Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DIDILOO-dar acum esti bine?eu nu inteleg prea bine ce ai avut..

CARLA -incearca sa ii stimulezi cumva,cu mangaieli,stii tu cum sa misti burta cat sa nu faci rau,cam cum se face la ecograf cand vrea sa le schimbe postura.
bea un suc rece,ceva acidulat,ceva dulce.dulcele ii face mai activi.intinde-tesa fie burta moale si stai asa .intoarce-te si pe o parte si la fel vezi cauneori nu le convine treaba asta si incep sa misune.
sper sa ii simti si sa nu fie nimic!

CARMEN,DRAGAICA,m-ati omorat descriind la tortilla cum se face,ca m-am dus si am facut,am si mancat. descarc pozele si pun,Dragaica,sa vezi cum se face.

ELA nu stiu cu serclajul,dar parca se face si la luni mari...sau ma insel.

19+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

DA Sheri iau prenatale,normal,inca iau vitamine de 2 ani!
Tu simti bebeii zilnic??

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
21+ Carla MariaMatteo Cristian

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Da. Cand citesc si sptrijin cartea pe burtan incep sa dea cu pumnii.
Baga ceva dulce si-n doua minute sa vezi ce topaie de fericire!

Shery 23 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Aelita, astept poze cu tortillas, desi am zis ca pana de Paste nu mai fac nic prajit.

Ela, eu nu stiu, mie nu mi-a spus nimic doctora pana acum de col, oricum, important e ca bb sa stea la caldurica pana la termen Sanatate multa

Alina 22+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ela_mm

n-am mai scris de ceva timp.

sunt tare stresata. colul s-a scurtat tare. cica are 3 cm si 2 sapt ma cheama la control sa vada daca s-a mai micsorat si daca da cica facem cerclaj. Doamne, nu-i prea tarziu la 25 de sapt?

mi-e tare frica. voi ati auzit ceva de chestia cu cerclajul aproape in luna a 6-a?

Ela 23+

3 cm nu este foarte, foarte scurt, eu la 16 saptamani aveam 39mm si mi-a zis ca este foarte bine.

Nu am auzit sa se faca cerclaj atat de tarziu pentru ca pot aparea infectii, mai citeste pe forum parca au discutat fetele despre asta.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 19+ de si

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aelita

CARMEN,DRAGAICA,m-ati omorat descriind la tortilla cum se face,ca m-am dus si am facut,am si mancat. descarc pozele si pun,Dragaica,sa vezi cum se face.

19+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Eu tot dau refresh la poze, astept sa le incarci

Mergi la inceput

Denisa, Sheri cum va dati seama daca isca amandoi, sunt pozitionati de o parte si de alta, eu pana acum nu mi-am dat seama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

4 cm de col e normal, 3 e lungime de atentie, iar la 2,5 se intervine, ca sub 2 poti pierde bb.
mie mi-a zis ca daca mai scade 30 mm facem serclaj...insa am tot citit ca se face pana prin sapt 21. cah.

si bineinteles, de cand mi-a spus parca simt presiune mai mare in burtica. in special jos inspre pelvis. e drept ca poate imi par acum toate senzatiile mai ciudate, dar nu stiu ce sa mai cred.

pana atunci stau cat mai mult la pat.

Ela 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Salutare!

Acum am venit de la nenea doctor, pe care il injur si acum...a zis ca (Lalalaaaaa esti pe faza?) scurgerea pe care o am este mult prea abundenta, ca sigur nu e lichid, ca e mai consistenta si cand mi-a luat secretie de acolo mi-a venit sa ma urc pe pereti de durere..niciodata nu m-a durut asa rau. Si culmea, asta zice ca am colul lung si inchis, dr de la Buc zice ca e scurt si deschis nu mai inteleg nimic...
Bebelina e bine, misca intruna de atunci. Abia astept rezultatele de la secretie vineri. Si sper sa nu se fi intamplat nimic acolo, inca ma doare locul.
Va pup, burtici, ma bag in patut la caldurica.

Alina, 24+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ela_mm

4 cm de col e normal, 3 e lungime de atentie, iar la 2,5 se intervine, ca sub 2 poti pierde bb.
mie mi-a zis ca daca mai scade 30 mm facem serclaj...insa am tot citit ca se face pana prin sapt 21. cah.

si bineinteles, de cand mi-a spus parca simt presiune mai mare in burtica. in special jos inspre pelvis. e drept ca poate imi par acum toate senzatiile mai ciudate, dar nu stiu ce sa mai cred.

pana atunci stau cat mai mult la pat.

Ela 23+

Eu ti-am zis ce stiu eu aici, pana acum am observat metode diferite de interpretare/abordare/tratare la medicii din tara, de aici si din Ungaria.

Important este sa-ti urmezi sfatul medicului, dar cu atentie mai bine mai ceri o parere sa nu patesti ca Denisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

ela_mm , eu la 19 saptamani la eco am avut colul f. scurt, 2.25 cm (inainte avea 3.9)
Doctorita cand a vazut rezultatul la eco a zis sa trec pe masa la control ca se poate lasa cu cerclaj. La control a zis ca e inchis,rigid si sa nu fac efort(dar nu a zis sa stau la pat). M-am speriat ingrozitor, dupa aia am si avut dureri vreo 3 zile si cred si ceva contractii(e prima sarcina si nu sunt sigura ce si cum). Am inceput sa iau magne B6(mi-a zis doctorita)si s-au oprit durerile/contractiile. De atunci au trecut 3 saptamani si sunt ok,macar m-am mai calmat.Am emotii si ma menajez cat pot, dar merg pe jos in fiecare zi si fac si cate ceva pe langa casa(cu pauze multe).Incerc sa nu o iau razna, sa nu ma duc la alta eco,la alt doctor... Din ce am citit pe situri medicale la eco normala nu se vede exact lungimea colului, ci doar la transvaginala. Sa nu ii lasi sa iti faca cerclaj fara eco transvaginal inainte, sa nu te trezesti ca de fapt e o eroare.
Am urmatorul control pe 8 aprilie, atunci ma trimite si la eco...am emotii mari dar sper sa fie bine.
Menajaza-te dar stai calma, panica sigur nu face bine(eu sunt convinsa ca unele dureri le-am avut si de la autosugestie)

21+ Raducu

Mergi la inceput