Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Salutare burtici!

Maya draga Nci eu nu pot sa dorm. M-am trezit la 1 si la revedere.
Bravo fetelor care aufoat la eco si auadus vesti bune!
Aniast Mi se par foarte utile toate info venite de la tine asa ca nu te opri.
Fetelor va rog sa imi tineti pumnii pe maine. Am mari emotii. Mergem la eco si e cea de care nu amtrecut data trecuta... Dar eusmt ca acum va fi bne. Am sa intru maine seara sa va pun cum a fost.
Va pup dulce pe toate!

Edith 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Acum am vazut ca nu am schimbat semnatura!

Asa e mult mai bine!!!

Edith 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Ce-am mai luat eu pentru bb si mi s-a parut util:

- umidificator pt camera
- sterilizator pentru biberoane (chiar daca am alaptat pana la 8 1/2 luni)
- termometru digital
- batista bebelusului (neaparat!!!!)
- termos (pt mamicile care nu vor/nu pot sa alapteze) e f util sa ai deja apa incalzita in noptile tarzii sau diminetile devreme cand bb vrea lapte

Eu am luat mobila din camera lui Vladi de la Baby Design, au mai multe modele decat cele de pe site, se pot viziona in reviste sau direct pe un site din Germania (nu mi-l amintesc dar vi-l dau importatorii). Mobila e frumoasa si practica, patutul se poate cobori in functie de varsta, eu l-am lasat pe Vladi fara gratiile laterale ci doar cu aparatoare de la Ikea pe la 1 an si 10 luni.... dar asta e alta poveste, mai avem mult pana acolo.

Andreea, in 17+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Batista bebeluslui este sfanta!! Noi avem vreo 3. Una la soacra-mea, ca am uitat-o acolo si ea sta tocmai in Caransebes, una la mama, ca stiam ca e la ea, dar nu reuseam sa o gasim (s-a dovedit ca era bine indesata sub pat, ma intreb cine este vinovatul) si una acasa.

Kiti, 12+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Fetelor, apropos de batista bebelusului...Acum vreun an m-am facut de ras pe forum cu o intrebare de genul :' ce e aia, ce cu o batista normala si curata nu puteti sa ii stergeti pe bebei?!!'
O mamica si facut rabdare si mi-a explicat cum sta treaba....

Nu am cumparat insa, slava Domnului si bat in lemn de 10 ori , fiicei mele nu i-a curs niciodata nasul , nici racita nu a fost vreodata asa ca sper ca nici la BB2 nu va fi nevoie...

Voi de unde stiti dinainte sa nasteti ca veti avea nevoie?

Oricum va doresc ce imi doresc si mie, bebei care sa nu se imbolnaveasca niciodata de nimic ....Exista...parol.., puiul meu mare e dovada...
Mai bat in lemn de vreo 10 ori...

Lara w15+ si Huckleberry Errie

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali
India

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Buna dimineata, burtici!

Iata-am si pe mine dupa o zi de absenta, o zi foarte plina de altfel! Felicitari tuturor viitoarelor mamici care si-au vazut puiutii la eco ieri si multumim pentru vestile foarte bune!

Aniast, ma bucur ca ai trecut cu bine peste hopul asta si sunt sigura ca totul va decurge normal si de acum incolo!

Si pentru ca astazi am mai crescut un pic si schimbat semnatura, fac cinste cu !

Fiind prima sarcina si primul bebe, pe mine m-ati pierdut in discutiile despre carucioare, saci de dormit, patuturi, etc.

Va pup si va doresc o zi frumoasa si linistita!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Buna dimineata si-o cafeluta, un ceiut , un laptic de la mine!
Va urez o zi si-o saptamana minunata alaturi de puiutii vostrii!
Evident, eu ma duc la servici...
Pupici multi multi!
AAAAAAAAAA schimbam si noi in 13+ azi! Yeeeeee

Cristina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Buna dimineata!

Karin Doamne ajuta sa vii cu rezultate bune, si eu sper ca va fii bine!

Chichiutza multumim de servire si felicitari pentru semnaturaaaa

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------

13+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna dimineata!
Tin pumnii celor ce merg azi la eco.
Azi se pare ca mi-e un pic rau. Chiar imi venea a rade dimineata, sotul meu e genul de om care nu pune gura pe bautura decat la ocazii speciale si atunci impins de la spate...insa aseara a stat cu un prieten vechi si a baut vreo 3-4 pahare de vin...si ne distram ca el a baut si mie mi-e rau...
Nu-s' ce am...acum s-a gasit sa-mi fie si mie rau...unora le trece si pe mine ma apuca

12+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

karin, si tu mergi la eco?la ce ora?eu am la 16.
aniast, e sfant sacul de dormit.eu am deja 2 de la razvan.unul e nou ca i-a fost mic cand l-am primit.
andra, sunt avansata dar nu am mai fost la doctor de mult si am asa emotii.imi doresc sa fie bine inainte de toate.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Apropo de carucioare. Langa Iulius Mall-ul de la noi, este o cladire frumusica, ca si o casa din lemn insa super faina, cu niste anexe mari in spate si cu o reclama mare in fata. Nici in pix, scuzati expresia, nu m-a interesat ce scrie pe reclama cu pricina desi am trecut de zeci de ori pe acolo. Si sa vedeti ce inseamna grvideala.... prima data cand am fost prin zona dupa ce am aflat ca sunt insarcinata, mi-a sarit in ochi firma. Si ghiciti ce scria: producator de carucioare si alte articole pentru copii.. Va dati seama ca am intors instantaneu (cu chiu cu vai ca-s 4 benzi pe acolo) si m-am dus tava....problema e ca era inchisa poarta, si n-aveau niciun program afisat....si de la poarta am aruncat un ochi daca pot spune asa pana la vitrina si am vazut niste carucioare super super....wow, de-ar avea (cum e normal de altfel) si preturi de producator ar fi minunat. Si pe reclama aia mare era si un site trecut...insa nu functioneaza. In prima faza am zis ca-s neseriosi insa la o scurta cautare pe google am descoperit ca-s firma care aprovizioneaza magazinele lu' Raduleasca...si cu carucioare si cu haine....mai ce comoara avem aici si nu stiam...de-as gasi si deschis sa-mi fac o idee si zau ca va chem pe toate la mine sa ne aprovizionam...

12+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Buna dimineata
Ieri am fost la eco pentru triplu test si totl e ok..avem osul nazal,buza superioara,coloana ok,burtica plina ,ne miscam tot timpul dar nu am vrut sa aratam ce avem intre picioare..bebe face misto de noi si ne tine cu sufletul la gura..in urma masuratorilor a iesit ca e mai mic cu 4 zile,adica are 16 sapt si 5 zile fata de 17 sapt si 1zi ,iar DPN-ul mi-a spus ca e 8 sept dar sa nu-mi fac griji ca se poate modica pe timpul sarcini.
Azi trebuia sa ma duc sa-mi ia sange dar nu am mai ajuns..sper sa fie ok daca ma duc maine dimineata

Va pup

16+

http://picasaweb.google.ro/CLAUDIASTATE/CUNUNIECIVILA21032010#

Mergi la inceput