***LMA - Ghiocei de martie-aprilie 2006***(68)
Raspunsuri - Pagina 7
Delia21 spune:
EVA_MARIA LA MULTI ANI,copilarie fericita si mult noroc in viata fetita frumoasa si minunata!!!!Ciuf,sa te bucuri de printesa...si sa-ti fie totdeauna motiv de bucurie si mandrie!
Pupam gasca pe fuga!
Qamar spune:
la multi ani EVA!
la multi ani sarbatoritilor din perioada aceasta
va pupa din fuga
Diana:-P
Your heart is my piñata..
tania2 spune:
La multi ani, Eva! Sa cresti mare frumoasa sanatoasa!
Am vazut pozele cu voi, mi-au placut mult, mult!
Multumim fetelor care si-au adus aminte de ziua Biei, Catrinutz, scuze, eram pe picior de plecare nici nu stiu daca am apucat sa-ti multumesc, dar, o fac acum.
Noi, am petrecut frumos la un loc de joaca cu 23 copii si 26 parinti.
Va imaginati ce nebunie!
Andreea, sa va traiasca mica crestina. Superbe poze, se vede ca ai muncit taremult totul arata pefect, de fete, ce sa zic, minunate!
Delia, sanatate multa mamei tale!
Miha, o sa pun labazar costumasul, cu numele tau, sa-mi spui daca esti de acord.
Alina, mai zi-ne de Roberta. Si poate ne rasfeti cu ceva poze.
va pupacim
revenim cu ceva poze, poate.
ps. Intrebare intrebatore:
Noi pana acum am folosit laptic Nestle junior 2+. Acum Bia vrea lapte de vaca. Nu stiu de care sa-i dau. Voi ce papati?
Delia21 spune:
Tania,...al meu copil...ma cam dispera!!!!Mananca macaroane,pizza...il mai pacalesc cu cate o felie de mar....si cam atat.Nu stiu ce are ...de cateva saptamani...de a redus regimul.Sa mai spun ca mama se consuma caci i face fel de fel...si el stramba din nas.....Noroc ca seara in pat isi cere portia de Pediasure,...un lapte mai imbogatit in nutrienti....si uite asa....crestem si noi.Astept pozicile tale si pe ale Evutei...cu tort...si ...cu petrecerea de rigoare
aida_o spune:
La Multi Ani, Eva! Sa cresti mare si cuminte :)
mamaariadna a postat un mesaj pe pagina anterioara, stiti despre ce e vorba?
Buna tuturor,
am intrat cu rugamintea sa scoateti numele meu si al baiatului meu de pe lista.
Multumesc, numai bine la toata lumea
Stefanna spune:
salut fetelor...
ALINA, o Diomane, desi nu ma bucur , iti multumesc pt ce ai scris despre Marc.Asa e si Bianca noastra.Luca a trecut de la interesant la categoria ingnorate, iar de vroe 2 zile iarasi este in topul preferintelor.Cu noi insa.... cel putin cu tatl meu, e grozmica.Mi-e si mila de el saracu, nu mai stie ce sa faca sa ii intre in voi, si ea nu si nu, plus oribila declaratie: nu te iubesc Bumbu.Azi e o zi mai buna, a fost la gimnastica si a venit acasa, a zis buna ziua fara sa o imping eu, si a dat din prajiturica ei la Bumbu si la Bambi( e drept ca i-am zis sa dea, dar a dat fara de comentarii).
DELIA, sa stii ca asa face si Bianca.De prin ianuarie, a inceput cu nu imi place cutare sau cutare... abia o hranesc.Insa la noi fructele sint mereu in meniu si le iubeste pe toate.Dar de mancat... mama mea saraca a abandonat lupta, ca de 2 luni de cand e aici abia de a ciuguluit din ce i-a facut ea.Multumesc ca ai intrebat de Lucutz.Creste, de nici nu imi vine sa cred ca este al meu.Are niste copanele delicoase.Gangureste deja.Este smecheras, ca daca are cine sa ii sufle in ciorba,omuletu scoate sunete de alarma daca e lasat mai mult de 10 min fara sa il iei in brate sau sa il pui in leganut.Adoarme pe picioare.Da sincer nu ma mai consum, ca am mai avut una la fel, si cand nu a mai vrut sa adoarma pe picioare EU am fost cea care a suferit.Acum toate mofturelel lui mi se par delicii, pt ca stiu ca niciodata in viata nu voi mai trece pe aici.Cand plange pune o buzita delicoasa... de denaturata ce sint cand vad ca ceva il supara il las mai inati sa puna buzita si apoi il in brate.Am vrut sa pun zilele trecute niste poze, dar ca si ALINA am avut un "musafir" prin computer si nu le mai gasesc.Sper sa nu le fi ster.Am sa il rog pe Cristi sa le caute si il voi mai scoate la vedere pe Lucutz.Azi a stat 6 ore afara- 2 ore dim, si somnul de dupa amiaza care a fost de 4 ore.tata i-a zis l-a mama, odinhneste-l tu bine acum, ca la noapte o sa aiba el grija sa te distreze
Va pup, ma duc sa particip la baia puradelului mic... pe cea mare am tuns-o ca urla incredibil de rau la spalat parul
Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU
Stefanna spune:
LA MULTI ANI EVUTA! fericire si dragoste pt intreaga familie
Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU
aalina2003 spune:
La multi ani frumosi si veseli pentru Eva!Ciuf,[flo
Andreea, multumesc pentru urari!
mihaser spune:
Neata!
Eva cocheta! Sa cresti mare si frumoasa!
Tania da pune-l cum vrei tu! Sa ne dai si noua ceva poze de la mega petrecere!
La noi toata lumea papa lapte de vaca...cedra 3.5% de la napolact!
Aida am vazut mesajul si m-am uitat pe lista si nu mai era...nu stiu...sper sa fie ok!
ANDREEA GEORGIANA spune:
Ionut, Cristian, Isabella, Eva, sa aveti o viata frumoasa si plina de noroc si de sanatate! La multi, multi ani, pui de 4 ani!
Doar atat pt. moment, abia am iesit din spital, unde am fost internata 2 zile cu...Anna (cu branula in piciorus). Iar d-ra T. a ramas acasa, cu branula in manuta (si cu o tarie de om matur), astazi fiind ultima zi de antibiotic. Ca surori iubitoare ce sunt, au impartit si asta. Iar acum eu sunt cobza. Revin pe seara cu povesti si pt. lecturi. Pup!