Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 5
fulguta28 spune:
Ionela si Geo, bine ati venit!
Ionela, doar o vorba sa-ti mai spun, NO-SPA (pt intepaturi)
uta28 este
11+
Ana_Perianu spune:
Aniast – uf ce emotii am vazut, iti doresc sa treaca totul cu bine, ca zau ca sunt muuulte de vorbit pe astfel de teme
Klarisse- da, eu cunosc cateva cazuri. Se pare ca cel mai sigur se poate vedea la 16 saptamani, daca sta in pozitia corecta. Drept urmare si eu m-am dus cu ceva emotii azi la eco dar a ramas tot fetita
Fulguta - minunate bijuteriile tale !
Iunia82 spune:
Salutare,
Am revenit de la eco cu vesti bune!
Totul e in parametrii, inclusiv triplu test.
Dupa primele estimari, vom avea o fetita ... Dar mai sigur va fi la ecografia morfofetala de la 22 saptamani.Oricum doctorita a zis ca nu a vazut nimic "atarnand", deci ea crede ca ar fi mai degraba fetita.
In ceea ce priveste depistarea sexului, mie mi se pare devreme pana in 18 saptamani. Cel putin asa mi s-a spus de catre medicul meu. Si chiar si asa, vad ca are rezerve, probabil stie din proprie experienta ca nimic nu e 100% sigur...
Fetita mea parca era in piscina, misca intruna. F. energica.
Bafta celor care mai au eco azi. Va asteptam cu vesti bune!
17+ cu 
aniast72 spune:
Am ajuns acasa, am mancat bine si m-am asezat la orizontala cu laptopu'n brate.
Bun venit noilor gravidute, imi dati va rog niste date sa va trec pe listuta?
Multumesc mult fetelor pentru incurajari, deja burta nu-mi mai e "crispata"...acum ca am ajuns acasa ma simt mult mai bine.
Totusi am de-a face cu o pacatoasa de bronsita (la debut) luata de la Vladimir. El tuseste saracutul incontinuu de vreo 3 zile si face febra tot timpul. Deja l-am trecut de vineri seara pe antibiotic dar tot cam de atunci se trezeste tot timpul noaptea si are accese de tuse de cate o ora. Sper sa nu se acutizeze si la mine sau sa inceapa vreo febra ca atat mi-ar trebui.
Andreea,
in 17+ cu
si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Klarisse spune:
Iunia felicitari pentru fetita zglobie, multumim ca ne-ai adus vesti bune.
. Bravo! Asa imi place.
Klarisse
graviduta 12+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Klarisse spune:
Aniast sa nu lasi sa ajunga la febra, bea multe ceaiuri cu lamaie, stai la caldura si incearca si leacurile babesti. Cand eram mica bunica ma trata cu cartofi pusi pe gat. A functionat si acum 2 ani cand m-a lovit rau..

Klarisse
graviduta 12+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
aniast72 spune:
Ana,
, mi-era dor de tine. Sa stii ca am avut emotii si, indiferent cate incurajari am primit de la colegele noastre dragute de la Odisee, inca mai am. Ca dovada, dupa ce am terminat tot la clinica, m-am dus si eu ca omu' la baie pentru pp. Stiti cumva unde a ajuns hartia igienica folosita? In geanta... 
Asa, ziceam ca va povestesc de carucioare. Eu am avut la Vladimir (si voi folosi si acum acelasi carucior) Inglesina Zippy 3 in 1, respectiv www.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=17" target="_blank">acesta. Landoul l-am folosit cu succes pana n-a mai dormit bb comod in el, scaunul de masina a fost foarte bun pana la 9 luni iar scaunul sport l-am folosit mult si bine. Landoul se detaseaza iar cadrul metalic intra fff usor in portbagaj iar scaunul de masina se monteaza/demonteaza la fel, printr-un simplu "click", pe cadrul metalic. Ulterior am schimbat caruciorul sport cu caruciorul McLaren, extrem de usor de manevrat. Fi-miu dormea lejer in el la 10 luni pe plaja la Mamaia...baga cam 2 ore de la 11 pana la 13 cand inca era caldura usor de suportat. Chiar m-a amuzat baiatul care aducea umbrele si sezlonguri ca m-a intrebat la un moment dat: "Doamna, de ce toata lumea ia carucioare din astea, numai asa am vazut pe plaja". ![]()
Jur ca nu fac reclama insa, daca ar fi sa trebuiasca sa cumpar din nou, tot alegerea asta as face-o.
Ah, mi-am adus aminte: In loc de Inglesina as mai opta pentru Peg Perego dar tot Zippy, deci 3 in 1 pentru ca este exact acelasi sistem poate doar putin mai usor.
Ca preturi....par a fi scumpicele insa eu am dat pe Inglesina vreo 18 mil....plecand de la vreo 24 mil pretul afisat. Cum am reusit?...am cautat importatorul, ne-am dus 3 gravidute (de la sept-oct 20070 la el si i-am spus: cumparam toate de la dvs cu banii jos...ce pret ne faceti pentru 3 carucioare? ...si ca dovada am reusit sa scadem substantial pretul. ![]()
Revin sa va zic de alte cele.
Andreea,
in 17+ cu
kiti2205 spune:
Am terminat si prezentarea aia afurisita... acum sper sa termin si restul treburilor, sa ma duc acasa, sa zac (in traducere - sa traga vlad de mine).
Si diseara pe cuvant ca imi pun si eu cartofi la gat!!
Kiti,
12+ si mami de Vlad (15.05.2006)
aniast72 spune:
Vis a vis de raceala, am intrebat azi ce am voie pentru raceala si mi s-a spus: eferalgan (efervescent) si Stodal (sirop). Inca incerc sa le evit, cu toate ca am incredere in dr si incep cu ceai de lamaie cu miere.
Klarisse.
Andreea,
in 17+ cu
fulguta28 spune:
Ana, multumesc foarte mult pentru aprecieri! Anul asta am fost ceva mai lenesa , dar trebuie sa lucrez cateva bijuuri pt ca pe 1-2 mai am targ. O sa-mi vina mie cheful si inspiratia.
uta este
+11