Mancarica se poate congela ?

Mancarica se poate congela ? | Autor: dana-alexia

Link direct la acest mesaj

Buna,
Am o bebelusa de 7 luni si am inceput diversificarea.
Din mancarica proaspat facuta ii dau doua zile, dar de multe ori mai ramane o portie si am aruncat-o mereu, as vrea sa stiu daca pot sa o congelez si sa-i dau in alta zi.
Multumesc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana-alexia

Buna,
Am o bebelusa de 7 luni si am inceput diversificarea.
Din mancarica proaspat facuta ii dau doua zile, dar de multe ori mai ramane o portie si am aruncat-o mereu, as vrea sa stiu daca pot sa o congelez si sa-i dau in alta zi.
Multumesc anticipat.

DANA & ALEXIA

da, poti congela. ideea este sa pui portia respectiva intr-un recipient curat (poate chiar sterilizat), care se inchide cat mai etans.
cand vrei sa folosesti portia congelata, alege o metoda rapida de decongelare (scufundare recipient in apa fierbinte sau dezghetare la microunde), nu lasi ore in sir la dezghetat, la temperatura camerei, ptr ca se pot dezvolta microorganisme daunatoare sau chiar se poate altera mancarica respectiva.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Mai multe detalii despre pastrarea si folosirea corecta a alimentelor pt copii puteti gasi www.desprecopii.com/info.asp?id=218" target="_blank">AICI

#8220;A day without laughter is a day wasted.#8221; Charlie Chaplin

Mergi la inceput