Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 17
olguta9 spune:
Buna, de mult tot vreau sa ma inscriu,dar nu am reusit pana acum insa ma bucur ca am facuto.
Sunt si eu o viitoare mamica de septembrie 2010 si as dori sa mai discutam despre marele eveniment la care ma gandesc tot mai mult in ultimul timp.inca nu stiu ce o sa fie dar peste 2 saptamani merg la ecograf. va pup si astept sa mai vorbim.
![]()
aniast72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lara_c Voi de unde stiti dinainte sa nasteti ca veti avea nevoie? Oricum va doresc ce imi doresc si mie, bebei care sa nu se imbolnaveasca niciodata de nimic ....Exista...parol.., puiul meu mare e dovada... Mai bat in lemn de vreo 10 ori... Lara w15+ si Huckleberry Errie |
La prima raceala mai puternica a lui Vladi m-am felicitat cu caldura ca am achizitionat batista bebelusului....sigur, as fi fost mult mai fericita sa nu raceasca niciodata si sa consider ca e o achizitie proasta. Am mers totusi pe ideea ca sunt f. rare cazurile de copilasi care sa aiba o imunitate foarte buna si sa nu raceasca pana la varsta la care sa stie sa-si sufle singuri nasul.

Andreea,
in 17+ cu
si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
aniast72 spune:
Buburuzico, eu cu mare drag incerc sa fiu utila cu sfaturi, pareri, impresii...asa ca daca ai nelamuriri...sunt pe pozitie. 
Andreea,
in 17+ cu
Clabuc spune:
Salutare burticute frumoase,
Felicitari fetelor care au fost la echo si au primit numai vesti bune! 
Tin pumnii starnsi ca si fetele acre au zielele astea intalnire cu bebe sa vina numai cu vesti bune si carucioare colorate.
Si eu pic de somn, ieri am fost ok, dar azi nu mai pot ... O fi fost ceva azi-noapte de suntem atatea care am avut probleme cu somnul.
Azi am luat adeverinta de la medicul de familie pentru reducerea programului la 6 ore (cu 1/4) si imi pare tare bine, numai gandul ca la ora 3 plec de la birou ma incanta. O sa ma pot odihni mai bine si voi petrece mai mult timp cu Calrinda. Stiti ca aveti dreptul asta, nu? Plus 2 zile/luna libere pentru controale pre-natale.
Subscriu la eficienta batistei bebelusului. Si eu am fost reticenta la inceput, dar cand am vazut cat de bine dormea si respira dupa "operatiune" Clarinda, mi-am dat seama ca merita din plin. Ei nu-i place deloc, numai cand vede aspiratorul o ia la fuga, dar stiu ca e spre binele ei si n-are ce sa-i faca rau.
Despre carut, eu i-am luat de la Chicco, 3 in 1, toate, inclusiv scaunul auto se poate fixa pe cadru, plus ca, caruciorul sport se poate monta fie cu fata spre tine, fie cu fata inainte, pentru cand mai creste. Inca il folosesc si Calrinda a facut deja 2 ani, dar ii e comod mamei cand merge la piata cu Clarinda ca il poate incarca cat vrea. Eu am fost foarte multumita de el si-l voi folosi si la bebe2.
Un pupic foarte special pentru Maya, scumpa de ea.
(si imi pare rau ca ai avut o noapte grea, dar taticul tau are grija de tine ...)
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
12+
Poze Clarinda
aniast72 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ionela.n
Multumesc pentru primire, fetelor. Cel mai sigur, sunt o viitoare mamica de octombrie. Sa avem toate sarcina usoara, bebe sanatos si la termen 12+ |
Ionela, nu vrei totusi sa ne spui data ultimei menstruatii si data probabila a nasterii ca sa te trecem in listuta de inceput de capitol?
Andreea,
in 17+ cu
Clabuc spune:
Si bun venit noilor burticute! Sarcina usoara, nastere fara probleme si bebe sanatos!
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
12+
Poze Clarinda
aniast72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fulguta28 Aniast, cum pot ajunge si eu in lista doamnelor care nasc in Octombrie? Merci! |
Fulgusor, da-mi te rog datele tale (UM, DPN si DN0 si te trec eu in lista. Daca vrei, poti spune si doctorul/spitalul/Orasul unde vei naste.
Andreea,
in 17+ cu
fulguta28 spune:
Aniast, lasa ca pana iti zice Ionela, iti spun la mine cum sta treaba. UM 05.01.2010 si data nasterii, 13 Octombrie 2010, cu noroc.
Merci!!
uta28 este
12+
fulguta28 spune:
Data mea de nastere este 21.02.1977, dr. Gratiela Draghici, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.
mercic!
uta28 este
12+
aniast72 spune:
Ce rapida ai fost, fulgutza! Mi-ai raspuns in 17 secunde. ![]()
Stai ca ma loghez acusica cu userul comun si te trec. [pup
Andreea,
in 17+ cu