Vocea poporului si dictatura majoritatii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

La referendumul ala, fraza "parlamentul = garantul democratiei in Romania" li s-a parut alegatorilor chiar mai distractiva decat iti par tie regulile jocului democratic (nu ii iau apararea lui Basescu, e un caz tipic de barna vs pai).
Cand v-am distrat asa de bine cu dezbaterea publica m-am gandit de fapt la pedeapsa cu moartea, ce tari pt ce fapte mai au inca pedeapsa cu moartea, cat de des se aplica, istorii concrete (americanii de ex l-au prajit recent pe sniperul din DC). Procentul ala 91% include toate conversatiile gen a furat taie-i o mana, Tepes, democratia li s-a urcat la cap, nu ne-a adus nimic bun etc.
Parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Am gasit primul cetatean roman care bifeaza cu succes punctele doi si trei din "referendumul" de mai sus.

Mergi la inceput

Ptiu drace-n saptamana mare, o sa te torn la Antena1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Hei, what about "tribunul" Vadim? Parca el "punea mitraliera" pe unii din cei vizati...

Mergi la inceput

Acu' am fatza de prietena de-a lu' Vadim

Mergi la inceput

Imposibil, Laura , chiar daca ai incerca. Oricum, noi astia tradatorii de neam plecati "la curti straine" eram printre cei vizati cu inchisoarea si altele de catre tribunul, iti amintesti?

Mergi la inceput

Dupa revolutie tata dumnezeu sa-l odihneasca citea absolut toate ziarele. Merge el la chiosc, coada, un nene cere ce cere, vanzatorul il intreaba da romania mare n-o vrei? (de, sa fie sigur ca clientul e satisfacut si a valorificat coada la maxim). Clientul zice citeste-l tu cu mama ta (varianta neaosa), pentru mine cinci lei e multi

Mergi la inceput

Ei da, dar este "ioroparlamentar"? Este ... deci tot e reprezentativ pentru ceva si referendumul asta pe care-l analizam. Plus, vorba lui Rufus, suntem in companie buna, Vadim e amic si cu Marie Le Pen si cu Gianfranco Fini (ca pe Alessandra Mussolini a "dizgratiat-o"). Doar 'chestiunea ortodoxa' e uimitoare: de unde atata zel la o natie cu atatia cinici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Ehei,dragii Mosului,hai sa vedem cine ne povesteste despre un Sondaj!
Sondaj initiat si ...mai ales platit(un sondaj costa,nu gluma!) de persoane "bazate"!
Cine are interes sa dezbine niste minoritati,sa intareasca niste majoritati si in general sa-si justifice investitia?
Ia sa vedem dragii Mosului,cum descifrati ghicitoarea:"Ghici ciuperca,cine are mare interes la ...iesit ca ciuprcile dupe ploaie(cu ajutor de la un sondaj) cand este seceta mare in imaginea politica?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Mie mi-ar placea sa stiu intrebarile care au fost puse in acest sondaj.
In principiu orice sondaj este manipulatoriu. Iar, unul facut prin telefon le intrece pe celelalte.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput