Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Eu mai am cauruciorul lui Vlad - cand ieseam cu el in parc toti zicau "uite atv-ul" . Bine, noi stam la parter si am putut sa il folosim, pt ca este imens. Roti de cauciuc, cu suspensii, ideal pt gropile din trotuarele Bucurestiului, teapan, ultra blindat. L-am folosit pana pe la 6 luni. Apoi ne-am luat un Brevi sport, de care am fost destul de multumita, adica si-a facut treaba, doar ca dupa tancul de dinainte mi se parea ca se frange in orice clipa .
Oricum, si mie imi fug ochii la alte modele, o sa vad prin august dc ma lipesc de altceva sau merg cu ce am. Noi am vrea sa ne mutam din Buc dupa ce se naste bebe, asa ca pentru curte, ce am deja este f bun.
Dar, dupa cum ziceam...mai vedem

Kiti, 12+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Ce-am mai luat eu pentru bb si mi s-a parut util:

- umidificator pt camera
- sterilizator pentru biberoane (chiar daca am alaptat pana la 8 1/2 luni)
- termometru digital
- batista bebelusului (neaparat!!!!)
- termos (pt mamicile care nu vor/nu pot sa alapteze) e f util sa ai deja apa incalzita in noptile tarzii sau diminetile devreme cand bb vrea lapte

Eu am luat mobila din camera lui Vladi de la Baby Design, au mai multe modele decat cele de pe site, se pot viziona in reviste sau direct pe un site din Germania (nu mi-l amintesc dar vi-l dau importatorii). Mobila e frumoasa si practica, patutul se poate cobori in functie de varsta, eu l-am lasat pe Vladi fara gratiile laterale ci doar cu aparatoare de la Ikea pe la 1 an si 10 luni.... dar asta e alta poveste, mai avem mult pana acolo.

Andreea, in 17+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Ce-am mai luat eu pentru bb si mi s-a parut util:

- umidificator pt camera
- sterilizator pentru biberoane (chiar daca am alaptat pana la 8 1/2 luni)
- termometru digital
- batista bebelusului (neaparat!!!!)
- termos (pt mamicile care nu vor/nu pot sa alapteze) e f util sa ai deja apa incalzita in noptile tarzii sau diminetile devreme cand bb vrea lapte

Eu am luat mobila din camera lui Vladi de la Baby Design, au mai multe modele decat cele de pe site, se pot viziona in reviste sau direct pe un site din Germania (nu mi-l amintesc dar vi-l dau importatorii). Mobila e frumoasa si practica, patutul se poate cobori in functie de varsta, eu l-am lasat pe Vladi fara gratiile laterale ci doar cu aparatoare de la Ikea pe la 1 an si 10 luni.... dar asta e alta poveste, mai avem mult pana acolo.

Andreea, in 17+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Batista bebeluslui este sfanta!! Noi avem vreo 3. Una la soacra-mea, ca am uitat-o acolo si ea sta tocmai in Caransebes, una la mama, ca stiam ca e la ea, dar nu reuseam sa o gasim (s-a dovedit ca era bine indesata sub pat, ma intreb cine este vinovatul) si una acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Bun venit Ionela printre burticutele de sep-oct 2010. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen.

13+

crina

Mergi la inceput

Aniast felicitari pentru analiza. Stiu eu ca si rezultatul e super ok (mi-a soptit o pasarica).
Discutiile cu caruturile sunt super interesante, dar eu chiar ca sunt bulversata. Sunt la primul copil si chiar nu stiu ce sa cumpar, dar mai avem timp sa ne gandim. Mi-ar placea sa ne strangem mai multe si sa luam la reducere asa cum ai facut tu.

13+

crina

Mergi la inceput

Ana felicitari pentru eco, pentru fetita ta frumoasa. Sa-ti traiasca!
Iunia multe felicitari. Multumim tare mult pentru vestile bune pe care ni le-ai adus.

13+

crina

Mergi la inceput

Pai uite cum facem - la sfarsitul lui iulie ne apucam de liste - carucioare, scaunele de masina, port bebe-uri, pompe de sani, hainite si rezolvam problema . Ca sa nu se streseze nimeni.

Mergi la inceput

Kiti de ce te stresezi tu aiurea? Sa vezi ce bataita iti dau eu tie.....
Stai linistita ca ziua de 13 aprilie e cea mai norocoasa zi din luna.

13+

crina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Pai uite cum facem - la sfarsitul lui iulie ne apucam de liste - carucioare, scaunele de masina, port bebe-uri, pompe de sani, hainite si rezolvam problema . Ca sa nu se streseze nimeni.

Eu sunt de acord. Sa pun mana sa strang bani pana atunci.
Doamne cate sunt de cumparat. Va dati seama, eu trebuie sa cumpar tot si vad ca nu sunt singura.

13+

crina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Kiti de ce te stresezi tu aiurea? Sa vezi ce bataita iti dau eu tie.....
Stai linistita ca ziua de 13 aprilie e cea mai norocoasa zi din luna.

13+

crina

Stiu . Pai de aia nici nu am schimbat data

Mergi la inceput