Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Saluuut!

Dupa cum spuneam nu ma intereseaza ce e doar sa fie bine, asa a si fost!
Bebe are 13 sapt, eu sunt in sapt13+1, are 6 cm jumate, se joaca acolo, si-a prins piciorusul cu manuta Asa mi-a placut sa il vad!!! Doctorul a fost ca si randul trecut - optimist. Si ne vedem peste 2 saptamani la triplu test!
Acum sunt
Aaa... am intrebat de intepaturi in vagin, o zis ca multe gravide au, nu e ceva general dar se intampla. Apoi am zis ca am ceva scurgere bejulie (sincer eu nu am observat-o dar asa arata cateodata absorbantul zilnic) si a zis ca e ok si ca se poate sa apara dar nu e grav si ca poate fi si de la arefamul care il iau intravaginal... Deci e ok.

In legatura cu cumparatul de chestii, eu nu ma gab inca dar mi se pare super ideea ca mai incolo sa facem listuca de ce trebuie in special ca eu sunt la primu bebe si nu stiu NIMIC!

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------

13+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

bv, andra.felicitari.
cine mai era la eco de venit?asteptam vesti.
maine sa-mi tineti si mie pumnii.maine am si eu morfo la ora 16.am asa emotii.la fel ca si andra imi doresc sa fie bine.restul nu mai conteaza.
aniast, imi plac mult carucioarele pe care le ai.mai ales primul.inca nu stiu la carut, astept sa vad in ce stadiu e cel vechi.ala era un graco, dar simplu, insa foarte bun si usor.insa nu stiu daca mai are tavita si husa la picioare.tre sa ma duc sa vad in ce stadiu e.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Eu aveam pe undeva lista dupa care m-am ghidat la Vladimir...daca o gasesc, o pun pe mailul comun.

Eu am avut incredibilul noroc sa nimeresc aceeasi perioada si bb de acelasi sex. Daca mai nimeresc si "gabaritul", ar fi super. Prin mai-iunie ma apuc sa scot de la naftalina lucrusoarele, o sa schimb absolut tot ce este pe piele (pijamale, body-uri) si o sa ma bucur de restul. Sfat pentru tinerele viitoare mamici, fara experienta: Nu va apucati sa dati banii pe bluguti, gecute, camasute, palariute...care mai de care mai frumusele, cochetele dar incredibil de scumpe. Eu asa am facut si am ramas cu o groaza de lucruri cu etichetele pe ele sau "date o data" ca sa zic ca le-a purtat. Pentru prima iarna recomand bebelusilor salopete matlasate in care intra cu totul si salopete de interior din bumbac, cat mai simple, cu tot cu talpa si inchidere in capse pe picior. In primul an (pana la vara viitoare) bebelusul nu va merge, nu va intelege prea multe deci implicit imbracatul/dezbracatul va fi mai greoi.

S-a trezit Vladi, revin cand mai pot. Pup

Andreea, in 17+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Am gasit zilele trecute carnetelul meu, pe care am trecut toate listele posibile - ce tb pt maternitate, ce necesarul pentru bebe, necesarul pentru acasa, medicamente etc. Si sunt toate scrise cu pixul si cu V-uri in dreptul lor, cand le-am rezolvat
La Vlad am avut noroc, ca mi-a imprumutat o prietena cosuletul auto si un leagam, dar acum tb sa mi le cumpar. Dar macar sunt experta

Kiti, 12+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Aaa..si la noi nu se mai pupa deloc sezoanele. Vlad e nascut in mai, bebe nou se va naste in oct. Deci shopping de hainute la greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

si eu ca si kiti tot la cosulet si un leagan ma bag.astea nu le am.leagan nu am avut, iar cosul a trecut prin 4 generatii.si-a dat duhul.
hainute sunt de acord cu aniast.acum stiu ce imi trebuie si ce sa cumpar.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Andra felicitari pentru bebita. Ma bucur tare mult ca esti fericita!
Aniast normal ca-ti tinem pumnii maine. O sa fie totul perfect. Super ponturile de la tine.

13+

crina

Mergi la inceput

Scuzati-ma doamnelor. Nastasie tii pumnii stransi maine.Aniast sa nu ma injuri ca v-am incurcat. Neuronul gravid e cam adormit

13+

crina

Mergi la inceput

Daca tot vorbim de hainute, caruturi si ce mai trebuie la bebei, va rog spuneti-mi si mie de unde iau si eu patut frumos, mai ieftin si bun.

13+

crina

Mergi la inceput

Pai de care vrei - de lemn sau pliant?
Eu am avut pliant, pana la 6 luni, apoi am trecut la unul solid, din lemn.

Mergi la inceput