Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

si eu iau notite in legatura cu carucioarele

eu voiam unul ca al tau, Alina, 3 in 1 de la Chicco, acum citesc sfaturile, parerile voastre....si vedem ce iese

mercic

Bulina 25+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Si eu voiam unul 3 in 1 cu landou si scoica, dar daca spuneti ca landoul nu e necasar.. ma reorientez.
Eu neaparat vreau unul USOR si cu ROTI MARI.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Otilia, nu am facut decat cariotipul genetic, vineri bem suc de portocale.

Stau geana pe discutiile astea despre caruturi, desi eu l-am luat deja, am o jena si cu scoica, la un drum lung nu stiu daca e bine pt un bb de putine luni sa stea cu spatele asa curbat... nu aruncati cu rosii

Alina 22+ cu
gargarita

Cu scoica ma intrebam si eu daca e bine... CAm dupa o luna de la nastere vreau sa mergem la tara, ceea ce presupune un drum de vreo patru ore minim. Intrebare pt fetele cu experienta, cum trebuie sa-l transport pe bebe??? in scoica, sau intr-un cos tip landou, desi pe asta ultimul nu pot sa-l fixez cu centura...

Cris 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

pe la 4 luni ale lui Vladut am facut brasov bucuresti cu masina si pe vlad l-am transportat in cos drumul a durat cam 3.5 ore, Vlad a dormit tot drumul!

Anca +20s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

ma uit in albumul Picassa:

Maurice,ce simpatica esti!pozele sunt de luna asta?

19+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

multumesc, m-ai facut sa ma simt mai bine pozele sunt de acum 3 saptamani, eram in sapt 17.

ooanaieri nu era niciun raspuns d ela tine, vad acum ceva in casuta dar ma uit mai tarziu, multumesc de incurajari

otiliav multumesc ! Le-am spus de sarcina, celor de la OPC, dar le-a durut undeva, si erau 2 femei; m-au tratat ca pe un criminal, nu au gasit nimic in regula in acte, iar de justificarea mea la reclamatia venita nici nu au vrut sa auda, de cum am intrat pe usa mi-au zis "clientul are dreptate", si nici pana au plecat nu am putut spune nimic, nu au vrut sa se uite pe actul care imi arata nevinovatia, negru pe alb!

Astfel de lucruri ma fac sa-mi doresc si mai mult sa plec din tara asta, desi am un trai decent, dar nu suport nedreptatile si marlania.
Felicitari ca tu, desi nu-ti stiu motivele, ai ales sa traiesti intr-o tara atat de civilizata! Va admir mult, pe cele care ati facut acest pas .

Va pup pe toate

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Maurice, iti tin pumnii cu OPC-ul, tine-te tare pe pozitie si fi calma ca o sa treaca si asta; din pacate, sunt pusi pe japca, asa ca eu urasc [brutal] toate controalele astea care mai rau iti pun bete in roate.

Puiutz mic, imi pare tare tare rau de pierderea voastra si sper sa va dea Dzeu putere sa va reveniti cat mai curand. Stiu cum e cu afacerile astea si cu familia, asa ca sunt alaturi de tine si va doresc din suflet sa va puteti reorganiza cat mai bine.

Maya ; devin melancolica cand vb de tatal tau. Te inteleg pe deplin, ca il iubesc ca pe ochii din cap pe al meu si ma gandesc cum ar fi fara el. Plus imi e greu ca s-a schimbat tare mult, a suferit si psihic, financiar si fizic.......datorita afectiunilor pe care le-a avut nu mai e acelasi si imi e dor de el cum era inainte. Dar tot tatal meu drag ramane.

M-ati ingrijorat destul de tare cu secretiile astea.....si eu am abundente; la inceput eram atenta la ele insa la fiecare control doctorul a avut grija sa se uite si la secretie, ma intreaba ce si cum si tragea mereu concluzia :"secretia e ok". De asta eu nu am mai bagat-o in seama, dar acum cand vb mi-am dat seama ca si eu de cateva ori am avut-o cam apoasa, altfel decat de obicei.....
Daca colul era inchis (la ultimul control), se poate pierde din lichidul amniotic? Plus daca doctorul mi-a facut control, ar fi trebuit sa isi dea seama, nu?

24 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

am un link cu vladut in cosulet la 3.5 luni

http://i81.photobucket.com/albums/j201/vladut05112003/patruluni.jpg

Anca +20s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Ochidut, si eu am secretii apoase, dar au fost asa de abundente de pe la sfarsitul lunii a doua, daca doctorul a zis ca e ok, tie nu ti se pare nimic suspect, miros, dureri, eu zic sa nu te chinui prea tare cu tot felul de ganduri.

Alina 22+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Offf Anca, ce mititel si frumos si la toamna merge la scoala

Alina 22+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Si eu voiam unul 3 in 1 cu landou si scoica, dar daca spuneti ca landoul nu e necasar.. ma reorientez.
Eu neaparat vreau unul USOR si cu ROTI MARI.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">22+ cu

Am facut si eu calcule. As renunta si eu la landou, dar nu am gasit o oferta cu carucior sport si scoica cu roti mari, pana acum. Sa le iau separat ma ajunge pretul ca trei in unu, cu landou. Deci, cred ca tot o sa-mi iau ceva trei in unu.

Cris 24+ cu

Mergi la inceput