Nou stil de viata (295)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

raport:stagnare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

raport: 62.6 kg. Vik, da, cura asta a fost providentiala. Hemograma e ok, deci clar 14 zile de terci din asta nu anemiaza. Joi e ultima zi si dupa aia ori ma tine tot pe terci pana marti la consult, ori imi baga si salate de legume. Pup toata lumea, eu tot la munte unde ploua.scriu de pe telefon. Ruxi, super!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare dragelor,

Vik, mamica ambitioasa, asa imi place de tine.

Ruxi, ma bucur tare mult ca problemele incep incet incet sa se rezolve.

Tumpi, ti-am trimis pm.

Raportez si eu: 66.3, nu stiu cum am reusit dar cred ca saptamina viitoare voi avea mai mult.
Tlaura, ai dreptate, dar lumea nu maninca bunatati fix doar in ziua de Paste ci ziua aceea e ca picatura care umple paharul si de aceea se vede. Oricum la mine o sa se vada mai incolo, desi n-am exagerat si in afara de o felie de tort si putin cozonac am mincat rezonabil zic eu.

V-am pupat.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Hristos a Inviat! Noi am fost plecati la tara, am venit acum 2 ore. Nu am citit din urma, sper sa recuperez maine. Am mancat cam de toate si deja ma strang pantalonii...am abuzat cam de toate, dar anul trecut eram proaspat operata si anul asta mi-am luat revansa...glumesc, imi era tare pofta de drob si cozonac. Dar de maine pe baricade.

Va pupik pe toate si sper ca sunteti bine toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Hristos a inviat!

Bine v-am gasit, doamnelor!

Noi ne-am intors de la Constanta unde am avut parte de vreme frumoasa, cu plimbari pe malul marii. Doar sambata seara a plouat. In rest am mancat cam mult (dar ffff bine ).

Vreau si eu la intalnire, daca e saptamana asta. Pot si saptamana viitoare, daca sunt in Bucuresti (inca nu stiu ce program am).

Am modificat listuta. Felicitari floricelelor de saptamana asta, e semn ca se poate, daca ai putina ambitie!

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikinga
Liris mai tii minte oracolele pe vremuri? Uite eu iti cer prietenia:). Nu mai pot invita pe nimeni pe DC, mi se bloca jucaria cea noua dar vad ca inca pot accepta, hai nu ma inviti tu? ori nu ma vrei? Neaparat sa te am pe lista mea, mai stii cum impart astia DC-ul pe urma:) Si poze cu fetita ta cind ne pui? Cred ca e o frumoasa!

niste cunostinte de-ale noastre de la un subiect morometian: mama Rayou povestea o data de tata Rayou cum ca el si acu dupa zeci de ani de casnicie, mucalit cum se afla, cred ca te dor falcile linga omul cela, o mai intreaba pe sotie "vrei sa fii prietena mea, hai spune repede ca nu vreau sa pierd timpul"
asadar, vreau sa fiu prietena ta dar stai a mai trec niste zile pina ma prind cum "facem asta" .
o sa pun niste poze cu donsoara. iar ptr mai multe, pe privat.

noi am avut o vreme de Pasti, din aceea de trei gloante-n cap si unu in picior. plus se pare ca s-ar fi simtit si cutremurul pina aici in nordul californiei (eu locuiesc in zona san francisco) dar nu foarte tare. eu dormeam atunci, un somn scurt de dupa-amiaza.

d-nelor, uleiul cald in urechiuse in ce conditii functioneaza? aseara baietu iar a inceput sa urle de durere, ca-l doare una din urechi. i-am dat calmant si am pregatit uleiul. am zis sa incerc si asta inainte de a ajunge la medic si probabil antibiotic. deja a luat doua ture in luna februarie.

aveti sa-mi dati si mie niste idei de ceva haios ca si cadou ptr nasii de botez (care vor fi) ai Dianei? ceva ce ar fi interesant de adus ptr ei de aici din US, dar care sa nu fie prea mare, prea greu, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata fetelor!
Eu iar nu am somn; m-am trezit pe la 4 dimineata si nu am reusit sa mai inchid un ochi! Azi ma astepta o zi grea; fiind vacanta multe mamici nu au cu cine sa-si lase copii, iar ieri am primit 3 solicitari de a aduce copii la mine (sunt colegii lui Andrei). Bineinteles ca nu am putut refuza pe nimeni, asa ca azi trebuie sa ma inarmez cu muuulta rabdare si calm!. ieri am avut doar pe unul din ei si imi venea sa plec de acasa. Pe de alta parte, imi face placere sa am casa plina si sa aiba si Andrei cu cine sa se joace.
Vikinga, stii vorba aia "ai grija ce iti doresti ca s-ar putea implinii"? sta apropo' de ce iti spuneam in penultimul mesaj ca mi-ar placea sa am 3 copii!
Asa este, nu intotdeauna viata iti da ce iti doresti, cateodata te ia prin surprindere! Din punctul meu de vedere, esti o fericita; sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si norocosi. Si voi pe langa ei!
Tumpi, sa intelg ca esti prin zona?
Anuntati-ma si pe mine de intalneala!
Delidana , sper sa nu se vada!
Unde sunteti restul fetelor? Iestiti din frigider, va rog!
Va las cafelute, ceai si sucuri!
Si cate un pentru fiecare!
sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Laura multumim de tratatie! Stii si mie mi-e teama de vorba aia...ca si eu as fi vrut 3...dar nu sa stau cu ei in apartament

Ruxi Doamne ajuta! Sper sa se termine repede si sa te linistesti!

Azi pap :
md: iaurt cu banane, cafea
p: salata cu ton
g migdale
c: legume la cuptor cu smantana

Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamnelor!

si Adevarat a Inviat!

Eu nu sunt in frigider, sunt pe aici, inca acasa; abia de maine merg la birou si saptamana viitoare este ultima de mers la treaba, inainte sa nasc. Ceea ce ar fi cazul - adica sa fie ultima saptamana, caci maine am 36 de saptamani implinite si intru in 37.

Noi ne-am petrecut prin zona, am fost doar la mama la Ploiesti in ziua de Paste si in rest la Bucuresti; am fost la Printesa si Broscoiul, il recomand caci este tare dragut si are muzica bestiala.

Azi mergem la dentist sa scoatem un dinte la copil si apoi avem petrecere mare!! Am fata de 6 ani!!!

Raportul meu este tot de 12.5 kg, de fapt azi dimineata aveam juma de kg mai putin ca saptamana trecuta.

O zi buna sa aveti!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Mara sa cresti mare si sa ai parte de cele mai frumoase cadouri si cat de curand de un fratior grasut.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput