Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (61)
Raspunsuri - Pagina 12
ancutzicab spune:
Nana - imi place de tine ca ai niste pareri ferme despre diferite chestii. Nu are nimeni de ce sa te judece, doar ma intreb in ce masura poti gasi la un preot ortodox intelegere in sensul asta (banuiesc ca o veti boteza ortodox pe Adelina, nu?)
Anca
30+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca
Iubirisca spune:
Nana sunt total de acord cu tine in ceea ce priveste scufundarea copilului in cristelnita, mai ales ca se intampla si de 3 ori.
Am vazut acum ceva timp, la TV, o intamplare nefericita, la un botez.
Am schimbat si noi prefixul, 30 saptamani
.
Doamne Ajuta sa stam cuminti acolo la caldurica.
bubu30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iubirisca Am schimbat si noi prefixul, 30 saptamani Doamne Ajuta sa stam cuminti acolo la caldurica. |
Felicitari pt prefix !
Ruxi
31 + cu 

AMR ... cine stie ?

corinasmile spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iubirisca Nana sunt total de acord cu tine in ceea ce priveste scufundarea copilului in cristelnita, mai ales ca se intampla si de 3 ori. Am vazut acum ceva timp, la TV, o intamplare nefericita, la un botez. Am schimbat si noi prefixul, 30 saptamani Doamne Ajuta sa stam cuminti acolo la caldurica. |
Felicitari! Incepi AMR?
Va rugam sa ne laudati si pe noi, chiar daca suntem mai in urma: am terminat cu bine luna a 6-a si am intrat in ultimul trimestru

Corina
27s+ cu Maria
n_a_n_a spune:
Anca, pai o sa iau la rand bisericile si o sa intreb fiecare popa in parte ce si cum face
! Crede-ma, pentru o mica "donatie", sunt sigura ca tot gasesc unul. Oricum, tot nu scapi de "donatie" oricum ai boteza. Am fost la o nunta/botez si popa (ortodox) s-a deplasat si a oficiat ambele slujbe in gradina hotelului unde se tinea cheful de dupa, mie si asta mi se pare ok. Oricum e fetita, si nu are voie in altar, deci nu vad de ce n-am boteza-o afara din biserica... Da, la ortodocsi botezam fata.
Iubirisca, felicitari si tie pentru schimbarea de prefix
!
Nana
32+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -8
bubu30 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui corinasmile
Felicitari! Incepi AMR? Va rugam sa ne laudati si pe noi, chiar daca suntem mai in urma: am terminat cu bine luna a 6-a si am intrat in ultimul trimestru ![]() Corina 27s+ cu Maria |
Felicitari Corina !
S-o tineti tot asa pana la 40 +

Ruxi
31 + cu 

AMR ... cine stie ?

n_a_n_a spune:
Corina, se mai pune problema
?! Felicitari pentru intrarea in ultimul trimestru
!
Nana
32+ cu
ancutzicab spune:
Iubirisca, felicitari pentru prefix, avem aproape acelasi DPN!
Corina -
si felicitari si voua, ce daca sunteti mai in urma
?
Anca
30+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca
n_a_n_a spune:
Iubirisca, nu vrei sa iti faci semnatura? Daca ai nevoie, te ajut eu
.
Nana
32+ cu
discordia spune:
Fetelor lipsesc si eu o saptamana si voi v-ati apucat sa nasteti?
Doamne ajuta sa fie bine fetitele Carlei, sa ia repede in greutate sa poata pleca mai repede acasa, iar Carla sa se refaca caci doua sufletele mici au nevoie de ea. Sper sa aiba pe cineva sa o ajute caci este tare greu cu 2 copii, asta v-o spun eu de cand stau si cu nepotica.
Saptamana aceasta m-am apucat de curatenie prin casa, nu stiu ce voi reusi sa fac caci am inceput sa o invat si pe fata mea la olita si imi ia destul de mult timp, la fiecare 30 min o pun pe olita, plus cat mai sta ea si se gandeste, trece timpul intr-o veselie.
As dori sa pot si eu conversa mai mult cu voi dar chiar imi este imposibil ziua, iar seara sunt franta de oboseala, nici ochii nu ii mai pot tine deschisi.
Va pup pe toate, sa veniti numai cu vesti bune si sper sa intru si eu mai des. Oricum am si de recuperat mult din urma.
mamica de fetita si
31s+ cu