Buna,
Am deschis acest topic pentru a vorbi despre imbracamintea sport.
Pe mine, de exemplu, ma intereseaza amanute legate de sutienele sport..Voi folositi? Am auzit ca ajuta foarte mult la sala de fitness..
absolut. n-as putea trai fara ele
nu poti face sport in sutien obisnuit (ma refer la alergat si cam tot ce tine de cardio) mai ales daca le ai maricele.
Eu folosesc Wonderbra si Lululemon. Imbracamintea sport de la Roots (mai putin) si Lululemon in nestire. Fac astia niste pantaloni mortali care se aseaza pe fund ca turnati
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
Da, ajuta, diferenta fata de sutienele obisnuite e insemnata. Eu am unul de la Adidas.
Cat despre imbracamintea sport: in general, in mare parte isi merita banii; fata de bumbac, topurile si pantalonii cu care merg la sala nu se lasa, ii permit corpului sa se miste, nu tin transpiratia aproape de piele, se spala usor. Ce mai, te ajuta mult!
Da , categoric trebuie folosite.
Eu am mai multe shock absorber . Doctorul mi-a recomnadat marca asta cand am fost insarcinata prima oara. Inafara de sutien special pt sarcina mi-a spus sa folosesc shock absorber pt sport atat in timpul sarcinii cat si dupa natere- nu sunt neaparat pt femei insarcinate ci pt orice femeie care face sport . Inante foloseam alte marci, dar sunt mult mai multumita de aceasta. Pt tennis am un maieu Nike care are atasat sutien ( pe dedesubt). La fel, face fata la miscarile specifice tennisului.
Lara w16+ si Huckleberry Errie
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali
India