intrebare
Buna seara,
Spuneti-mi, va rog, nu exista un program ptr PC ca atunci cand editezi un text, sa te poata corecta automat? E deranjant si obositor,uneori, sa vezi cuvinte de genul "dami, fami, intoarcete" sau o fraza interminabila,fara inceput, fara sfarsit, fara nici semn de un punctuatie.
Daca exista,poate fi aplicat direct pe forum?Multumesc!
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Raspunsuri
szivarvany spune:
Sarpierdedinfarmeculmultorpostari
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Sarpierdedinfarmeculmultorpostari Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela |
Gabriela
natalia_nica spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Sarpierdedinfarmeculmultorpostari |
Ca mare dreptate ai! Ce plictisitor ar fi sa citesti lejer fiecare postare
gabriella1 spune:
a fost la un moment dat un subiect destul de interesant ptr mine dar , datorita faptului ca autoarea n-avea nicio treaba cu lb.romana n-am avut rabdarea sa-l citesc !
Gabriela
Claudelu spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Sarpierdedinfarmeculmultorpostari Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela |
Claudia si Raul-Andrei
natalia_nica spune:
citat din mesajul lui gabriella1 a fost la un moment dat un subiect destul de interesant ptr mine dar , datorita faptului ca autoarea n-avea nicio treaba cu lb.romana n-am avut rabdarea sa-l citesc ! |
Te inteleg perfect! Si sa nu-mi spuna mie cutu' () ca "ma grabeam sa tastez". Cand te grabesti sunt greseli de tastare dar nu se intampla toate la regulile gramaticale, right?
marius spune:
Asa cum scrie in Regulamentul de utilizare pct. 9 gramatica si regulile gramaticale nu fac obiectul acestui forum/site. Nu avem implementata nici o rutina de tip autocorect.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa