Otiliav,e vorba de o inflamatie normala la gravide ,cu scurgeri,care se trateaza cu ovule.Ma si ustura rau si ma doare,cand se umbla pe acolo.Nu e mare lucru,dar orice inflamatie de genul la nivelul vaginului in sarcina , si cu scurgeri,duc la dureri si contractii.Nu e grav,dar trebuia depistat.Nu am marca ovulelor la indemana,va spun mai tarziu.
Puiutz condoleante pt socru... Ne-a fost dor de tine pui!!!!
Carmen felicitari,ma bucur ca totul e ok !!!!!!!
Mie mi s-au umflat degetele de ieri si am cu 2kg in plus fata de cat aveam ultima oara,ceea ce e ff mult.Ieri la medic nu am observat,caci doar seara erau umflate,chiar mi-a verificat picioarele sa vada daca retin apa si erau ok.Mai am o problemuta: in fiecare noapte de cand sunt gravi imi amortesc mainile si nu-si revin decat dupa 10 minute dupa ce le misc.E fff neplacut,nu stiti de la ce poate fi??
Cris2010 eu sut ff incantata de carucioarele pe care le-am vazut de la tako.La BABAvilag le-am gasit,si Eladeea a fost pe acolo,poate iti spune si ea parerea ei.Toate modelele existente pe site le aveau pe stoc,plus variante nelimitate de culori.Eu de ex am gasit 3in1(2 landouri,2 scoici,2 scaune sport),pt gemeni,ceea ce e foarte rar(de fapt e singurul pe care l-am gasit asa),cu toate accesoriile posibile: husa de iarna,de ploaie,gentute de scutece,umbreluta.Toate la un pret f bun pt caruturile de gemeni cu atatea accesorii.Site-ul e ciudat,nu?te-ai uitat pe el?
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica21+
Carla Maria
Matteo Cristian
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP