Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 9
zozela spune:
Salutare! Felicitari pentru colorate!
Eu am urmatoarea eco..pe 5 Mai
Abia atunci am mai gasit loc liber.Intr-un fel e bine pt.ca sigur o sa-mi spuna si sexul!!
Si la Mihai tot pe la 15-16 saptamani am fost si am aflat ce ascunde intre picioruse!
Pana atunci,o sa merg cu analizele la medicul care-mi urmareste sarcina si sigur o sa vrea sa vada si ea bebelusul la ecograf,asa ca de vazut..o sa ne mai vedem![]()
In rest..noi nu ne potrivim cu sezoanele de gravidenie.Pe Mihai l-am nascut in Februarie,iar acum voi naste toamna..Zic toamna,pt.ca nu se stie cand o sa nasc..Teoretic ar trebui sa nasc in Octombrie,practic,sunt predispusa tot la o nastere prematura
O sa vedem..
Cu hainutele,sigur o sa le pot combina,mai ales pentru primele 2-3 luni,o sa folosesc multe de la Mihai(asta daca feelingul meu se adevereste
).
La capitolul carut,chiar nu stiu ce sa zic.Cred ca astept pana mai aproape de nastere sau chiar dupa,sa vad cand nasc,cum e vremea,etc.La Mihai am avut un Hauck de care nu am fost foaarte multumita,in sensul ca i s-au deteriorat rapid jantele si cauciucurile,apoi am trecut la un Jane sport-grozav!!zs
V-as mai spune cate ceva,dar am cerinta de Mickey
Va 
Edit:BB rules!Nu stiu cum ne-am fi descurcat fara ea! Atentie-puterea de aspirare nu e cea a aspiratorului,ci mult diminuata,iar puterea asp.nu trebuie sa fie mai mare de..1500w parca
Edit2: Chiraiala nu e obligatorie! Mihai nu a urlat niciodata,ba chiar,ultima data a folosit-o singur,dar fetita unei prietene,da-urla si se zbate de disperare!
Cred ca tine si de modul de prezentare![]()
lui Mihai si
cu
!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
aniast72 spune:
chichiutza, daca-l filmez pe fi-miu folosind batista bebelusului, crezi dupa aceea ca ala nu-i trucaj? ![]()
Sa stii ca si eu am avut emotii, fi-miu a racit prima oara cand avea 2 luni si cand am montat batista la aspirator si m-am apropiat de el, taica-su a iesit din camera spunand ca "nu poate participa la asa ceva" ![]()
Acum poate o sa ma intrebati cum se poate folosi in concedii... fara aspirator. Simplu, eu rareori folosesc aspiratorul, de cele mai multe ori trag din partea care trebuie sa intre in aspirator, cu gura.
Nu, nu exista riscul sa ajunga mucozitatile in gura, exact din cauza reductorului.
Andreea,
in 17+ cu
si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
fulguta28 spune:
Mama mia ce tare este batista asta a bebelusului! Vreau si eu!!!! De trei saptamani ma chinui cu o raceala. Pentru urechi nu merge? Am niste colege de birou care nu "aud" prea bine.![]()
uta28 este
11+
aniast72 spune:
Asa, alte tipsuri...
Vladi a dormit pana pe la 1 an si 9 luni in sac de dormit, cu bretele. Super practic, exista grosimi diferite si marimi diferite, variind pe anotimpuri si varsta. Cu ocazia asta scapati si de stressul ca doarme copilul dezvelit.
Daca va zapacesc cu de-astea sa-mi spuneti dar mi se par chestii utile... si daca tot am stat toata dupa amiaza in pat... am avut activitate. ![]()
fulguta, pentru urechile infundate ale colegelor eu zic ca merge o palma usoara peste urechea opusa celei infundate... Sa sara dopul ... ![]()
Andreea,
in 17+ cu
si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aniast72 chichiutza, daca-l filmez pe fi-miu folosind batista bebelusului, crezi dupa aceea ca ala nu-i trucaj? Sa stii ca si eu am avut emotii, fi-miu a racit prima oara cand avea 2 luni si cand am montat batista la aspirator si m-am apropiat de el, taica-su a iesit din camera spunand ca "nu poate participa la asa ceva" Acum poate o sa m#259; intrebati cum se poate folosi in concedii... fara aspirator. Simplu, eu rareori folosesc aspiratorul, de cele mai multe ori trag din partea care trebuie sa intre in aspirator, cu gura. Andreea, in 17+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
daaa da, vreau sa-l filmezi!

Cristina
12+
mari_paun spune:
SALUTARE BURTICI,
ster de rau care inca persista...uf, abia astept sa scap de starile astea

de vineri intru in CO, am 2 saptamani si apoi 5 zile imi da statul liber pt ca ...ma marit![]()
mai sunt 3 saptamani pana la cununie, si pe 15 aprilie merg la control si la DT.
la serviciu o sa merg pana la mijlocul lunii august...asa sper.
si eu vreau patut de lemn, in vara ne apucam sa renovam camera in care voi sta cu bebe, pun parchet si schimb termopanele ca sunt cam...naspa astea, perdele noi, stabilit locul patutului si al fotoliului de alaptat...
va pup si mai revin , ii este somn Emei si vrea NANIIIII
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
10+ si mami de Ema
chichiutza spune:
Nu Aniast, nu te opri, mai zi mai zi! Eu nu stiu nimic, orice mic detaliu pentru mine e mana cereasca! 
Cristina
12+
maya71 spune:
Buburuzelor, hop si eu cu aripiutele mele...
M/am 'destupat' si eu ce inseamna 'batista copilului'...
Chichiutza, noroc cu tine ca ai intrebat, eu ma uitam putin 'crucis'. Denumirea nu e deloc 'sugestiva' si ma ducea cu gandul la altceva... batistute umede igienice, betisoare ptr nasuc...
Multumesc fetelor! Am mai invatat ceva folositor...
Andra/Tandra... iupyyy, Felicitari!
Aniast, cu siguranta DD vede ca esti un om bun si o sa fie totul bine. De ce zic asta? Esti prima burtica pe care am cunoscut/o...
Cand m/am inscris ptr prima data pe forum, nu stiam cum se procedeaza si am deschis un subiect 'Mamici de Ploiesti'unde chiar a fost o mica disputa deoarece nu stiam de unde 'sa o apuc'.
O burticuta mi/a recomandat sa intru la aceasta odisee deoarece stie ea ca aici e o mamica din Ploiesti tare buna si draguta pe nume 'Aniast' care ajuta pe toate fetele si care ma va ajuta si pe mine... si uite asa am ajuns sa/mi fac atatea prietene. Nu stiu daca ti/am multumit atunci dar o fac acum. Mi/ai dat curaj si m/ai indrumat oarecum... Multumesc!
didadi spune:
buna seara
, chiar daca nu scriu, asta nu inseamna ca nu citesc.sa va spun o faza tare ca m-a lasat masca.m-am dus sa anunt si eu la munca, ca sunt insarcinata
....sefii mei:aaaa da, felictari bv, sa-ti fie de bine:) auzi dar stii ca daca stai acasa 2 ani nu te mai primim
cum??dc???pai asa au facut cei de la bucuresti cu toate fetele.daca te intorci in 3 luni dupa ce ai nascut e ok, daca nu, nu.hmmm ce parere aveti.....ce javre de oameni.m-am intristat, nu am vrut sa comentez si am plecat.din cate stiu, sunt obligati 6 luni dupa concediu copil nu au voie sa ma dea afara.Acum....d-zeu stie.oricum, nici nu ma gandesc sa nu stau acasa. in 2 ani se pot intampla multe.bb meu e bine, a miscat la 3 luni si o zi, am simtit ca pic jos de emotii, am fost la eco, misca si ii este f bine acolo unde este, la analize(urocultura) mi-a iesit un enterococus spp,am luat amoxacilina 10 zile,tre sa ma duc sa repet urocultura.pe 16 apr o sa merg sa fac eco sa vad daca e fetita
si pe 14 mai la morfo:)va las si