Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (64)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
aelita spune:
CARLA,ce sa mai zic,pe o parte e revoltator..pe alta bine ca ai ajuns in Ungaria si totul e bine ! si su speram sa ajungi acolo,am mai multa incredere.
chestia e ca ei insista sa controleze cu degetul,dar asa ca sa fie,ca altii nu o fac,si descopera si fara deget..
Apoi zic ca nu au aparaturi ca altii...dar ce ai tu se descoperea fara aparatura moderna.
SENtY MARY nu inseamna ca are ceva bebe,doar ca nu a reusit sa ii vada bine stomacul la momentul ala.
FLORENtINA nu e problema de cate ori il simti tu,el sigur misca noaptea cand nu stii !
sunt care nu simt deloc,inca.
in plus,nu toti sunt asa miscareti,fara sa insemne nici o diferenta intre copii,insa.
PUIUt MIC,Condoleante pt socru ! imi pare rau...
PAULA scoica e facuta pt 0 luni.in masina e obligatorie.ai sa vezi ca spatele lor e drept,desi tie ti se pare ca e curbata scoica.dar la spate e drept,apoi doar picioarele stau in sus,cam ca in burta .sunt facute special pt noi nascuti,iti dai seama ca altfel le faceau drepte daca era ceva rau la coloana.
CRIS si landoul e facut pt mers in masina cu centuri,daca e omologat.
eu am pus intai landoul,primele luni,apoi scoica.dar poti pune scoica din prima .
MAURICE erai super in poze !!!!sexi si frumoasa!
OCHIDUt daca ti-a facut mereu control,eu cred ca vedea daca era ceva in neregula cu scurgerile.sper !
la mine,sore exemplu,nu ma controleaza nicioda.ta,si trebuie sa imi fac eu idei singura:)
ARRISA,La multi ani !!!!!
vorbiti de umflat maini
mie incepuse sa imi cada vergheta de pe deget,in ultimele saptamani,na,fiecare cu beleaua lui :))cum vad ca nu mai,dar tot larga e..
BELUIStEF f frumos ai spus povestea copiilor:)
ANCA VLAD-nuu,nu panala 6 luni in landou,e cam de maxim 3 luni,si nu,nu e obligatoriu.dar in lifta ar incapea,cred,ca nu depaseste dimensiunile carutului.dar nu e neaparat nevoie,eu am avut la ambii,dar acum nu stiudaca mai iau in plina vara,pe cel vechi l-am dat deja ca nu il mai vreau.
eu am lasat mereu carutul in portbagaj,si coboram cu copilul intial in landou tinut asa ca pe cos,apoi in scoica-asta era mai lejer,il puneam jos langa masina pana scoteam carutul...
cand a crescut copilul intre 7 luni si 11 luni,il puneam in picioare sa se tina de masina pana scoteam carutul::) Apoi deja a inceput mersul.La indigo a fost la ambii copii.
ar cam fi 3 luni in landou,3 luni in scoica,apoi de la 6 luni sta in fundulet si se trece la carutul-scaun care se da pe spate cand doarme.
CORINA multumim pt informatie!
BtZ OVI-fa analiza ca sa stai linistita,dar ca sa nu mai fii apoi stresata,mai bine renunti cateva luni la produsele lactate nepasteurizate,ca sunt riscante rau.
raul poate fi si de la lipsa de ceva,simti ca ai pofte de ceva anume sa mananci zilnic care ar contine ceva ce ti-ar lipsi?? eu spre exemplu trag mult spre nuci,cred ca imi scade des ce contin nucile,parca magneziu...
in general poftele anunta lipsa de ceva mai ales cand se repeta,si nu cand spune cineva si tine 5 minute.:) cand e asa,te gandesti la ceva ce ar contine cam acelasi lucru,si poti inlocui.
stai linistita pana la analize,nu cred sa ainimic,ai incredere,nici nu cred ca ti.-ar fi rau de la asta.
RUBIA fa poze cu telefonul,sau cere cuiva aparatul,sau cere sa iti faca poze cand mergi cu prietenii.e pacat sa pierzi perioada asta cu burtica fara sa o mortalizezi,apoi pt bebe vor fi super importante pozele astea,se va simti important !
eu am poze cu mama gravida,cu mine in burta,si asa ma atrag si acum !!!!
vara-mea zilele trecute ma intreba daca am cumva vreo poza cu ea gravida de acum 10 ani !! ca fata ei o intreaba mereu de ce nu are poze cu ea in burta.si suspecteaza ca e infiata :)
fata are 10 ani,si vara-mii ii pare rau ca nu are si ea nici o poza cu burta,ca pe vremea aia i se parea urata,dar acum ar fi vrut..
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Asta cum e ??? ![]() |
![](pupic.gif)
cartofi taiati rondele subtiri subtiri aproape transparente(ca la aia din punga),caliti inabusit la foc mic pe teflon sa nu se lipeasca,mestecat,se inmoaie .daca iti place poti pune odata cu ei ceapa taiata fideluta asa mare.bati un pic cateva oua si amesteci cartofii astia caliti cu oul,si pui la loc in tigaie cu teflon la foc mic.ca pe o clatita groaaasaaaa. cand e gata oe o parte(o ridici cu o paleta sa te uiti),pui o farfurie mare plata pe tigaie,si intorci tigaia tinand bine astupat,cat sa ramana tortilla in farfurie ,repede sa nu curga oul,daca misti farfuria e totul pe jos! din farfurie o pui iar in tigaie pe partea cealalalta.daca vrei oul tare,o tii sa se usuce bine.
poti adauga in ea la caleala aia ce iti trece prin minte,ardei,peste,SARE ca am uitat,..
CARLA SPER SA FIE BINE totul.cu miscarile nici nu iti poti da seama,ca sunt zile in care nu ii simti ,poate misca noaptea,poate dorm mai mult in functie de etapa sarcinii.
desi toate stam atente la miscari,adevarul e ca e greu sa iti dai seama doar din asta.
![](gravida.gif)
![](zana.gif)
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/didiloo/didiloo.jpg)
didiloo spune:
denisa "balariile" de la semnatura mea sunt niste mutatii genetice pe care le-am descoperit prin sapt. 7, din cauza unor mici sangerari, care mi-au aratat prezenta unui hematom imens de care am scapat abia de cateva sapt. acum, datorita mutatiilor trebuie sa fac un tratament cu anticoagulant. si intr-adevat acestea pot da deficit de B-uri si de folati.
20+
MTHFR C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
carla_2008 spune:
Aelita multumesc de raspuns,dar eu nu am cum sa nu-mi dau seama ziua ca misca,pt ca la mine se simte la mana mereu si se vede prin bluza,de fiecare data data cand misca.De aceea sunt stresata azi ca nu i-am simtit de ieriof
fff
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica21+
Carla Maria
Matteo Cristian
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
Sheritra spune:
Dragaico, cum sa ma simt, f bine, ma bucur ca inca ma pot misca, mai perg colo=colo, dar asa incet ca o ratusca pe malul lacului, mai mult leganand din coada. Cel mai usor imi e sa conduc, n-am nici picioare umflate dupa nici contractii de la centura, caut si eu sa nu conduc mai mult de o ora insumat pe zi.
Fata de priuma sarcina sunt mult-mult mai relaxata, cunosc simptomele, corpul. Cel mai bun ex: la Alesia 5 medici mi-au monitorizat sarcina (fara sa stie unul de altul, normal, paranoia!), iar acum am numai doi! Plus diversi ecografisti, ca ce nu vede unul vede altul, dar bine ca nu este cazul. Deci mai e un pic de paranoia, dar pe fund !
Bumbulino, iar te plangi de kile? Ti=e ca nu te mai ia vantul pe sus?
Carla si eu iau fier din sapt12, au fost atunci disc pe aici, ideea e ca doi bebei papa din tine la greu. Vitamine prenatale iei?
Shery 23
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
carla_2008 spune:
DA Sheri iau prenatale,normal,inca iau vitamine de 2 ani!
Tu simti bebeii zilnic??
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica21+
Carla Maria
Matteo Cristian
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
racusor2010 spune:
Denisa acum esti acasa nu? ca sa nu te stresezi din cauza lor, daca nu ii simti pana maine suna doctorul! din Ungaria...
asa am citit si eu, ca nu in fiecare zi misca la fel...dar in acelasi timp si ca trebuie monitorizate miscarile si daca ti se pare ca e ceva suspect cel mai bine e sa vorbesti cu doctorul!
stai linistita si sa o vezi ca o sa faca iar balet ca sa o linisteasca pe mami
Bulina 25+ cu
poznas
racusor2010 spune:
am ajuns de curand acasa...sunt franta...si trebuie sa imi fac curaj sa ma spal pe cap in seara asta
m-am plimbat 2 ore..am mers pe jos...acum m-a luat un somn tot ce sper e sa nu ma ia ma tare raceala, ca acum de la oboseala ma simt mai infundata
Bulina 25+ cu
poznas
cris_ales spune:
Denisa, ce ovule ti-a dat medicul din Ungaria? Intreb pentru ca si eu am o senzatie de usturime in zona vaginala, i-am spus medicului de asta mi-a facut un test papanicolau dar nu mi-a iesit nimic.A zis sa ma dau cu crema clotrimazol la nevoie. Dar am ramas cam nelamurita, nestiind ce am de fapt, si e o senzatie suparatoare.
Cris.
Sheritra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Rizotto cu shrimp! dar daca ai facut deja orez, atunci paste cu shrimp http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png Doamne Ajuta-ne!!! ![]() ![]() |
Vreau si eu reteta pls!
Eu am facut placinta cu carne
![](pofticios.gif)
Shery
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
![](zana.gif)
ela_mm spune:
n-am mai scris de ceva timp.
sunt tare stresata. colul s-a scurtat tare. cica are 3 cm si 2 sapt ma cheama la control sa vada daca s-a mai micsorat si daca da cica facem cerclaj. Doamne, nu-i prea tarziu la 25 de sapt?
mi-e tare frica. voi ati auzit ceva de chestia cu cerclajul aproape in luna a 6-a?
Ela 23+