Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Nastasie abia astept sa aduci si tu vesti bune maine de la eco!!!!!! Dar tu, wow, deja esti asa avansata cu sarcina!

Crina m-am prapadit de ras cand ai zis "Neuronul gravid e cam adormit"

Na, eu cred ca ma pus sa mai stau intinsa un pic...

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------

13+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

eu fug acasa. incerc sa mai intru de acolo, daca nu, ne auzim maine.

va pup

Kiti, 12+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Saluti! Am revenit si eu dupa un periplu pe la magazine!
Bine ati venit fetelor de la eco! Nu ma mai satur de vestile bune!
Fratilor...ce e batista copilului?

Cristina 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

As vrea un patut de lemn, dar care sa aiba si sub el ceva sertarase pentru depozitat diverse.Acum citeam anunturile de pe aici de pe site, dar majoritatea nu au poze si nu prea-mi place lucrul asta. O sa caut in continuare.

13+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

crinuta draguta, chiar ma intrebam la ce-mi tii pumnii pt maine ca eu hopul l-am avut azi.
Intrebai de pat ieftin si bun: Iti recomand un drum la Ikea, sunt diferite modele si rezonabile ca pret. Poti lua unul pe care ulterior sa-l transformi in pat de copilas (deci fara gratii) Tot acolo gasesti si lenjerie frumoasa si iefine.

Andra, felicitari pentru rezultatele de la echo. Hai ca mai ai putin si scapi si de Arefam. Eu de azi am redus doza de la 3/zi la 2/zi pentru 5 zile apoi inca 5 zile o sa iau una/zi si termin.

chichiutza, batista bebelusului este cea mai tare inventie in materie de igiena noului nascut. Dupa cum stii, un bebelus nu stie sa-si sufle nasul iar pompitele pe care le iei din farmacii sunt frectii la picior de lemn la o raceala mai puternica. Asadar, batista este un furtun care se pune o parte la aspiratorul din casa si o parte (care are un reductor) in nara bebelusului. Stiu ca suna sadic insa instrumentul e 100% sigur, il recomanda toata spuma pediatrica, e extrem de practic. Stai sa caut link sa vezi.

Andreea, in 17+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Iata www.youtube.com/watch?v=muJ5AtePcRs&feature=youtube_gdata" target="_blank">batista bebelusului si www.overland.com.ro/" target="_blank">aici

Andreea, in 17+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

ceeeeeeeeeeeeee? la aspirator??? Pai nu-i tragi si creierul? valeuuuu. Si chestiile astea de unde se iau?
Mi s-a facut parul maciuca!
sarumana tare de raspuns

Cristina 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Aniast mie mi-a zis dr ca sa iau cate arefam-uri mai am si apoi sa le opresc...
Asa ca o sa scap de ele in cateva zile.

Hehe aia era batista saracii bebelusi

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------

13+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Seara buna!

M-am intors ceva mai devreme de la serviciu, prima zi de munca dupa o saptamana de concediu...acum sunt avion. Apropo de "neuronu gravid", al meu refuza azi dimineata sa creada ca sunt trei teancuri de documente pe birou de care era musai sa ma ocup. Asa ca am cascat, m-am intins, am rontait ceva, m-am hlizit nitel am si muncit ceva ceva.. acum mai sunt doua teancuri neatinse inca.
Imi plac subiecte voastre de discutie, eu nu am reusit inca sa ma gandesc la carut, patut etc si cred ca pana la 1 august nici nu reusesc. Pana atunci mai merg la munca. Voi ce v-ati propus, pana cand mai munciti?

Aniast - bravo, ai trecut de amnio, felicitari. Super tare filmuletul, stiam teoretic cum se foloseste batista bebelusului dar nu imi imaginam ca e asa bine tolerata de copil, credeam ca se lasa cu urlete

Donna

Mergi la inceput

Donna sa stii ca eu chiar cred ca se lasa cu urlete! Ala e trucaj sigur!

Cristina 12+

Mergi la inceput