America (197)
Raspunsuri - Pagina 15
BiancaM spune:
Irina, el nu are semne ca ar avea ceva. Pe 13 o sa mergem si sper atunci sa ne spuna concret daca e ceva acolo sau nu. Noi nu ne-am mai dus la un alt medic, ca nu aveam cu ce. Actualul nu ne-a dat inca un diagnostic. Din ce am citit eu testele atea sunt standard in caz de infectii urinare.
Numai bine!!!
Mami de Amalia si Andrei
AB_AC spune:
Bafta multa Bianca va tinem pumnii sa fie bine.
Citat: |
citat din mesajul lui Christie Buna Ziua! As avea nevoie de un mic ajutor din partea dvs. Daca puteti sa-mi spuneti cu se poate de ajuns din Boston pina in Wells, Maine. M-ar interesa ce autobuze, trenuri merg pina acolo, care sunt preturile. Sau chiar si cit ar costa un taxi de la aeroport din Boston pina-n Wells. Multumesc frumos! |
trenul http://www.trainweb.org/amtrak/e_dnestr.html
directia Boston Portland are stop in Wells
http://tickets.amtrak.com/itd/amtrak
Pui destinatia si punctul de plecare si ai orarul si pretul.
19 dolari
Taxi-urile normale nu cred sa mearga prea departe ci mai curand un serviciu gen limuzina care-i in general (sau in zona mea) pe la sute.
mihutza11 spune:
multumim ca ne-ati vazut!
Madi, eu zic sa incerci la o biserica romaneasca, in Italia sigur gasesti mult mai multe decat avem unele din noi aici.. asta daca vrei tot romani ..
Miere, Doamne ajuta sa fie bine cu tratamentul!
eu asa nu am chef de nimic, de niciun gatit anul asta, nu stiu am o stare mai nasoala sufleteste.. cred ca abia sambata daca o sa fac ceva.. zau nu am spor de nicio culoare si cand nu am spor si nici chef nici mancarea nu iese buna, e pe probate asta.. asa ca sper sa vina cheful pana sambata sa fac si eu macar o pascuta si un cozonac (poate) si mai vad eu ce.. macar oua am sa colorez ca asta e usor si placut ..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hilde spune:
Miere, multa sanatate lui Aidan. Cred ca e normal sa fie nervos daca nu se simte bine...si nici nu poate sa-ti spuna.
Am avut si eu o racaeala din aia urata iarna asta...cred ca a fost experienta cea mai oribila din viata mea. Am tusit o saptamana de ma usturau plamanii si ma dureau toti muschii. Mancam bomboane de tuse si in somn. Fara zahar. : ) )
AB_AC spune:
Miere e important ai un PM sa fii acasa maine pe la 12 ca apoi pierzi toate cele cu wkd-ul lung!!
Daca are cineva telefonul ei, sunati-o please maine dimineata sa-i spuneti.
Sanzi pe unde-i?
miereamara spune:
AB-urel am vazut, iti multumesc din toata inima.
O sa fie Lucian maine acasa la pranz, in general FEDEX-ul vine pe la 12, e cu semnatura? ma gandeam sa pun un bilet in usa sa lase la office, in cazul in care vin mai tarziu.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
AB_AC spune:
Mi-era ca ai fugit si am vazut ca nu cetisesi PM-ul. Cu trackingul poti suna tu la ei si reruta pachetul sa vina la birou. Trebuie semnatura.
M-am gandit ce naiba sa scriu ca-i inauntru. Vopsea de par.. ca pateaza chestia de nu iese cu nimic.
miereamara spune:
O sa sun maine dimineata.
I-am facut tratamentul lui Aidan in seara asta. Nu e chiar asa de scary, oricum dureaza mai putin decat tratam. cu nebulizer-ul.
Plus albuterol pt ca deja facuse criza in masina cand l-am luat de la daycare, era cat pe aici sa trag pe dreapta, se inrosise tot la fata.
Doarme linistit de la ora 9.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
cenia spune:
Fetelor
vroaim sa va spun pe scurt ca am nascut o fetita sanatoasa cu ajutorul Domnului, e bine acum, la fel si eu , mititica 6,13 pounds, 19,5 inci, Sophia.
A fost nastere usoara, indusa cu epidurala deci nu am de ce ma plinge!
sa pun un link sa vedeti un bebe nou nascut activ si curios. diferita de ceilalti doi copii ai mei care erau somnorosi.
http://www.youtube.com/watch?v=6eq2nD-MaPc&feature=channel
incercam sa ne adaptam in noua formula.
sarbatori fericite va urez sper sa intru dupa.
Toate cele bune!
AB_AC spune:
lo]
Numai ochii de ea Si ce surioara protectoare are. Sa creasca mare desteapta, frumoasa si sa va aduca numai bucurii.
Sa te refaci cat mai repede si sa fie un bebe somnoros totusi si sa pape bine. Ce mai visul unei mamici care abia a nascut.
Sa fiti fericiti!