America (197)
Raspunsuri - Pagina 21
polux spune:
Hristos a Inviat!
Paste fericit, cu lumina in suflet si-n inima si cu cei dragi aproape.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
sinzi_ana spune:
Un Paste Fericit si Luminat!!!!! (cam tarziu, dar inca valabil)!!!
Noi am fost izolati pe munte (la decizia sotului care a fost ferm : fara net in vacanta - desi cabana avea wi fi...- ce irosire!!!)
Am citit si eu un pic...si vreau sa ii urez Ceniei un bebe cuminte, mancacios si fericit!!!!!
Ab-urelului Bine ai re-venit!!!! (ne era tare dor de tine!!!)
Si cred ca am ramas restanta cu pozele (vreau si eu parole: Newmami, ABRamona)
buflea spune:
Hristos a inviat si la noi .
Sambata noi am fost la biserica, ne-am spovedit, impartasit ..alea, alea ...apoi intr-o fuga ne-am intors in satul de bastina sa prindem egg hunting-ul organizat de primarie ... a fost soare si frumos, a fost superb. Dupa amiaza iepurasul a adus palete de badminton si ne-a capiat Alex ... am jucat si eu si barbatul si buncii si el tot n-a obosit.
Duminica am avut niste invitati, a facut mama drob, friptura miel, oua, pasca, cozonac ...etc. Am stat afara pe terasa pana seara tarziu.
Ne-am simtit bine.
Azi sunt la serviciu, primesc ordine de la Ratoi pe care il urasc din ce in ce mai tare.
Delia21 spune:
ADEVARAT A INVIAT!!!!
Noi am ajuns la biserica...abia ieri,duminica...caci sambata...am fost cam obositi dupa innot si vopsit oua...am lasat-o pe mama sa-si termine...proiectul de masa de pascala...in voie...si netulburata de nimeni in mare parte a zilei;apoi ieri la un parc de distractii...de la care am plecat dupa vreo 2 ore....cu maaaare scandal si tam-tam....de se uita lumea la noi ca la urs....A fost tare fain,vopsiram ouale impreuna,proiect de familie;Rudy...a fost nespus de incantat....de ce se poate face cu carioca pe oua fierte,a venit si iepurasul....cu tot felul de bunatati si surprize.La biserica...a reusit sa se si catere intr-un copac...asa ca sunt tare mandra ca...am parte de copil catarator.Am fugit la ore....Rudy are liber de la gradi si azi si maine,eu din pacate nu am;....sa mai spun ca azi ca in fiecare zi de luni termin cursurile la 10 seara...deci dupa 10 jumate ajung si eu acasa. Am pus cateva pozici aici http://good-times.webshots.com/photo/2775633880072337911EJbFRb
O SAPTAMANA BUNA LA TOATA SUFLAREA!!!!
ClaraJ spune:
RAMONA - da, noi suntem ok. Noi eram in Long Beach in vizita la bunici. Eu cu bunicul intr-un parc de masini (ca as vrea sa-mi schimb masina) iar eu am crezut ca se misca masina din cauza vintului.:)) Ne-am dat seama dupa. :) Bunica cu bebe, acasa. Da' in afara de catelu' care latra si lampa din tavan care valsa, nimic altceva.
Va pupam si HRISTOS A INVIAT!!!
Clara - mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan -18.08.2009
Carmenbr spune:
Si noi suntem ok. Eu am crezut ca am baut prea mult vin. Multumesc lui Dumnezeu ca nu am fost la servici, nu de alta dar lucrez la etajul 8. Anyway, cutremurele unt cosmarul vietii mele, de nimic nu imi mai frica decat de cutremure. Brrrr....
Aveam o familie invitata cu un baietel de varsta ui Eric si erau fiecare in lata camera uitandu-se la tv. El a venit sa ne intrebe de ce se misca pamantul, Eric nu zicea nici pas, se uita la film.
Dar a fost lung nene, nu gluma. Uffff, sper ca asta sa fi fost cutremurul ala mare pe care il asteapta astia de-o vesnicie!
Clara, ce aproape de mine ati fost. Dca stiam va invitam si pe la noi. Dar nu-i nimic, puteti veni alt week-end.
Pana nu uit,
Christos a inviat!
Carmenbr spune:
Sa revin ca acum am citit din urma.
Ramona, multa sanatate. Sunteti mai bine acum? Vad ca si Eric a inceput sa tuseasca mai mult, chiar daca e pe tratament.
Iris, multumesc mult de sugestie. Eu ii dadeam lui Eric deja un amestec de genul, cu lamaie, miere si propolis. O sa-l fac si pe cel de care ai zis tu. Mutumesc mult.
Mihuta, care e pasca cu smantana, please? Eu am facut pasca fara aluat de pe culinar, dar am pus 2 plicuri de budinca in loc de unul si s-a legat cam mult. Nu e tare, e tot suficient de moale, dar densa. O sa o refac, dar doar cu plic de budinca.
Acusor, eu vreau cozonaci, ca nu am apucat. Adevarul e ca am incercat de Craciun, am facut aluatul la masina de paine si nu prea mi-au iesit crescuti, nu prea pufosi. Cred ca mi-a fost frica sa ii fac din nou!
Ups, acum am vazut ce traznaie or facut puii, pupa dulce sa treaca violetul. E la moda, stiu ei ce stiu!
Miere, dulce Aidan. Super pozele cu catelul!
Bianca, La multi ani Amaliei! Tare dulci amandoua cu rochitele cele noi!
Editez sa intreb care-i pasca lui Vio? Ca vad ca toata lumea o lauda!
Ramona J spune:
Bine ca n-a fost rau cu cutremurul. Mi-e teama si mie de ele.
Pasca lui Vio e la capitolul 8 la bucatarie, pagina 5.
Nu sint sigura, dar parca azi sint oleaca mai bine.
mihutza11 spune:
A adus Iepurasul si Capitol nou
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor