Nou stil de viata (295)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Paste fericit fetelor! Chiar asa cit dureaza? E numai azi ori e si miine sarbatoare?Va multumim pentru atitea complimente, ale copiilor pe merit dar ale mele stiu ca-s asa de incurajare. Dar pina la vara slabesc eu!Problema e ca am cazut in plasa incepatorului..nu-mi vine a crede..doua zile fac dieta a treia maninc, yo yo scrie pe mine daca nu ma potolesc. nu e bine deloc, deja am intrat in el, mai pe margine e adevarat dar simt ca daca nu ma opresc acum din ritmul asta o sa o trag rau.Asa mi s-a intimplat dupa sarcina cu Aldo. Tinerica eu, am slabit usor rau primele kg si exact la mal in ultimele 6 kg m-am impotmolit odios. Un yo-yo clasic cu diete drastice si mincat aiurea dupa, din care am iesit in vreo 3 luni cu greu. Si chiar daca acum nu tin cura drastica si porcesc pe urma, totusi si jucatul asta de-a dieta cu 2 zile mincat de bun simt a treia facut plinul e tot pe linia yo-yo-ului. Si metabolosmul nu'ntelege nimica, ba face economie, ba depoziteaza.Si uite de asta m-am evaporat de pe aici zilele astea. De rusine si nervi pe mine.Tot vorbesc cu mine, conferinte nu alta, well tre sa o scoatem la capat, adica io vikinga cea simtita cu cealalta din mine aia mai nesi..asa:).Totusi macar am fost la sala sa zic hallo pe acolo, am luat-o si pe letizia cu mine si printre pupicei si felicitari am stabilit ca la 1 mai sa mi se redeschida contractul, ca-l aveam pe 2 ani si au fost draguti, l-au stopat pe perioada sarcinii. Mai am o luna sa slabesc macar ceva acolo, oricit e important si se simte in cazul efortului si sportului.Si antrenorii si detinatorii clubului respectiv foarte optimisti in privinta mea, aaah cica o sa fie o nimica toata pt mine, ca asa determinare si consecventa ca la mine mai rar, numa' laude nu alta de simteam ca vorbesc despre alta, serios asa. Pfffui asa vechi imi par timpurile alea.Sabina complimente draga mea, foarte foarte chic in tinuta pozata! Mi-ai placut tare mult! Intr-adevar sa vede ca fata s-a mai umflat, dar sa stii ca e fff putin in comparatie cu ce poate sa faca cortizonul asta. Ai scapat usor usor, mai ales ca ai avut asa doza mare. Bravo, te-ai tinut bine pe pozitii, uite asta numesc eu ambitie serioasa. Si acum am in minte pozele pe care prietena mea ma punea sa i le fac in plina criza, care era tratata tot cu cortizon....ufff mititica cit se mai consuma si ea. Si exact cum zici tu, cu un fel de ghem de grasime intre umeri, cap, gusa..dar iti zic la ea era extrem in 3 luni 15-20kg cu plus! De se vedea cum ii plezneste pielea nu alta. A ramas cu vergeturi multe rau, pe urma alte inhibitii la plaja si in intimitate. Imi este tare draga si mi se pare incredibil cum si-a revenit si mai ales ce noroc ca a dat de acea clinica ce a vindecat-o. E o fata foarte frumoasa de fel. Cit ma certam cu ea pe tema pozelor pt ca nu vroiam sa i le fac, mi se parea nedrept fata de ea cum se ranea. Era doar un om bolnav nu gras, nu avea nicio vina. O intelegeam dar vroiam sa o si protejez cumva. Pt ea era o forma de ambitionare ca sa slabeasca pe urma. Isi lipea 2 poze mari pe frigider si aia profil mi-a revenit in minte cind scriai tu ceva de gen aici. Mda, cum sa nu-mi bat singura obrazul..? Liris mai tii minte oracolele pe vremuri? Uite eu iti cer prietenia:). Nu mai pot invita pe nimeni pe DC, mi se bloca jucaria cea noua dar vad ca inca pot accepta, hai nu ma inviti tu? ori nu ma vrei? Neaparat sa te am pe lista mea, mai stii cum impart astia DC-ul pe urma:) Si poze cu fetita ta cind ne pui? Cred ca e o frumoasa!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Tlaura, neaparat sa-ti multumesc pentru vorbele frumoase. Eu inainte imi doream sa am doar un copil si uite ca se intimpla, nici eu nu stiu cum, sa am trei:) Nici mie nu-mi vine a crede uneori! E greu dar si frumos. E greu dar nu atit pe cit imi imaginam inainte cind ii compatimeam sincer pe cei cu trei copii si e frumos, dar mult mai frumos decit imi imaginam. Nu regeret nicio secunda. Tu asa mami frumoasa neaparat sa mai faci inca unul, cine stie o fetita poate, sa aveti perecehe!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neatza gagici

Adevarat ca a inviat!

Si eu ca Vik Mai e si azi sarbatoare?

Ne-am intors si noi de vre-o 2 zile din Ro. A fost foarte fain si asa m-a bucurat sa vad schimbarile in bine (chiar daca sunt cele de la suprafata, ca in rest ce se misca in tara nu stiu), iar vremea a fost in general buna. Am papat bine desigur (dar am voie cand sunt gravida si ajung in Ro, nu? ), ne-am plimbat, eu am pus pe mine :)).. Dar timpul a trecut asa repede. Iar bebe e mai activ ca niciodata

Sper ca ati petrecut si voi frumos alaturi de familiile voastre.

P.s. camy cereale brute am gasit la magazinul naturist din spatele de la Aro (sunt 2: unul cu alimente, unul cu ceaiuri). Au mai multe feluri. Parca tu intrebai de cereale, nu?

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui louisea

P.s. camy cereale brute am gasit la magazinul naturist din spatele de la Aro (sunt 2: unul cu alimente, unul cu ceaiuri). Au mai multe feluri. Parca tu intrebai de cereale, nu? [/font=Comic Sans MS]

eu intrebam, multumesc frumos...o sa merg...cand se face mai frumos afara..aici ploua, e asa urat...

mai, ajunsesem si eu la 73 kg..si a venit Pastele..si am mancat 2 zile oua umplute si rulada de ciuperci..si niste icre pe paine...si deja un kg in plus...offff

dar de azi am revenit la dieta...vreau sa revat linia cantarului foarte curand la 73 kg

Meniul de azi:
MD: shake (lapte cu o banana)
G: fructe
P: rulada de pui (in compozitie nu are decat pui, oua si legume) si salata de legume
G: fructe
C: pui la cuptor si o cana cu lapte

Flavius e mai bine, voiam sa merg la dr azi, dar e prea urat afara..si nici la tel nu raspunde maimuta aia de dr... offf

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Buna!

M-am cantarit si eu azi...56,2 kg...tot un kg in plus!
Si eu am exagerat cu dulciurile...desi am constatat ca nu le mai mananc cu placere ...asa ca dupa un an fara carne (2010) mi-am propus sa tin si un an fara dulciuri (2011) ...Numai proiecte indraznete!

gasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

La mine prima zi de munca dupa 4 zile libere...off ca greu mai e.

Eu n-am papat nimic dulce zilele astea, numai oua, drob, fripturi, ciorba si salate.
De astazi reiau si sala ca saptamana trecuta am facut pauza, fortata de imprejurari.

Va rugasem saptamana trecuta sa imi trimiteti ganduri bune, no amu sa va spun si de ce. Am reusit sa ajung la o intelegere cu viitorul fost sot legat de bunurile pe care le avem in comun si miercurea trecuta am si semnat hartiile. Sper ca in vara/toamna sa rezolvam si cu divortul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

'Na ziulicaaa!

Raport duminica: MD: doua bucatele drob (hm...de porc...) si un ou fiert;
P: un polonic ciorba de curcan, un ciocanel de pui (la cuptor) si doua bucati peste la cuptor cu mujdei si mamaliga; desert...doua felii cozonac si doua bucati pasca (fara aluat);
C: o portocala si un mar
Fara sport
Luni: MD:o bucatica drob (mda, acelasi drob din porc...hm...), un ou fiert, o felie paine neagra cu salata de vinete
P: un polonic ciorba de curcan fara paine, doua bucatele peste la cuptor cu mamaliga si mujdei; desert: doua bucati pasca fara aluat;
C: apa plata cu lamaie
Fara sport

Pt azi: MD: un ou fiert tare, o rosie si un iaurt mediu, fara grasimi
Doua ore jumate mai tarziu mi-am facut si 40 minute de miscare
Acuma bag cafea fara lapte si cu indulcitor;
P: cred ca mananc iara niste ciorba de curcan, fara paine si atat
C: imi fac salata cu ceva peste pe langa

Ce spuneam eu public saptamana trecuta, ha? Ca dc mai arata cantarul tot 84 si ceva sute de grame, il arunc? Ma cantaresc azi-dimineata si ma bufneste rasul: 83,900kg! Mai, cantarul meu are urechi! Ia, il amenint iara: dc saptamana viitoare nu-mi arata macar 83 fix, il arunc! Am zis!

A, si mor pe vremea asta care nu ma lasa sa ies si la alergat!

Sa aveti o zi linistita!

O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Va pup fetelor!
Mai, da' vad ca ati cam dat iama prin bunatati!
Si eu, dar cu o oarecare masura, ca nu vreau sa pun la loc kg. de care am scapat in ultimele 2 saptamani. So, in afara de ziua de Paste in care am fost la prietenii nostrii si am mancat cam de toate (dar in cantitati mici), nu pot sa spun ca am facut alte abuzuri. A, ba da, am mancat 2 sau 3 felii de cozonac si 3 buc dintr-o pasca foooooarte buna!
Deci, cantarul meu arata la fel ca inainte de Paste; 56 kg.
Eu ma intreb totusi (vad ca voi ati raportat deja kilograme in plus), astea nu se vad (simt) si ele dupa cateva zile? credeti ca se contorizeaza imediat? Adica azi am mancat de am spart, si maine am un kg sau 2 in plus?

In rest, am fost la Inviere ca tot omu', am fost in vizita cum am spus, am avut si muafiri, am iesit si prin parc un pic cu Andrei, iar ieri am dat o tura de maal impreuna cu prietenii, finalizata cu o cafea tot pe acolo.
cam asta a fost; linistit pot sa spun.
Acum Andrei tipa ca ii este foame; revin mai tarziu!
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salut! N-am mai intrat ca m-am aranjat de o pneumonie, o saptamana mi-a fost rau de tot ... implicit am ajuns la 78 kg dar probabil ca le pun la loc, o fi fost si ceva deshidratare, ca de la antibiotice mi-am intors si stomacul pe dos. Oricum, pentru luna asta mi-am promis sa ajung la 77 de kg, asa ca e de lucru.

Meniu astazi:
- o felie (mica) de paine cu salata de dicre si cafea fara zahar
- ciorba de macris
- paine cu piept de pui si salata verde
- un mar
- apa muuulta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Hristos A Inviat!

La Multi ani! puiutii sarbatoriti in 3 Aprilie!

Eu la servici, fara chef si spor, insa cu situatii de sfarsit de luna.
Asa ca va las si ne mai auzim.

Pupici!

Mergi la inceput