lipsa fier
Raspunsuri - Pagina 3
SoriLea spune:
Bubulina, eu i-am mai facut odata analizele cand avea 5 luni, asa cum spui tu, la IOMC, nu mi l-a chinuit deloc si a iesit fierul in valoarea normala, dar acum cand am fost internata cu el la Gomoiu pt enterocolita i s-au facut si analizele. Multe nu au iesit bn si astept sa mai treaca putin timp, poate chiar dupa Pasti ca sa le repet sa nu mai aiba urme de antibiotic in organism. Si nu-ti spun cat l-au chinuit pana i-au gasit vena, el fiind si grasut nu se vede niciuna, dar tot asa era si cand am fost cu el la IOMC, dar nu l-au chinuit deloc, l-au nimerit din prima.
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT
dulcetica spune:
30 de picaturi ferrum haussman.Pe prospect scrie ca nu coloreaza dintii.Eu credeam ca trebuie sa-i fac un suc de portocale proaspat stors.La ce picaturi de vitamina C va referiti?
Am gasit:
http://www.bizoo.ro/firma/supliments/vanzare/23794/Vitamina-C-Natural-Picaturi
Cite picaturi vit. C sa asociez la 30 picaturi fier?
natalia_nica spune:
Te duci la farmacie si ceri Vitamina C picaturi. Normal ca poti sa-i dai si suc de portocale stors, daca bea suficient e super. Al meu nu bea sucuri de fruce, asa ca a fost mai simplu cu cateva picaturi de vitamina C.
Intr-adevar, pe prospect nu scrie ca ccc coloreaza dintii, dar... o face. Nu e permanenta colorarea insa. Asa a fost si la baiatul meu si nu stiam ce e cu dintii lui (ca doar, cum am spus, pe prospect nu scrie), dar apoi am auzit un dr la tv care spunea ca asa se intampla de la suplimentele cu fier.
Sanatate!
mayaione spune:
Si eu am facut analize fetitei mele, are 3 ani si 4 luni, i-a iesit sideremia 32, in rest bune, hemoglobina e buna. Ma intrebam si eu cum e cu laboratoarele, am inteles ca majoritatea au doar valorile pt adulti si nu se tine cont de varsta pacientului. Oricum ar fi e spre limita de jos la Ana, asa ca am inceput sa-i dau sirop Ferrum Haufmann. Eu nu stiu cum i-a scazut sideremia ca a mea mananca carne multa, de asemenea fructe (4 mere pe zi, para, portocala sau ce mai am prin casa), ardei gras, orice ii dai mananca. Ar fi trebuit sa aibe destul din alimentatie, poate nu asimileaza fierul cum trebuie, nu stiu ce sa cred.