Trucuri pentru a te imbraca super (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Xio, pe cuvant de cercetas ca maine fac poza in rochie si pun :).

Explore. Dream. Discover.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:
ri am fost sa impart invitatiile pt. banchet la profi si am purtat o fusta maro cu multe desene pe ea , cu roz fucsia, verde samd , mulata pe fund si evazata , pana la genunchi , cizme pana a genunchi , camasa alba subtire cu volanase finute in fata si o curea masiva , maro deschis , din piele intoarsa , plus un sacou mai lung si o geanta. Vreau sa spun ca a fost pt. prima data cand un anumit dr s-a tot uitat la mine pana l-am salutat dupa care s-a intors sa se uite dupa mine , impreuna cu prietenul lui , am vazut un barbat care literalmente se tinea de perete ca sa mearga , dar a gasit energia necesara sa se intoarca sa se uite dupa mine , iar Terminatorul de la Orange , cum il alint eu pe unul dintre baietii de acolo s-a tot uitat si s-a tot uitat si in magazin , si din vitrina , si cand arata telefoane. Asta in conditiile in care pana atunci de cate ori mergeam imbracata in blugi nici macar nu se uita , ba s-a si purtat urat cu mine cand am avut o problema cu telefonul.

Dupa o femeie imbracata frumos si un magar rage. Bravo! Xio!
Stiu ca ma de raspuns la citeva Dive, si-n special cea cu chiropractorul, dar acum nu am timp pentru ca fetita mea scoate oale, cratiti , farfurii , practic la tot ce ajunge ea, si la cele care nu ajunge isi ia scaunul si se urca. Aseara a mancat faina.
Are mama fata mare!!

Imi place rochita asta a lui Paris Hilton( nu-mi sta bine in asa ceva, dar imi place), si pantofiorii, de ea nu , si nici moaca ei, are tinute frumoase dar si foarte oribile, uneori.

http://www.gossipcenter.com/paris-hilton/photo/paris-hilton-3499

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
M-am gandit ca nu merge o rochie prea scurta sau mulata , nu?

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Nu Xio, nu merge.

Mergi la inceput

Xio, am facut poze cu rochita, eu am comandat M si S, in ideea ca aia mica (S) o fac cadou unei prietene, dar se pare ca aia vine perfect pe mine, aialalta e mare, asa ca o pastrez pe cea S si breteaua subtire o tai, iar cordonului din talie ii dau remove si inlocuiesc cu curelusa neagra de lac + sandale negre cu lac.
Uite pozele (trebuia sa iau sutien pe mine ca sa vezi exact cum se aseaza dar ma grabeam, anyway, iti cam dai tu seama).

Rochita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deianira

Xio, am facut poze cu rochita, eu am comandat M si S, in ideea ca aia mica (S) o fac cadou unei prietene, dar se pare ca aia vine perfect pe mine, aialalta e mare, asa ca o pastrez pe cea S si breteaua subtire o tai, iar cordonului din talie ii dau remove si inlocuiesc cu curelusa neagra de lac + sandale negre cu lac.
Uite pozele (trebuia sa iau sutien pe mine ca sa vezi exact cum se aseaza dar ma grabeam, anyway, iti cam dai tu seama).

Rochita

Super afacere! Iti sta si foarte bine, la fix! Da, sa dai jos breteluta subtire. Asteptam poze si dupa ce pui curelusa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

mie imi place rochita (e faina si iti sade bine!) cu siret albastru.
mai degraba as cauta niste sandale cu albastru

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Chiropraxia este tehnica care consta in manipulari, apasari, torsiuni si tractiuni ale articulatiilor.Aceste probleme la femei apar in general dupa nastere si-n special la cele care le-au fost legate picioarele cind au fost bebelus. Mie , da, mi-au fost legate picioarele.Chiropractorul a trebuit sa inceapa cu oscioarele de la degetele picioarelor pina la cap. Am facut multe sedinte si trebuie sa ma duc iar. Te ajuta sa slabesti fara regim.90% din femei dupa o luna/doua pierd in greutate, spre bine ma refer.Plus, ca se miscoreaza bazinul si scapi de burtoi, cit de cit..
80% din femeile care au nascut au probleme dar nu-si dau seama.

http://www.ehow.com/video_4940629_chiropractor-diagnosis-lumbar-alignment.html
http://www.chiropractor.ro/pareri.htm
Acum sa revin la topic.
Tumpi, imi plac acele tinute de mor, talia inalta pe mine ma avantaja , inainte, dar si acum imi plac, eu la acele tinute(citeva) as arunca o palariuta fina pe virful capului.
Conchita, chiar daca-s maritata cu mine poti vorbi orice, sau crezi ca eu vorbesc doar de pampers si lapte..
Nu fac parte din acea categorie de femei care se uita crucis cind cineva discuta de barbati, chiar imi place, tocmai de aceea am multe prietene , foste casatorite.Tu esti eticheta mea de femeie atunci cind voi avea varsta ta.
Deianira, cind ti-am vazut pozele am fugit imediat la profil sa-ti vad varsta, mi-am dat seama dupa atractia carnala ca esti inca frageda. Si tie si lui Xio va sta bine cu orice pentru ca sunteti tinere si frumoase.Sau , cum zic barbatii; " Imi vine sa musc din voi cit bune sunteti"
Mi-o imaginez pe fiica mea , la 22 de ani probind rochii, si intrebindu-ma daca-mi plac sau ii sta bine.Vaii! Ce momente minunate ma astepata, ma cuprind fiori cind ma gindesc la ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deianira

Rochita

Deianira iti vine bine rochita. Eu nu as asorta-o cu negru ci cu argintiu. O curea fina impletita din piele argintie (pe ebay se gaseste) si sandalute argintii in cureluse si toc.

Mergi la inceput

Deianira , sau galbene, aurii, roz deschis si nude.Sandalute colorate printre care sa aiba si un pic de albastru sau roz, galben etc.

Mergi la inceput

Multumesc, sunteti niste dragute toate .
O sa va ascult sfatul, am sandalute argintii cu toc cui si gasesc eu undeva si o curea saaaaaaaaaauuuuuuu poate gasesc ceva sandale fabuloase de cumparat .
Amina, ce fain zici tu, sa mergi cu fetita ta la shopping! Eu merg cu prietenele sau il tarasc pe prietenul meu dupa mine, cu mama nicio sansa - m-ar imbraca la fel ca pe ea sau mai rau :))).

Mergi la inceput