Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Nastasie am vazut si eu toate pozele...minunate...m-a distrat cea cu "male", uite asa am vazut si eu ce ar trebui sa se vada....

13+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

a costat o avere morfo, dar a meritat fiecare leut.dar nu statea locului:se rotea cate 180 de grade.i-am vazut tot:stomac, urechi, ochi, gurita(il gadila dr cu aparatul sa o deschida), degetele, cele 4 camere ale inimii,stomacul, coloana, vezica(care era goala ca cica facuse pipi).la sfarasit isi pusese cordonul intre picioare asa ca am avut noroc ca ne-am uitat la inceput ca dupa aia sanatate.cordonul e bine, placenta, lichidul, colul(inchis).a fost o minunatie sa stau acolo aproape o ora sa ma uit dupa el.iar dr super, l-a intors pe toate partile, l-a masurat.daca la eco se vedeau inclusiv falangele degetelor.stiti ca degetul are asa ca 3 fragmente.si alea se vedeau.dupa ce l-a gadilat sa deschida gura se enervase.la un moment dat statea cu o mana sub cap si i-am vazut axila.
karin, aniast, ma bucur din suflet pt voi.si va doresc tuturor sa traiti ce am trait eu ieri.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Nastasie am vazut si eu toate pozele...minunate...m-a distrat cea cu "male", uite asa am vazut si eu ce ar trebui sa se vada....

13+ si mamica de Bianca

eveline, aia e facuta special pt sotul meu ca radea dr cand a auzit ca am pus pariu si zicea:"uite domne barbat serios care vrea tot baiat.ca mai vin la mine barbati care vor fete".si mi-a scos dovada ca sa ma duc sa ma achit de pariu.e pusa la loc de cinste aia ca mi-a scos-o si ca o poza mica nu numai pe cd.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Buna dimineata, Burtici!

Doamne ce veselie si ce buna dispozitie!!! Ieri a fost o zi minunata, plina de vesti extraordinare!

Vreau sa felicit si eu fetele care si-au vazut minunile! In special, Aniast, felicitaaaaaaaaaaari pentru rezultatul rapid de la amnio! Cred ca ai avut (si poate mai ai) o gramada de emotii, dar uite ca totul a iesit bine! Slava Domnului si asa sa te ajute si pe viitor!

Eu sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile si curatenia. Maine noapte ajung parintii mei la mine si trebuie sa fie totul luna! Tocmai am bagat un set de perdele in masina de spalat... De abia astept sa-i vad pe ai mei si sper sa se simta bine si sa le placa aici, la mine. Sunt doar ingrijorata un pic din cauza vremii pentru ca acum, la ora 11 dimineata, sunt 38 de grade, iar tata a avut niste probleme cu inima. Si mai e si drumul destul de lung, vreo 13 ore in total din Otopeni pana la aeroportul de aici, cu tot cu 8 ore de asteptat intre avioane in Istanbul!

Hehehehe! In timp ce va scriu, imi vorbeste Gigi - europarlamentarul care anul trecut pe vremea asta tocmai iesea din arest. Pe Pro TV international este in reluare emisiunea Happy Hour de ieri! Mare ti-e gradina ta, Doamne!!!

17+

Mergi la inceput

Chiar, cat a costat?
La noi cea mai cea... la un eco 4D e 350 lei....urmatoarea ca si tarif e la clinica Bethesda 150 lei la un 3D. Si apoi vin alea normale si/sau Doppler pana-n 100 lei.
Bani de cea mai tare n-am cu siguranta....poate merg macar la cea de 150...

Am inteles ca e super OK de nascut la noi la clinica...o nastere (cezariana) e undeva in jur de 2000 lei...si conditii de conditii, nu trebuie sa vii cu nimic de acasa, ai rezerva ta...bla bla bla, n-are rost sa enumar, stiti voi...civilizatie. Singura problema e ca trebuie musai sa nasti cu unul din cei 2 dr care sunt acolo...daca vrei pe altcineva, no chance...

13+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Buburuza, ce bucurie pe tine. Iti doresc sa ajunga cu bine parintii si sa va bucurati impreuna de sarbatori. Stai fara grija, parintii sunt parinti...daca te vad pe tine implinita si fericita inseamna ca totul e OK si cu siguranta le va place acolo...pana la urma asta conteaza, sa fii tu bine si inseamna pentru ei ca totul e bine.
Cat despre temperaturi...of...imi place si mie caldura dar parca nici asa. Multa hidratare e tot ce iti pot spune.

13+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Nastasie, m-am delectat cu pozele cu bebe al tau, intr-adevars e veed foaret clar si frumos. M-a emotionat.

Klarisse . Stiu ca trebuie sa treaca si perioada asta de greturi si varsaturi, cat mai curand sper pentru ca nici nu mai stiu ce sa mananc. Dar mi-au facut pofta fetele (nu mai stiu care) de supa de pui cu galusti. Ce-as mai manca acum ...

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 12+

Poze Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Buburuzelor, am intrat sa va dau binete!

Nastasia.... daca eu am avut emotii cand am vazut pozele... dar voi ca e al vostru si este 'live', 'life' si 'on line'. Sincer... emotionant!

Mergi la inceput

eveline, eu am facut morfo la una din cele 2 maternitati private de la noi si de aia a fost asa scumpa, desi in alte locuri e mai ieftina.eu am dat ieri 400 ron.o gramada,stiu, dar acum nu-mi pare rau.bani se duc.si pt ca dr meu este la una din maternitati am mers pe mana lui sa o fac aici si mai ales sa vad si eu cum arata o maternitate privata.
la noi o eco normala e intre 70-150 ron.depinde unde o faci.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

fetele, pls, modificati si la mine DPN si puneti-mi si mie carucior albastru.

varsta lui razvan

Mergi la inceput