Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Nastasie, feclicitari pentru bebe perfect! Pozele sunt extraordinare!!! Jos palaria in fata medicului care a folosit ecograful: omul se pricepe si a avut si rabdare!!!

Am si eu nevoie de o lamurire: care e poza in care i se vede "barbatia"?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

pun poze, dar nu am apucat sa le editez pe toate.sper sa intelegeti.
http://s1013.photobucket.com/albums/af253/ionutnastase78/bebe2/?action=view¤t=17-27-17.png

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

E minunat ingerasul, cum i se vad manutele si talpile
Sa dea Dzeu sa fie sanatos, si tu la fel!
Cate sapt ai de se vede atat de bine si clar?

Burtica 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna fetelor. Am si eu o intrebare . Vad ca unele sunteti insarcinate in 12-13 sapt si deja stiti ce aveti( fata, baiat). Cum ati aflat? Nu e f devreme? Am inteles ca dupa 16 sapt se poate afla sexul.
PS Cum imi pun si eu semnatura de graviduta?( sunt insarcinata in 11 sapt).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Nastasie, modific eu daca vrei...dar ce DPN ai mai nou?

13+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buburuza, uite poza
http://s1013.photobucket.com/albums/af253/ionutnastase78/bebe2/?action=view¤t=17-48-16.png
ionela,dupa CM am 19S+.
multumesc din suflet fetelor.de aia va spuneam ca au meritat banii.am stat 1 ora si si-a dat toata silinta si mi-a explicat absolut tot ce masura sau vedea.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Nastasie, modific eu daca vrei...dar ce DPN ai mai nou?

13+ si mamica de Bianca

22.08.2010

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna burticutelor, va citesc de mult cu mare interes. Ma bucur de toate vestile bune care circula pe aici. Ma alatur si eu voua, fiind o graviduta in 12 sapt si 6 zile.
Noi am fost la eco pe 27 si suntem foarte bine. Am facut si DT, acum asteptam rezultatele. Vape toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Buburuza, ce bucurie pe tine. Iti doresc sa ajunga cu bine parintii si sa va bucurati impreuna de sarbatori. Stai fara grija, parintii sunt parinti...daca te vad pe tine implinita si fericita inseamna ca totul e OK si cu siguranta le va place acolo...pana la urma asta conteaza, sa fii tu bine si inseamna pentru ei ca totul e bine.
Cat despre temperaturi...of...imi place si mie caldura dar parca nici asa. Multa hidratare e tot ce iti pot spune.

13+ si mamica de Bianca

Eveline, te tare!

Din cauza umiditatii, caldura nu se simte chiar asa de rau ca in Romania, adica 38 de grade aici se suporta mult mai bine decat 38 de grade in Romania. Dar asta nu-i nimic... stai sa vezi in iulie-august... atunci e nenorocire! Daca vrei sa vii in vizita, te astept in februarie!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

felicitari, Nastasie
Eu martea viitoare merg la eco morfologica de 12 sapt si tot 400 lei costa. Nu stiu cate o sa inteleg din eco, dar sper sa imi explice. O sa merg impreuna cu sotul meu. Abia asteptam
Vad ca voi deja va faceti planuri de patut/carucior, etc. Nu e cam devreme?

Intreba cineva de carnea de miel. Oare e prea grea pt stomac?
Voi ce mancaruri evitati, sau mai bine zis: sunt mancaruri contraindicate in sarcina?

Burtica 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Neata! (aproape la amiazi )

Karin, Ayda felicitari pentru vestile bune, sa o tineti asa mai departe!

Eveline felicitari pentru semnatura!

Nastasie nu am cuvinte pentru imagini!!!

Iazminn vezi la meniul 'profil personal', la ultimul paragraf- acolo se poate seta semnatura! Felicitari!

Ariciu unde te tot ascunzi? Nu mai dai nici un semn de viata... Pe langa iepuras poate vine si ariciu, hihi, te

Eu mai fac putina curatenie pana pe la 2 cand plec sa platesc rata... si maine... e zi de facut papa mai mult. Va imbratisez pe toate!

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------

13+ cu bebe mic

Mergi la inceput