Pisica murdara

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Mersi pt idei...o sa incerc si lamaia, in seara asta infund gaura de scurgere si inund toata terasa.
Am stropit zilele trecute cu otzet, speram sa functioneze dar am ramas tampita cand am vazut lighioana intinsa cat era de lunga pe zidul parfumat si cu nasul langa castronelul cu otzet.
Am fost plecati cateva zile in Romania si nu vreti sa stiti cum am gasit terasa cand ne-am intors, groaznic, mizerie si pipi care curge pana jos in curte si pute peste tot de mori...vecina isi tot cere scuze si s-au angajat sa faca un zid despartitor, o sa arate ca naiba dar nu vad alta solutie, pisi asta-i cam nesimtita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Daca nu tine nici cu lamaia ...pana la urma trebuie sa pui o ladita cu nisip pe terasa, ca sa faca pipi acolo
Nu mai pute, nu mai curge...

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

orice banda lipicioasa gen dublu adeziv, chestii care sa o deranjeze la labute... vecinii sa nu faca un zid urat din beton ci sa cumpere o plasa fina dar rezistenta de otel ori ceva rustic din lemn/plastic care sa se asorteze cu terasa ta.
ce pisica hotarata! asta va iubeste pe voi mai mul

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Traiasca lamaia!!!...se pare c-am scapat de pisica! Am dat peste tot cu extras de lamaie, un ulei de fapt, iar blanoasa nu mai vine sa-si faca nevoile la mine!
Va multumesc inca o data pentru idei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Du te la supermarche urile mari de animale si cumpara granule care datorita mirosului o vor indeparta si pisici si ciini
Eu am luat din BRU vezi ca si in Italia exista in mag din metropolele mari
SUPER EFECT! adica profesional
ps adica cei ce lucreaza in domeniu in Italia nu stiu ca exista? Vai de lume...ca ma gindesc la calitatea sfaturilor obtinute cind te duci la ei cu animalutul tau bolnavior;..
cm ....acum posesoare de baietel pisicel

Mergi la inceput