America (197)
Raspunsuri - Pagina 14
philip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackpanterro si voi puteti veni direct in DE :), loc este destul, avem 2 dormitoare libere pt vizitatori! Tu ai cont pe FB? (AB) tu ai cont pe FB? Adriana 17+ si Aidan Alexander - 4 ani A ticket to hell has never been funnier |
I don't like to be number 2 :))glumesc, mama abia ma asteapta in italia, nici nu indraznesc sa-i spun ca m-as duce si in alta parte. de altfel, trimit numai baietii mari in Ro, eu si N ramanem la mama. nu fb-uiesc :)
AB_AC spune:
Mihutza Andra e o mandrete de pui:)) Sa va aduca numai bucurii
Mey da la voi e inflatie de lumanarele. Ioi eu vreau bebe mic. Doi anisori e numai bine:))
Adriana da am FB (o poza si trei randuri), dar il folosesc foarte rar. Nu e gasibil deci daca-l vrei ti-l dau pe PM.
Andreea e inflatie de Andree dar eu is Aburel/Aburica/Acusor nu raspund la Andreea
miereamara spune:
Am fost azi la alergolog - de fapt allergy and asthma, draguta d-na doctor (nu americanca, cred ca ceva latino, cu ei ma inteleg cel mai bine si pediatrul copilului tot latino este, suntem pe aceeasi lungime de unda mereu).
Trebuie inceput Flovent, plus albuterol, nu Prednison (cel putin nu inca, amandoi mi-au zis acelasi lucru, sa asteptam pana sambata si apoi sa dam Prednisonul), oprit Zyrtecul pentru 7-10 zile si apoi inapoi la alergolog pt teste de piele. Ii fac direct testele pe piele, tb sa aducem laptele de vaca si formula pe care i-o dam in present ca sa il testeze la ele, apoi pt celelalte au ei tot ce trebuie.
Azi noapte a fost cosmar, a tusit non-stop, nu stiu dc a dormit o ora. In plus are din nou strep throat si ear infection, deci tb sa ia si antibiotic, plus picaturi in urechi.
Distractie in toata regula. Vorba lui Lucian, tb sa ne apucam de tratamente imediat cum ajungem acasa, ca sa aiba timp sa se calmeze pana la culcare. Phiuuuuu, a facut un tantrum in toata regula in cabinetul pediatrului, ca spuse dansul ca nu a vazut asa ceva in 20 de ani de cariera. Eu vad aproape in fiecare zi, haha! Ma intreba dc mereu isi exprima personalitatea in felul asta. L-a muscat de picior si de pantof pe domnul doctor. Culmea, la gradinita e cel mai cuminte si cooperant copil, zambeste tot timpul, nu plange, hehe, cand e mama de fata...se schimba foaia.
Toti m-au asigurat ca are mari sanse sa treaca, dar tb tratat.
culmea, copilul se auzea mult mai bine la plamani fata de alte dati, daor un pic de wheezing, dar tuseste f f rau, naoptea trecuta a fost cel mai rau de cand s-a imbolnavit. Dar are muci multi si probabil i se scurgeau in gat si asta provoca tusea.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Oana C spune:
Aoleuuuu, Irina, ce mai trage mititelul ... Sper sa isi revina, cit de curind; chiar daca nu se poate de tot, macar sa gasiti combinatia de medicamente care il fac sa se simta mai bine.
Edit: ce ma enerveaza indivizii astia care comenteaza despre cum se poarta copilul tau. Pai oare el, daca n-ar fi dormit nopti in sir de la atita tusit, cum ar fi fost? Idiotii!
Aici e soare si ff frumos afara, dar eu n-am chef de absolut nimic; astept sa vina barbatul (iuhuuuu, miine e liber!!!) sa mergem pe undeva. Am mincat tot ce am gasit prin frigider, iar acum as lenevi cu burta la soare (bine ca Eva e cumintica, si s-a intins singurica pe pat, pt un somnic). Abia astept sa nasc, sa ma simt si eu mai vioaie si usurica; pina atunci abia ma mai misc pe aici (ce diferenta imensa intre sarcina cu Eva si sarcina asta!).
Oana 35+sapt si Eva (29 iunie 2005)
I'm not a bitch, I just have a low bullshit tolerance.
BiancaM spune:
Of, mai Miere, dragul de el . Sa va ajute Dumnezeu sa se faca bine si sa o scoateti la capat cu toate astea. Incearca daca vine cineva din Ro sa-ti trimita 'batista bebelusului'. Eu am pus-o pe mama sa mi-o puna prin posta. E o minune, trage mucii de 1000 de ori mai bine decat pompita ala din spital. Lui Andrei ii scoteam de ma speriam si eu ce iesea de acolo. El mi-a tusit ziua din cauza mucilor vreo 3 luni. Acum vad ca e bine, Doamne ajuta, sa ramana asa.
Sanatate multa!
Mami de Amalia si Andrei
Ramona J spune:
Miere, e bine ca ai gasit medic cu care sa fii pe aceeasi lungime de unda. Stiu ca pentru mine asta-i important intotdeauna.
Sorry ca iar e infectie, dar e un cerc vicios cu alergia si infectiile. Cind intrati pe un fagas cu medicamentele va fi mult mai bine.
Multa sanatate lui Aidan, sper sa raspunda bine la medicamente.
Eu am facut o alergie urita la polen, n-am mai avut asa ceva in viata mea. Cred ca daca te uiti la mine nu zici ca-i atit de nasol, dar simt ca ma arde totul, de la git pina in plamini. Nu dorm bine, nu am stare ziua, capul parca are doua tone - un cosmar! Am avut acasa un sample de Nasonex si azi m-am hotarit sa-l incerc. Wow, e strong stuff acolo! Instantaneu m-am simtit un pic mai bine. Eu luasem claritin - frectie la picior de lemn, zau asa!
miereamara spune:
Oana, nu m-a deranjat ce a spus doctorul, glumea, il simt foarte aproape si isi permite sa ma tachineze, e singurul doctor cu care pot discuta absolut orice fara sa se uite la ceas, ia in considerare tot ce ii spun si cautam impreuna solutii, a venit sambata, duminica de acasa pt noi, si ce e mai important, a avut dreptate in abslout toate diagnosticele pe care i le-a pus lui Aidan (din nefericire). El ne-a sugerat demult asthma si alergie, dar noi f caposi nu am vrut sa ascultam.
Bianca, mersi pt idee. Esti de milioane, exact ce aveam nevoie, am uitat complet de asta.
Cum se simte Andrei? Ati mai avut probleme?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
AB_AC spune:
Miere vezi daca n-au in .ro si varianta manuala a aspiratorului. Mie si ceav manuala imi facea sa sangereze nasul fetitei. Arata asa
http://www.para-prixlight.com/product_info.php?products_id=1116&language=fr
Pupa puiul cel mic. Ai mei bolnavi sunt oiiii .... imi vine sa-ma arunc pe geam, dar e ranch asa ca nu se imbunatateste situatia:).
Christie spune:
Buna Ziua! As avea nevoie de un mic ajutor din partea dvs. Daca puteti sa-mi spuneti cu se poate de ajuns din Boston pina in Wells, Maine. M-ar interesa ce autobuze, trenuri merg pina acolo, care sunt preturile. Sau chiar si cit ar costa un taxi de la aeroport din Boston pina-n Wells. Multumesc frumos!