s-au oprit, iar colul meu abia se scurtase, nici urma de dilatare.Acum astept dr sa vad cei de facut mai departe.. Pup fetele

Denisa, 39 + cu bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

freedelia foarte frumos te.ai referit la lm...asemenea sfaturi sunt dispusa sa le ascult

magdone frumoase pozele, cele unde sunt toti copiii sunt impresionante

silvia tare frumos e piscotelul tau! si voi niste parinti tare simpatici

castelana eu credeam ca vii vesela de la medic, tot ce conteaza ca e bebe bine, nu mai conteaza pe unde e scos
eu personal prefer natural dar n.as suferi nici.un minut ca e scos prin cezariana sau mai stiu eu pe unde se va inventa in urmatorii ani
asa ca nu te mai supara

oricum nu.s de acord nici ca pe cale naturala copilul sufera mai mult sau cum spunea o fata la alta odisee ca astia nascuti pe cale naturala sunt vineti si au capul oblic::)))
ivan a fost perfect roz, fara nici.un semn nimic pe fata , piele curata si dupa ce a iesit a urlat de l.au auzit toti

roxana 39+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Salutare burtici!

Ce bebei cumintei aveti voi... cand vad semnaturile cu 39 saptamani hehe... si ce emotii ca apar iepurasii!!

Eu sunt de la odiseea de ian-feb 2010, pufuleti, si cum deja am scapat de colici, intru la voi sa va intreb daca nu vrea cineva infacol. Am 3 facloane, caci am cumparat 5 ca haplea si am consumat doar 2.

Le dau pe toate la 50 lei, cu livrare in Bucuresti sau la bucata cu 17lei.
Mai am, un bax intreg, de 72 bucati, Pampers Premium Care (alb) nr 2, il dau cu 50 si pe el. Daca sunteti interesate, lasati un mesaj, multumesc mult!

VAND 3 INFACOL CU 50 LEI SI LIVRARE IN BUCURESTI SAU IMPREJURIMI... SUPEROFERTAAAA 3 LA 50, CINE MAI DORESTEEE....

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele

Mergi la inceput