Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *123*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Uite ce am gasit despre un www.ikea.ro/ro/DetaliiStire/119/IKEA_retrage_scaunul_inalt_pentru_copii_LEOPARD.htm" target="_blank">scaun de la ikea..nu stiu daca are cineva..

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

AM revenit in ceas de seara.

Am culcat fata si sper sa ajung la zi.

Suede, sanatate la Mihnea.

Monica, super faine pozele de la plimbareala.

Manga, nu te ingrijora de analiza aia din dgete ca sunt sigura ca daca era ceva rau erai anuntata de mult.

Techila, foarte faini bebe cu ochi si bebe cu falci.

Uka, Carina este o frumoasa si o finuta. Aveti niste poze foarte faine. Foarte fain tarcul. SI eu as vrea dar nu avem loc.

Fragutza, multa sanatate. Pupan pe Natalie sa treaca buba.

X_ggg, sa stii ca si Maria e tare nervoasa. SI nu numai dupa baie. Am patit-o in Carrefou cand ii cumparam o jucarie pt carucior si i-am dat-o sa se joace, a facut circ cu lacrimi cand am dat-o la casa sa o taxeze si vanzatoarea asa de repede a facut cand a auzit-o.

Selen, ah ce va invidiez pentr somnul de noapte. Maria, care pe la 3 luni dormea o noapte intreaga acum se trezeste si se plimba prin patur si mai nou, o gasesc in picioare. Nici nu stiu ce sa fac ca se tine tare rau si mie teama sa nu cada si sa se loveasca tare la caput.
Si felicitari pentru realizarea cu suzeta. SI Maria o face, dar nu noaptea cand ar fi nevoie.

Alex, felicitari pentru realizarea mandrei!!!!!!

Fragutza, La multi ani sotului!!!!!!!

Iuliapapusa, dar vad ca e grasuta luta. Nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi.

uka, felicitari pentru dintisor.!Q!

Raluk, imi pare tare rau ca si la voi e DA. Eu am auzit ca Mustela e ok pentru bebei si chiar ziceau mamici ca a dat rezultate. Noi folosim Trixera de la Avene. de fapt eu o mai dau desi nu se mai vede nimic si a disparut cand ii faceam baie cu tarate+Locoid+Dermalibour. Apa termala (ca si produs de sine statator) am inteles ca nu se foloseste ci doar produse pe baza de apa termala. Sanatate multa! A si o spal cu sapun de la Avene sau de la A-derma (cand cum -acestea sunt de fapt fara sapun) si cu tarate in apa de baie.

Aricelul, bine ai venit!

Mary, multa sanatate barbateilor.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Uka, uitasem....felicitari pt zimtisorul mic si nou!! Asa sa fie si urmatorii. "Nesimtiti". E posibil ca agitatia sa provina de aici. Ar fi normal. Interesant cu scaunul Ikea. Bravo lor ca prodecedeaza asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Somn usor la dovlecime!!!

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

buna seara,
va rog sa primiti si urarile mele pentru crocodana si dl coautor de natalix: LA MULTI ANI!!!!! SA FITI SANATOSI SI FERICTI!!!

e tarziu, azi nu am putut intra ca laptopul meu a murit....moartea a inceput cu un zgomot de aspirator si s-a incheiat cu un ecran negru....drept urmare sotz a dat fuga si a cumparat laptop nou ca sa nu se mai enerveze nevasta si din acest motiv

felicitam carinutza pentru primul dintzel...La mai multi!!!
ioanna: noi avem 4 mese: prima masa lapte, a doua legume, a treia fructe si ultima lapte
alex...pupa intorcareatza zeinica

sigur mai aveam de zis lucruri, dar am uitat...

luto...

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Mda...dupa niste pomello si 2 inghetate....ma bag la o salata inainte de a treia inghe.

Techi, sa-ti traisca noul lap-top. Sa fie cuminte si ascultator!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hello,

Croco, la multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita si ai parte numai de bine!

Girls, multumesc pt urari! Sotul meu s-a bucurat foarte mult, mai ales ca-i place sa i se zica Fragutz Si-a facut si ecuson acum

Am facut si tortul bio, arata f bine, o sa pun niste poze mai tarziu.

Hai ca intre timp am si mancat o felie. I-a placut si sarbatoritului, dar cand a vazut tortul a zis ca seamana cu o coliva. M-a intrebat si dc am dus-o dimineata la biserica.

Raluk , ti-am zis ce folosim noi, poate totusi e o iritatie numai si trece repede.

Va pupa fata!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Seara buna!

Eu sunt f fericita ca Tudorita a papat azi 200ml piure de morcov+postarnac si la sfarsitul mesei era f ranjit.
N-am mai ajuns azi in parc ca dk s-a trezit abia la 8 a avut prima masa la 8.30,a doua la 11 si piureul trebuia dat la 14.Am iesti doua ore de la 12 la 14 si am intrat sa papam apoi am iesti iar pana la 18.30. Mai are rost sa va zic ca-s franta?!
Dupa cum observati mesele noastre nu-s foarte regulate ci la interval de 2h30-4h in functie de ce si cat mananca.

Fragutza sa iti traiasca coautorul!Vreau si eu poze cu "coliva"
Foarte expresiva dovlecica, uka!
Ma bucur ca Mihnea de Suede e din nou colorat!
Alex felicitari pentru progrese!
Iuliapapusa ma bucur ca ati mai crescut!
La multi ani Reginei!
CARINA ARE UN DINTE !!!!!!La mai multi!
Carina, ai grija ca tot intr-o prindere d-asta dinspre canapea spre parchet cumnata mea si-a rupt un deget de a stat cu el in ghips 2 sapt.Noroc ca a meritat si a prins si plodul si nici nu sia rupt degetul acela care ar fi aratat bine in ghips.
Luto,mi-am dat si eu 2 palme.
x_ggg,pupam Rareselul sa se faca bine si tinem pumnii sa nu fie rubeola.

Referitor la papatul in parc ,eu tocmai am facut comanda de termos pt papa solida si sper ca pana vine sa mancam si noi mai curat ca se pare ca murdarim din ce in ce mai putin.(asta dupa ce cumparasem pana si paturici de unica folosinta sa pun pe el cand papa).

Mely, sanatate baietilor!
Techila, felicitari pt "canapeaua" noua!Sa vezi acum poze,filmulete,comentarii,nebunii...
Ai putea sa bagi la semnatura plecaciunile pt luto

Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna seara!!

Intru si eu repejor så nu treaca ziua!

La multi ani mami drag, Croco!!

La multe lunite si dovleceilor sårbatoriti azi!!

[b]La multi ani si pt Frågutz!!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Uka felicitari pt dintisor!!

Iuliapapusa ma bucur ca totul e spre bine cu Luta ta cea vorbareatå.

moni_iulia påi ai un påpåcios nu glumå!Så o tina tot asa!

Raluk off mami, asta iti mai tb acum!!doamne ajuta så fie decat o simpla iritatie si så treaca repede farå probleme.

ioanna vei vedea tu mami ca va cere Carol si masa a 5a cand va avea nevoie..cel mai bine e så il asculti pe el si så il urmaresti.
Eu asa am facut am asteptat så ceara el mesele, uneori ma inselam ca ii e foame dar eu probam daca nu voia nu insistam.
Eu asa am facut dar tu stii cel mai bine cum så faci.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput