Trucuri pentru a te imbraca super (4)
Raspunsuri - Pagina 8
tumpi spune:
http://blog.dhgate.com/wp-content/uploads/2010/02/business-clothes.jpg
mie una imi plac f mult astea, ador pantalonii si fustele cu talie inalta,doar ca burta ma cam retine sa port asa ceva
Eu zicea ca papanas tb sa-si faca tinuta in functie de codul cerut de firma.Si mie imi plac pantofii rosii, dar de ex, cum are tipa asta aici:
http://www.fashionica.com/wp-content/uploads/2009/07/64623.jpg
cu grena, daca firma impune culori gen :negru, maro, bleumarin, vax.
Asta era ideea, in functie de ce impune codul firmei, putem da exemple.Nu zic ca nu e bine ce s-a spus,imi plac mai toate tinutele,desi prima mentionata e preferata
Si da volanele maresc bustul,desi stiu persoane cu bustul mare care adora sa poarte astfel de bluzie.Si mie imi plac, da sa le vad la altii, simt c anu vin bine pe mine,desi nu-s chiar asa de pieptoasa(75-80 cu cupa B),mai ales ca aseara cineva imi spunea ca le are mici (85-90)
Oricum, cum spunea cineva pe aici, nu totate avem aceleasi gusturi sau pareri, ca apoi am fi o masa de femei care ar ajunge sa se imbrace identic ca in uniformele scolare
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
gabitza2005 spune:
O pereche de pantaloni cu talie inalta care apoi merg in jos larguti cu pense ascund destul de bine o burtica. ceva in genul celor din a doua poza. Poti sa probezi, ca sincer nu-mi amintesc burtica ta.
Eu am un pic de burtica dar sunt si f inalta asa ca modelul ala imi vine chiar bine.
tumpi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitza2005 O pereche de pantaloni cu talie inalta care apoi merg in jos larguti cu pense ascund destul de bine o burtica. ceva in genul celor din a doua poza. Poti sa probezi, ca sincer nu-mi amintesc burtica ta. Eu am un pic de burtica dar sunt si f inalta asa ca modelul ala imi vine chiar bine. |
ai fost tare la faza nu-mi amintesc burtica ta.
Eu am o conformatie mai ciudata,fac colacei sub sani, genul ala "2 randuri de burti" si daca vin cu ceva mai stramt pe burta, apoi se vede randul 2 si ma enerveaza la culme.Bine cu multa rabdare si antrenament se da si asta jos.
Apropo de genunchi grosi,Sabinelul daca tu ii ai grosi....Ma uitam la ei mei ca probasem ceva mai devreme si la kg care le am acum inca sunt rotunjiori,dar ce-mi place ca punand toc mai dispare efectul
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Deianira spune:
Mi-a venit coletul de la Miniprix!!! Rochita este absolut divina, m-am indragostit de ea, in sfarsit am si eu una colorata printre multe negre, e frumoasa foc, imi vine bine, o iubesc!!!
Carmena, eu i-am pus o curelusa de lac neagra acolo la talie ca sandalele mele negre cu toc au o parte tot asa cu lac negru si arata super! Recunosc ca aveam oarece emotii avand in vedere pretul dar sunt foarte multumita .
ralucis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deianira Mi-a venit coletul de la Miniprix!!! Rochita este absolut divina, m-am indragostit de ea, in sfarsit am si eu una colorata printre multe negre, e frumoasa foc, imi vine bine, o iubesc!!! Carmena, eu i-am pus o curelusa de lac neagra acolo la talie ca sandalele mele negre cu toc au o parte tot asa cu lac negru si arata super! Recunosc ca aveam oarece emotii avand in vedere pretul dar sunt foarte multumita . Explore. Dream. Discover. |
Astept si eu colet de la ei, cat ti-a luat pt transport? Eu am o comanda mica, 60 de lei, de asta intreb. Multam!
geniest spune:
Transportul la Miniprix e 12 RON. Peste 150 RON comanda, transportul e gratuit.
Faza nasoala e ca au schimbat regulamentul si transportul pt. coletele returnate il plateste cumparatorul.
La cate bazaconii trimit mi se pare o marlanie. Si te obliga sa trimiti returul cu Cargus - ca tot sunt destul de scumpi...
Deianira spune:
12 lei, cum zice si Geniest si am avut noroc ca a fost totul in regula, fara surprize neplacute :). A venit omul cu coletul la usa cand i-am zis eu sa vina, deci mi se pare ok, ca la Posta Romana e vreo 10 lei transportul si la mine la posta se sta minim 30 de minute la coada .
XIO spune:
Deianira , ce material e rochia? Chiffon? Sau na , ceva in genul?
Esti tu atat d draguta incat sa o imbraci si sa-ti faci o poza cu ea? Ca daca e chiffon mi-as lua-o pt. o alta nunta...sau pt asta
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
papanash spune:
multumesc pentru raspunsuri!
frumoase idei,frumoase poze !
eu am reluat jobul in octombrie,dupa 2 ani de pauza, timp in care am stat numai casual, cat mai comod cu putinta. La reluarea serviciului aveam mai putin kg decat inainte de sarcina, asa ca nu prea mai aveam nimic cambrat. Acum am mai pus 2 kg. La job tinuta business nu impune neaparat o culoare, numai sa fie decent, fara decolteuri, fara transparente, si musai costum.
in primul rand imi trebuiesc pantofi (cu platforma) inalti si eleganti. chestia e ca nici timp de colindat prin magazine nu am,cred ca o sa-mi aleg modele de fuste si pantaloni depe net si sa-mi gasesc o croitoreasa buna sa mi le faca pe masura.
sunt putin stresata acum,am o problema cu copilul, revin. multumesc inca o data , mai astept si alte poze/idei/impresii.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
XIO spune:
Ieri am fost sa impart invitatiile pt. banchet la profi si am purtat o fusta maro cu multe desene pe ea , cu roz fucsia, verde samd , mulata pe fund si evazata , pana la genunchi , cizme pana a genunchi , camasa alba subtire cu volanase finute in fata si o curea masiva , maro deschis , din piele intoarsa , plus un sacou mai lung si o geanta. Vreau sa spun ca a fost pt. prima data cand un anumit dr s-a tot uitat la mine pana l-am salutat dupa care s-a intors sa se uite dupa mine , impreuna cu prietenul lui , am vazut un barbat care literalmente se tinea de perete ca sa mearga , dar a gasit energia necesara sa se intoarca sa se uite dupa mine , iar Terminatorul de la Orange , cum il alint eu pe unul dintre baietii de acolo s-a tot uitat si s-a tot uitat si in magazin , si din vitrina , si cand arata telefoane. Asta in conditiile in care pana atunci de cate ori mergeam imbracata in blugi nici macar nu se uita , ba s-a si purtat urat cu mine cand am avut o problema cu telefonul.
Zau , nu credeam ca tinutele astea intorc inhalul asta capete.
Adica , eu tot timpul admir femeile imbracate frumos , imi si vine sa le spun asta , dar ma abtin ca sa nu par o ciudata
Vroiam doar sa a impartasesc , ca e bine sa ne imbracam si altfel , sau na , sa-mi explic mie ca ar fi frumos sa port tocuri mai des .
Tot nu stiu cu ce sa ma imbrac la nunta Am aflat ca fata e ...penticostala sau ceva de genul , si fac nunta la ei la biserica, dar la unta vor avea si alcool. M-am gandit ca nu merge o rochie prea scurta sau mulata , nu?
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro