Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *123*
Raspunsuri - Pagina 7
x_ggg spune:
Neata!
Sudamina cred ca avem si noi, se potriveste descrierii, de aseara i-a aparut mai mult la linia pampersului si pe burtica si un pic pe fata... nu pare sa il deranjeze...eu initial am dat vina pe o pruna pe care i-am bagat-o in papa, dar nu a luat decat 2 guritze ca era acra rau...
Frumos ca sunteti asa de mult din Bucuresti si va intalniti, eu nu am pe nimeni aici cu care sa ies, astept sa nasca o prietena de a mea, dar mai la vara asa ...in rest, tot singurica imping carutul..
Vazut poze de Carinutz, Twins-ii cei veseli si Zgatix. Va tzuc pe toti
Voiam sa va intreb daca si bbii vostri au "iesiri nervoase"..aseara, dupa baitza, cand il schimbam, am indraznit sa ii iau piciorul din gura sa il imbrac si a inceput sa urle isteric, dar de fitze asa..s-a potolit cand i-a zdranganit tacsu o jucarie..deci era clar ca nu il lovisem...sa aibe "crize de personalitate" de pe acuma??
--------------------------------------------
http://lumeacafeleiPUNCTeva.ro/plantatia-lui-xcatalina/
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
anamaria1979 spune:
X-ggg sigur ca si noi avem iesiri din astea. Uneori uita si incepe sa rada in timp ce plange.
Am vazut poze cu alex si zeinuca. Ce fete cuminti
selen80 spune:
neatzxa!!
waaa, ce noapte buna am avut! am dormit de la 22.30 la 6.30 fara intreruperi, si apoi inca un pui de somn pana la 7.15..
am vazut poze multe multe frumoase tare, de Monica, Techila si Uca, dar mai am de vazut filmuletele si pozele din parc
va multumesc din nou pt comentariile de pe picasa
Uca tu ai luat tarcul din Ct, sau din Buc? vreau si eu!
poate ajungem si noi la dragonul rosu cand venim la control in Buc...
Santo imi pare rau pt bubite, eu nu-mi dau cu parerea ca nu stiu....
azi e frumos si la noi!
Elle sper sa treaca febra la buflici si Eva sa-si revina la "formele" initiale cat mai repede
Alex bine ai facut cu vecina! bine ca ati descoperit unde era buba, macar stii pe cine sa stresezi
LA MULTI ANI CROCODANA! SA FII SANATOASA SA TE POTI BUCURA DIN PLIN DE FRUMOASA TA AMILICI!!
LA MULTE LUNITE
FILIP SI FLAVIUS
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
monica_dicut spune:
Buna dimineata si de la noi
Io mi-am instrainat copchilu ca sa fac si eu smotrix azi . I need heeelp... urasc, de la 8 pana acum am reusit doar sa aranjez lucrurile lu fii-miu in sifonier si cam atat Nu va spun cat mai am...
Asa ca restul sa aveti o zi faina ca-i frumoas afara, nu ca mine
Pupizez dovlecimea.
Pupizez mult pe ochios si falcos cu mami lor dulce si pe Carinuta cea expresiva. Frumoase pozne
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
selen80 spune:
fata mea a invatat sa-si bage singura suzeta in gura! cum trebuie adik! as fi zis ca e o intamplare, dar a facut-o de trei ori azi!
ma bucur ca proasta, poate ai vostri fac demult asta dar nu vi s-a parut cine stie ce
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
alex25 spune:
Aooooleeeeeooo, am uitat sa va zic ca de ieri mandra mea sta in fundic nesprijinitaaaa.....adica se mai clatina, dar sta.
Vorba lui Selen ma bucur ca proasta, dar tot ma bucur!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Aooooleeeeeooo, am uitat sa va zic ca de ieri mandra mea sta in fundic nesprijinitaaaa.....adica se mai clatina, dar sta. Vorba lui Selen ma bucur ca proasta, dar tot ma bucur! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
asta-i doar inceputul, os a fie din ce inc e mai bine
bravo Zeina!!!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
moni_iulia spune:
Buna dimineata si de la noi!
Si noi am avut o noapte super in care a dormit de la 22 la 8.De obicei se mai trezea pe la 4-6.Asa ca m-am trezit inaitea lui si am spalat deja 2 masini,am facut supa...
Azi avem program de stat cat mai mult afara si maine de smotru. Am zis ca daca tot ploua maine sa stam in casa sa facem "trebi".Poate iesim si maine dar, pe seara.
Si da, si Tudor are personalitate puternica.Sa te fereasca Dumnezeu sa-i iei ceva "interesant" din mana.
O zi buna!
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice
Ioanna81 spune:
Buna dimineata,
Va pupam. ce faceti voi doamnelor?
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
Ioanna81 spune:
impartasiti-mi si mie va rog (fetele care aveti program de 4 mese pe zi) ce mananca dovlecutii. ca eu nu stiu cum sa fac cu mesele copilului meu. el ar manca de 4 ori eu ma chinui sa-i dau de 5 ori si nu stiu cum sa fac
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre