Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 18
eveline spune:
Nu vorbiti de mancare va rog frumos...am o foame de lup...am mancat mai pe la 11 un covrig si-o merdenica da acu m-a ajuns o foame din urma de ma ia cu lesin...abioa astept sa ajung acasa. Sotul a zis ca pe la si un sfert e pe la mine, mergem si o luam pe printesa de la gradi si abia apoi ajungem pe acasa sa mancam....valeu, cred ca opresc sa mai iau un covrig de pe undeva ca nu mai pot, nu tin minte de cand n-am mai patit asa ceva, efectiv ametesc....
12+
si mamica de
Bianca
Klarisse spune:
Iuhuuuuu a nascut prietena mea un baiatel de 3kg 300, sunt foarte fericita, emotionata..abia astept sa ne anuntam si aici una pe alta

Klarisse
graviduta 12+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
eveline spune:
Felicitari pentru prietena ta Klarisse, sa traiasca baietelul si sa fie sanatos...intr-adevar e emotionant...
12+
si mamica de
Bianca
kiti2205 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aniast72
La prima raceala mai puternica a lui Vladi m-am felicitat cu caldura ca am achizitionat batista bebelusului....sigur, as fi fost mult mai fericita sa nu raceasca niciodata si sa consider ca e o achizitie proasta. Am mers totusi pe ideea ca sunt f. rare cazurile de copilasi care sa aiba o imunitate foarte buna si sa nu raceasca pana la varsta la care sa stie sa-si sufle singuri nasul. ![]() Andreea, in 17+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Eu o mai folosesc si acum pt Vlad (si are aproape 4 ani), pentru ca a avut niste probleme nasoale cu niste raceli in ultimul timp, nu reusea niciodata sa sufle cum trebuie si, din cauza mucisorilor neeliminati ne-am ales cu o forma de otita la ureche. Mai protesteaza el, dar pana la urma sta, ca stie ca poate sa doarma cum trebuie.
Kiti,
12+ si mami de Vlad (15.05.2006)
fulguta28 spune:
Ma hranesc colegele mele in fiecare zi. Au zis ca din trim II trebuie sa aduca si mai multa mancare. Io nu-s de acord sa ma indop ca o nesatula, vreau sa intru in rochia de mireasa pe care mi-am comandat-o.
uta28 este
12+
kiti2205 spune:
Klarisse, transmite-le multa sanatate prietenei tale si bebelinului
Kiti,
12+ si mami de Vlad (15.05.2006)
aniast72 spune:
Gata fulguta, esti oficial viitoare mamica de sept-oct. 
Olguta, scrie cate ceva despre tine...primele 10 mesaje sunt moderate si nu te vedem in timp real dar trec repede. Bine ai venit la Odisee!
Te asteptam cu datele pt listuta.
Andreea,
in 17+ cu
si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
geo_s spune:
am o intrebare de sezon - este vreo problema daca mananc carne de miel (stiu doar ca este mai greu de digerat)? am o pofta de catva zile si abia astept sa-l fac la cuptor 
geo
16+ cu un
si o