America (197)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Multumesc mult, Sephora e o idee geniala!

Toate celebune!

Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

hahaha, da, da, trambulina e pt noi adultii, nu va zic ca sotul era gelos ca cica sar mai sus ca el. hahahaha, cred ca de la kg in plus mi se trage. multumim de complimente, asa-i ca am baieti frumosi .
'ai mai vio, chiar asa de comica sunt?
pho e bestial, mie imi placea sa merg cand eram in utah la un restaurant vietnamez si sa mancam iarna, cand erau nameti si en ingheta sufletul de frig. eu-s la dieta asa c-am avut un bol minuscul si am evitat si taiteii.
adriana, si la noi se aduna copiii la trambulina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Exact la scara aia m-am gindit si eu! Sinatra... Alexandru are aceleasi preferinte muzicale. Ne tot pune un post de radio cu muzica jazz, spre disperarea sotului. Eu m-am obisnuit.

Nu stiu ce am facut, nu vrea parola! O fi prea mare inghesuiala?

Lume multa, oameni putini

Ramona, m-am prins unde-i problema ... la link :) lua si ";' de dupa si din cauza aia mergea altundeva.

Mai incearca odata:
http://www.dropshots.com/newmami2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Newmami eu am reusit sa vad pozele, ai un baietel foarte reusit, am vazut ca il duci si la inot si la ski, dansuri, bravo. Ce ii place cel mai mult?

Andreea tare haioase pozele de pe trambulina. Si ce mare a crescut Nicholas!
Nu mai are fetzisoara de bebelus, e baietel acum. Cum merge regimul? Eu am inceput sa pun pe mine, incet dar sigur, tb sa ma mobilizez la sala, incep Zumbaaaaa:))

Daca tot suntem la capitolul poze, am pus si eu cateva, de fapt nu stiu dc vi le-am mai aratat sau nu, sunt din ultimele saptamani.
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Pot sa va arat si eu frumosul de nepot? Doamne mindra sint de el!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=pfgSK-TJzDc
Cum las comentarii la youtube, stie cineva?
(puteti sa lasati si voi sa mi-l laudati va iert la cartonase:))

El e profesorul de franceza care intra pe usa la inceputul filmului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui lexi

Ramona, in cazul in care se duc amandoi parintii, trebuie sa existe un guardian (doar pentru copii minori). Chiar si in cazul in care ai un will, e posibil sa apara un judecator care sa ii deny transferul de guardianship. In functie de statutul cetatean-non cetatean al parintilor si al copiilor, e posibil ca transferul de mostenire sa se faca cu penalizare f mare, de-aia se folosesc acele trust. Trust-ul e musai sa fie administrat de un cetatean american. Administratorul acestui trust va decide/scrie cecuri pentru minorul ramas (ca vrea scoala, calculator sau o masina).
Inca o chestie: guardianul nu e obligatoriu sa fie si administratorul trust-ului sau viceversa. Adica eu pot lasa copiii fratelui meu de la NY, dar banii vreau sa mi-i administreze vecina in care am mai mare incredere.

Andrada, din cate stiu eu, nu e nici o lege care sa nu lase copilul american sa iasa din tara; dar, iar, poate da de un judecator sculat cu fata la cearsaf, care sa deny cererea bunicilor, de exemplu.

Iar edit, ca sa-i zic doo vorbe ABeului: neera dordetine. Doua-s, nu?

Ba da lexi, din pacate exista. Copiii orfani minori americani nu au voie sa iasa din tara.
Va trebui sa ii lasi cuiva de incredere care sa ii scoata din tara in excursie si apoi cei din tara sa renunte la cetatenia americana.

Mergi la inceput

Miere , eu ti-am mai spus tie ca ar fi pacat sa te opresti la un singur copilas, la ce copii frumosi faceti
Patrick e un copil sportiv, pana acum orice a incercat lui i-a placut, a fost si e la fel de entuziasmat si de innot (parca asta poate ca fiind si primul a ramas in fruntea listei si e all year around) , ski, patinaj, soccer. El e un copil f. activ, asa ca e musai sa-l tinem busy.
Dans nu va mai face din vara ... i-a placut, dar nu pot spune ca a fost extraordinar de incantat. I-a facut bine, ca l-a dezghetat, nu mai e shy, merge pe scena, i-a dat curaj. Dar nu e punctul lui forte. Restul sporturilor le facem pe rand, nu mai mult de 2 in acelasi timp. Peste iarna a mers cu innot si ski, acum a ramas innot si ceva tentative de patinaj. De luna viitoare pana la inceputul lui Iunie va fi innot si soccer. Iar apoi peste vara innot si poate tenis ...
Aproape in fiecare zi avem program, lunea dans, martea e liber , miercurea innot, joia germana, vinerea innot, sambata dimineata germana si apoi soccer sau alte activitati.
Din toamna va merge la kindergarden si in functie de volumul de teme, s-ar putea sa reducem la o singura activitate sportiva.
Noi am incercat cate putin din fiecare, sa-l expunem, sa vada cu ce se mananca fiecare iar la sfarsit sa-si aleaga el ce-i place cel mai mult.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Pot sa va arat si eu frumosul de nepot? Doamne mindra sint de el!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=pfgSK-TJzDc
Cum las comentarii la youtube, stie cineva?
(puteti sa lasati si voi sa mi-l laudati va iert la cartonase:))

El e profesorul de franceza care intra pe usa la inceputul filmului.

Andrada ... va trebui sa astept sa ajung acasa ... caci nu putem sa ne dam pe youtube de la birou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Si la noi copiii sunt tot timpul prezenti din cauza de trambulina! Si eu mor de dragul lor si ma bucur ca fi-miu e vedeta in felul asta. Cea mai buna investitie EVER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Eu planuiam sa ii cumpar lui Aidan una de ziua lui dar daca vecinii mei au m-au scutit de 180 de euro :), ma gandesc totusi sa o iau ca in State am vazut ca e peste $400, la una de 3,5m ma refer. O pot tine in cutie pana ne asezam undeva.

Adriana 17+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput