Hai Bumbitza Bv 2anke, Cenia, Magda Iepu '10 (126)
Raspunsuri - Pagina 8
oanka80 spune:
salutare mamici. raportam o lunita de viata pentru mariuta facut ieri si sunt in culmea fericirii ca pana acum a decurs totul bine. nu chiar ca la carte, se putea mai bine....dar am nadejde ca va fi bine pe viitor. a fost pediatra azi si mariuta mea a crescut 3 cm in lungime si a luat 600 grame in greutate. cica ar fi trebuit sa ia 750 g dar sper sa ia de acum inainte. am tinut in frau colicii pana acum cu infacol si carbonat de calciu si speram sa nu apara nici de aici inainte.
micuta doarme in continuare noaptea. ne trezim in 2 reprize, cam la 4-5 ore si e bine ca ne odihnim si noi cu ea. mai are nopti cand se trezeste si la 3 ore si face un pic de scandal in patut.
v-am pus poze noi la semnatura ca tare ii mai place sa fie pozata.
cu mastita mea pot declara durerea invinsa de azi dimineata. dupa niste chinuri ingrozitoare dupa fiecare repriza de stors, aveam sanul rosu si ma durea cumplit pana adormeam. aseara mi-am pus frunze de varza zdrobite cu ciocanul pt snitele. am pus prosop deasupra si m-am infasurat bine si am stat asa pana dimineata. cand am facut ia durerea de unde nu e. nici durere, nici umflatura nimic. am fost in culmea fericirii. am inceput sa ii dau laptic si din sanul 2 si speram sa ne revenim si sa nu mai fac vreodata. am citit aici la o mamica ce a facut de 3 ori mastita.
va imbratisez pe toate. tare mai tanjesc dupa timpul petrecut cu voi....

Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
poze
Magdone spune:
Ellanik, da natural cu epidurala. Dar am antecedente serioase
. Razvan a avut 4.500 si Olivia 4.167 kg. Dar Adam a fost cel mai lung, nici nu ma mira la burtoi am avut.
Magda, 39+ cu Razvan
(19 iulie 2003) si Olivia
(31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
nafi spune:

Ce de vesti in 5 minute!
BRAVO MAGDA! FELICITARI PTR ASA VOINIC!
BUN VENIT LEO , SA CRESTI CA UN BRAD! 
HAI BUMBIZTA! SA VINA ILINCA CAT MAI REPEDE SI FARA DURERI PREA MARI!

Nu-mi vine sa cred cata incompetenta!!!! 

E posibil sa ne dam noi seama ce s-a intamplat mai bine decat medici sau asistente ce lucreaza de ani in domeniu?!! si mai au si tupeu sa pretinda "atentii"!
Incredibil! ca la noi la nimenea!
38+
Riccardo
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
mihaelagrosan spune:
Buna seara mamicute! Mi-a fost dor de voi. Abia azi am reusit sa intru si eu pe net, ca tare greu mai e cu piticutii astia.
Angela Ioana e bine, sanatoasa, papa bine, doar ca are reflux si dupa fiecare masa trebuie sa o tinem cam 1 ora in sus sau la noi pe burtica, altfel tot regurgiteaza si plange. Oricum pe tot parcursul somnului se tot fatzaie si se matzaie, se sperie, doar in brate e bine. Noroc ca acum e si sotul si mama acasa, dar noaptea tot e greu , nu se prea poate dormi langa ea.
Dar e o super scumpica, face niste fetisoare, sa o mananci nu alta.
Am facut si eu mastita din pacate, cu febra, iau antibiotic din pacate.
Oanka tu ai scapat doar cu frunze de varza? Ce ciuda mi-e ca nu mi-a dat prin cap sa incerc si eu. M-am speriat de febra si stiind ca la Elena am ajuns la 40 grade, am inceput sa iau.
Mii de felicitari proaspetelor mamici!!! Bun venit pe lume bebelusilor! Va doresc sanatate multa si putere parintilor sa-i poata creste.

Rebiana stai linistita in legatura cu pielea marmorata. Fetele mele amandoua au avut. Adica imi amintesc perfect ca si Elena a avut si si Angela are. Tine mult si de culoarea pielii, daca e mai deschisa, chiar nu-ti face griji. Nici un doctor nu mi-a spus ca ar fii vreo problema.
Fetele care doresc o nastere rapida, va recomand ceaiul de frunze de zmeur, la mine a dat rezultate.
SI incurajari pt. viitoarele mamici:
HAI LARA!!!
HAI BUMBITZA!!!
Mihaela
38s+2z cu Angela Ioana si
Elena Maria (9 aug 2006)
honeybaby spune:
Ella inca ceva : Cum dezinfectezi dupa Max ? Ce faci mai exact?
Denisa,
39 + cu bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
annya9 spune:
Fetelor, am niste picioare, butuci!!! Nu mai am glezne, nici genunchi... Ce sa fac ca sa se desumfle? Pot face ceva?
35+
Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
honeybaby spune:
Annya - poti sa incerci cu o cana de ceai de codite de cirese. Nu mai mult de o cana pe zi. Renunta la sare daca mananci sarat. Mare lucru nu poti sa faci.
Denisa,
39 + cu bebe roz
Maya Rebecca
2anke spune:
Melina Isabel a venit in 28.03.2010 la 9:55 pe lume cu 4030 g si 55 cm. Va scriu din spital, poate ma lasa mai tarziu sa pun o poza cu ea si sa citesc cine a mai nascut.
va pup 
Anca
40+ cu
Melina Isabel si
Lucas 4 ani+10 luni
honeybaby spune:
Fericitari 2anke!!!!!
Bine ai venit bb Melina Isabel!!!
Wow ce de bebei!!!!
Denisa,
39 + cu bebe roz
Maya Rebecca
nemary spune:
Stefimic, 
Ina, superbe pozele cu Robin, cred ca aveti si un aparat profi de ies atat de clare. se vede ca nu e mana de amator. sa fiti sanatosi toti 3
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
Iulia