Trucuri pentru a te imbraca super (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns almo spune:

a dat si aici caldura dar nu as putea sa spun ca a venit inca primavara dar cel putin te simti bine in rochie si ciorapi, fara sa iti fie frig.
este asa de placut!
azi am imbracat o rochie neagra gen tricotata subtire pana la genunchi, si pt ca e putin trasparenta am luat peste o vesta neagra de aceeasi lungime, pantofi negri si ciorapi mov. am pus si o curelusa peste vesta cu putin mov. nu mi-a venit in minte alt accesoriu pt ciorapii mov dar cred ca e ok. nici prea incarcat nu arata bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

doamnelor, multumesc ca va plac sfaturile mele. eu tin cu femeile, vreau sa fie frumoase, sa se simta bine in pielea lor, ca si-asa fac eforturi de 10 ori mai mari decat barbatii ca sa fie aparitii incantatoare si e pacat sa fie nemultumite de una-alta, din imaginatia lor. imbracamintea e o joaca, trebuie sa ne faca placere, sa ne starneasca zambetul si sa ni-l mentina toata ziua. un asorteu iesit din comun e ca o gluma, un flirt, un mesaj indraznet, un compliment noua insene! important e sa ne simtim noi bine, nu sa respectam reguli (oricum subiective) doar de dragul regulilor.

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

mi-era frig bre;), nu suntem la 40 de grade ca la voi:)
mie imi place bolreo-ul, lu barbatu-meu tot asa, nu-i place:D
despre lungime, eu am genunchii foarte grosi,trebuie sa pot neaparat sub genunchi fustele si rochiile, acuma sa vad ca tot slabesc, cred ca se mai modifica situatiunea nitel, iar rochiile maxi nu ma prind deloc, dar deloc, pentru ca acuma sunt mai masiva in partea de sus, din cauza medicatiei, si arat complet otova.

rochia nu e creata, dar eu n-am oglinda decat asta f f mica,si se vede aiurea, e doar in forma de A.#
si cum o sa ma supar?:))

daca e frig, ia un bolero din material mai tare, care sa nu se muleze pe talie si bust, poarta push-up bra sa-ti lungeasca talia, iar cu genunchii grosi sa ma lasi, ca nu te cred. :-)) m-am convins de-a lungul anilor ca nu te uiti bine in oglinda. esti frumoasa. vrei sa ti-o zic in fiecare zi? esti femeie, e normal sa ai rotunjimi! si, daca ma intrebi pe mine, e de preferat. intreaba si barbatii. :-))

tot ce voiam sa zic e ca esti tanara si poti experimenta, nu trebuie sa te imbraci ca la carte, asortat perfect si conservator. pai io baba batrana si umblu in toate culorile si forme fistichii, dara tu? :-))

Amina, nu te mai plange la aia 1.68 cm ai tai, io am 1.65 si ma simt norocoasa: pot sa port tocuri fara sa arat ca empire state building, plus ca imi sta bine si langa masculi mai inalti, dar si langa aia medii, astia din urma fiind majoritatea. ah, tu esti maritata, nu te intereseaza aspectul.:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Conchita, bine le zici.Adevarul e ca sti vorba aia "regulile sunt facute pt a fi incalcate", cam asa si in moda.
Important e sa te simti bine in pielea ta.
Pacat ca sunt multe fete tinere care se imbraca precum mama, dar si mai (nu mai e pacat) aiurea e cand una de varsta mamei se imbraca ca una de varsta ficei.E bine sa ne imbracam tinereste,dar sa nu exageram.Am vazut femei la 40-50 de ani care se imbracau ca unele de 17-20, sincer bunul simt isi are niste limite.
Limite care eu as prefera sa tina cont de ele si tineretul care tinde sa se imbrace extravagant(as prefera sa fie avangardism).

Eu recunosc ca acum 10 ani am avut momente cand ma imbracat in gri, negru, alb, maro, bej dar imi plac culorile la nebunie si in timp garderoba mea a capatat culoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui tumpi
E bine sa ne imbracam tinereste,dar sa nu exageram.Am vazut femei la 40-50 de ani care se imbracau ca unele de 17-20, sincer bunul simt isi are niste limite.
Limite care eu as prefera sa tina cont de ele si tineretul care tinde sa se imbrace extravagant(as prefera sa fie avangardism).

eu voi avea 40 de ani in curand, dar ca tinerele de 17-20 nu m-as imbraca nici daca as avea 17-20 de ani din nou, nu-mi place :-)). nush cum e prin romania acuma, dar pe-aici moda lor e moda dezbracarii, nu a imbracarii. si nu ca-s pudica, dar cred in misterul si frumusetea create de insinuare si imi repugna goliciunea cu orice pret. nu corpul trebuie scos in evidenta (asta e mesaj sexual pur si, din punctul meu de vedere, promiscuu si ieftin), ci frumusetea corpului (asta e mesaj estetic si de personalitate). pare ca nu exista diferente intre nuantele astea, dar eu cred ca exista. :-)

plus ca arat cu 10 ani mai tanara, deci imi permit calcari pe-alaturi. shhhh, nu spune nimanui. :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

eu voi avea 40 de ani in curand, dar ca tinerele de 17-20 nu m-as imbraca nici daca as avea 17-20 de ani din nou, nu-mi place :-)). nush cum e prin romania acuma, dar pe-aici moda lor e moda dezbracarii, nu a imbracarii. si nu ca-s pudica, dar cred in misterul si frumusetea create de insinuare si imi repugna goliciunea cu orice pret. nu corpul trebuie scos in evidenta (asta e mesaj sexual pur si, din punctul meu de vedere, promiscuu si ieftin), ci frumusetea corpului (asta e mesaj estetic si de personalitate). pare ca nu exista diferente intre nuantele astea, dar eu cred ca exista. :-)

plus ca arat cu 10 ani mai tanara, deci imi permit calcari pe-alaturi. shhhh, nu spune nimanui. :-))

nimic

exact,tinerele din ziua de azi tind sa fie mai mult dezbracate decat imbracate, egal ca se duc la scoala, la intalniri cu prietenii sau in club.La scoala se macheaza ca si cum ar merge in cluburi,in cluburi, de parca......, plus ca n-au pic de bun gust, sunt vulgare efectiv.
Si pacat ca in loc sa se bucure de tinerete si imbatranesc punand tone de fard pe fata.
In momente cand ma aflu printre tineri ma bucur ca-s asa pitica fiinca am un atu in fata lor, aspectul si inaltimea.

Apopo de asta imi aduc aminte de o faza din club cand eram cu nepoata-mea si vine un coleg de-al ei la noi si facea glume.Nepoata-mea ii zice ca-s maritata, ca sunt sotia unchiului, nu vezi ca are veregheta.La care tipul si ce daca si eu iau veregheta tatalui si zic ca-s insurat.
Pe cand la o pustoaica de 17-18 ani din zilele noastre n-ai sa poti spune ca are varsta asta ci mai mult.

Si gata ca m-am laudat prea mult,deh mi-au murit laudatorii

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Amina, hai ca esti funny cu 1,68 versus 1,70 :))
Ralucis, imi plac sandalele! Ma vad cu ele, dar nu ma vad mergand pe ele , dar dupa cum zice Lady, ar trebui sa fac exercitii de purtat tocuri. Eu is mare fana tocuri cui, si toate sandalele mele non casual sunt asa, dar in viata de zi cu zi iubesc si port flats.
Tumpi, suntem abia in martie, nu emite afirmatii din-astea grave :)).

Tot am zis ca imi pozez si eu balerinii mov sa ma mandresc cu ei dar tot nu apuc cand e lumina naturala si cu blitz iese urat. Dar le fac eu poza in cele din urma. Azi i-am purtat si m-au cam jenat chiar dupa ce i-am maltratat prin diverse metode barbare gen batut cu ciocanul. Dar avand in vedere ca am mers destul pe jos, a fost oarecum ok.
Imi astept cu nerabdare coletul de la Miniprix :).

Explore. Dream. Discover.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepene spune:

Sabina,

mie imi place foarte mult cum te-ai imbracat, si pantofii sunt superbi! bine, si eu sunt genul mai sobru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Fetelor,pretioaselor doamne, va urmaresc de ceva timp, in limita timpului disponibil si dupa ce v-am tot citit si vazut, sunt in mare problema . Tre'sa arunc sifonierul cu totul, ca nimic nu-mi mai place, e musai si obligatoriu sa scap de toale ca sa fac loc altora.
deci, am nevoie de sfaturi, pentru tinuta business in primul rand ( ca-i musai la job), ca de restul ma descurc. M-am saturat de toate costumele (majoritatea negre si pe alocuri cu diverse liniute, serpisori, etc) , cu fusta peste genunchi sau pantaloni drepti. M-am saturat si de camasile aproape barbatesti, le mai indulcesc eu cu cate un accesoriu, dar vreau tinute noi !
am 1,60, vreo 46 kg, bust cupa D
parca-s la matrimoniale am mai sters din descriere
Help, vreau sa schimb stilul !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

stati asa , nu va certati, ca si lu conchita i-a placut, ea se sperie sa nu ma imbrac forever asa;) si tocmai de aia acuma ma straduiesc sa-mi gasesc rochita pt balerinii albastri:D
Conchi, concertul era aniversarea profului meu de doctorat care a implinit 70 de ani si scrie o muzica aproape ritualica, f sobra, foarte intima si profunda, eu m-am simtit bine imbracata asa si desi mor dupa pantofii mei nude, recunosc ca ar fi mers unii mult mai eleganti, da daca n-am..:)
iar la vernisajul foto am fost cam prea eleganta, dar am ajuns acolo dupa ora 20.00, deci se scuza

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepene spune:

papanash,

de ce vrei neaparat sa le arunci? mie de exemplu ( si mai cunosc si barbati si femei cu aceeasi parere ) imi plac la nebunie femeile ( si barbatii ) imbracati in costum negru/bleumarin/gri, cu pantofi eleganti cu toc inalt, si accesorii fie mai discrete, fie mai proeminente, dar elegante.

sunt asa de elegante si pot fi asa de sexy, mai ales la dimensiunile tale. poti arata distinsa, frumoasa.

daca vrei, incearca o camasa mai vaporoasa pe dedeubt, cu volanase, de primavara. ar indulci mult combinatia, mie cel putin mi s-ar parea un detaliu foarte feminin la costumul simplu negru.

la costum, la un singur lucru sa ai mare grija daca vrei sa iti vina bine: sa iti vina cambrat, sa se aseze foarte bine pe forme, fara a fi prea strans. cu o fusta conica pana la genunchi, sau cu pantaloni care sa iti vina bine. in nici un caz costum lalai.

te rog, reconsidera!

Mergi la inceput