Dulceturi & papanasi (381)- Alexia, bine ai venit
Raspunsuri - Pagina 6
Sabina spune:
Gabi, ai doua fete superbe, iar Sofia arata exceptional dpdv bebelus bucalat numa bun de dragalit![]()
Sabinuta, ce chestie....dar sa stii ca ei au si prieteni imaginari, la cat e Erika de precoce, nu m-ar mira sa fi ajuns la etapa asta.
Chiar ca e de munca cu gradinita;)
daca va intrebati ce caut pe net, m-am uitat la batman pe HBO, ca nu-l vazusem pe ala cu heath leadger.
Noapte bunaaaaa;)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
gabitz78 spune:
neata.
va pup dulce.
yaia - nastere usoara,bebelina sanatoasa.multi
picea - am vazut in trecere, ramane sa mai studiez articolul ala, apoi imi dau cu parerea.
ms.
gabi -
fetele.
citit pe diagonala....revin cand mai pot.
Sabina spune:
La multi ani Annisia! Sa fii sanataosa, sa-ti mearga bine prin cea strainezie, sa te distrezi si sa muncesti cat mai eficient pt asta:), si sa ramai vesela ca o raza de soare toata viata!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxali spune:
Neata!
Tare m-am mai delectat cu pozele ursuletilor Picei(
mamica puternica) si cel al Papanashei
Am intrat sa vad daca Yaia se pregateste de Paste sau de...
numai bine tuturor
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Valentina, acu ce ma fac, ca vreau geanta!! da neaparat:))) Pot sa vin la voi la atelier? te sun maine? Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Draguta, ma bucur ca-ti plac, eu sunt topita dupa toate...
. Alege-ti modelul care iti place, suna-ma sau trimite un mail, PM si cam in 2 zile este gata(daca nu o avem deja). Ma intalnesc cu tine iti livrez coletul si gata... esti posesoarea unei minunatii hand-made.Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
La multi ani, Annisia! Sa fii sanatoasa si fericita, ca iubita si frumoasa esti deja!
Indraznesc sa va cer ceva, are cineva dintre voi vreo piluta la vreo cresa in sectorul 3(zona Titan) sau 2(zona Iancului)? Incerc sa rezolv problema cu Andrei si deocamdata nu am gasit solutii. Am avut o discutie cu soata si deocamdata particulara nu ne permitem, asa ca tot la cea de stat sper sa gasesc rezolvarea.
Gata am fugit la munculita!
si o zi minunata sa aveti !
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
mandarinutza spune:
La multi ani Annisia! Sa fii sanatoasa, fericita, implinita si sa ia parte de realizari profesionale in acesta perioada mai ale.
Valentina, sunt foarte frumoase creatiile voastre, eu am mai tot cumparat produse hand made mai mult de la targuri, dar frecvent intru pe breslo.ro si ma mai delectez pe acolo cu tot felul de creatii cand caut cate un cadou. Le-am trimis linkul si colegelor mele de birou ca si ele sunt amatoare.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 23s+ 
Poze
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui papanash
pe mine ma doare rau in gat, nu pot sa vorbesc.... ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Multa sanatate!

Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui papanash ce faceti de sarbatori ? eu de-abia astept sa bucataresc bors, drob si stufat. O sa ne plimbam pe la parinti si cam atat, ca avem liber numai luni, de marti suntem iar la job. |
Nu fac nimic special, nu bucataresc, nu fac curatenie. De fapt la noi e santier acasa, schimbam parchet in living si zugravim 2 dormitoare, asa ca iti imaginezi.
Nu am facut planuri de vizite deloc, o sa fie program ad hoc. Si de marti tot la serviciu.
Mancare trebuia sa faca mama, insa nu stiu ce vom face pentru ca tocmai a avut un preinfarct. Acum e acasa, dar nu stralucit, a iesit pe semnatura din spital.
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui papanash in alta ordine de idei, ma oftic rau ca nu vrea la olita, da' nu vrea absolut deloc ![]() ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Nici al meu. Degeaba nu ii pun pampers, ca strang dupa el ca dupa un catel. Ma abtin sa povestesc ce am adunat aseara.

( 02.10.2007 )