Multi parinti cred ca daca bebelusul nu are un scaun pe zi, copilul este constipat. Trebuie insa stiut ca eliminarea de fecale variaza foarte mult la copii - unii au mai multe scaune pe zi, in timp ce altii pot sta 2-3 zile pana sa elimine un scan de consitenta normala. La bebelusii alaptati la san, aceste scaune rare se intampla destul de des. www.desprecopii.com/info.asp?id=2053" target="_blank">Iata sfatul de la Desprecopii.com:
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
Un subiect binevenit, multi copii sufera de aceasta problema, dar informatiile din articol sunt destul de...subtirele.
As dori informatii despre ce alimente se administreaza copiilor cu aceasta problema la inceperea diversificarii, rolul hidratarii in rezolvarea acestei probleme, medicamente de administrat la urgenta, etc.
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
acest subiect este despre constipatia bebelusului care este alaptat - deci nu e vorba despre diversificare inca si nici de alimente, medicamente etc.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
Imi cer scuze, dar titlul subiectului nu sugereaza ca ar fi vorba de constipatia bebelusului alaptat.
--------------------------------------------
http://lumeacafeleiPUNCTeva.ro/plantatia-lui-xcatalina/
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii