Fulgusori de nov-dec.2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui grigore_tina

pana alaltaieri ii facea masaj soacra la 2 zile.cica eu nu ii fac bine la gatut si are margelute.
joi am fost la soacra sa ii faca masaj.a inceput sa il frectioneze i-a strans un pic manutele si a ras la el.
s-a pornit fi-miu pe un plans si cum o vedea incepea din nou.
a tinut-o asa vreo juma de ora si am plecat imediat ce am linistit cochilul fara masaj terminat.
am convins una bucata sot ca ma-sa nu se mai apropie sa ii faca masaj( a mai plans asa de vreo doua ori la masaj mai demult si de vreo doua dati de curand nu i-a placut deloc).
acum face mami masaj in fiecare zi (pana acum o zi eu una soacra ca mami nu faceabine) si e o bucurie pentru copil.
fac bine sau tre'sa las puiu sa urle ca sa ii faca bunica masaj mai profund...?

Mami de Bebe Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848

mai profund cum? masajul trebuie sa fie relaxant nu stresant. Circula un filmulet pe aici despre masajul bebeilor... eu asa ii fac... ii place teribil de tare... simti si tu la mana cat de mult sa insisti... pana una alta... nu am facut toti kineto asa incat nu putem spera sa fie perfect ce facem... dar masajul in sine e un moment si de tandrete... eu asa vad... noi ne oprim si daca se incrunta sau stramba... astept sa se linisteasca si continuam... daca da semne ca incepe sa planga... nici nu termin masajul... mai e si maine o zi... dar, in general... rar se intampla sa-l deranjeze... deja stie ce urmeaza... e un ritual in sine



Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Buna seara dragelor!
Ramo,am citit acum mesajul tau, eu am mai scris la un moment dat, cand fetita mea a fost infundata in nasuc, pediatra mi-a spus sa-i pun Olynth pt sugari (sunt absolut sigura ca se gaseste si in Ro) si a facut minuni. A zis ca serul fiziologic sau sprayul pe baza de sare de mare nu desfunda, mai ales cand este raceala ca la voi.
Vezi si tu ce mai poti face, draga de tine si mai rezista putin, Dumnezeu o sa te tine tare pt puiul tau.

Iar nu mai stiu ce mai vroiam sa zic, am vazut mesajul Ramonei si mi-a pierit tot elanul

Noi suntem bine, crestem, suntem razgaiate, toata ziua ne hlizim, tipam daca nu ne convine ceva, mancam non-stop (multumesc lui Dumnezeu ca avem de unde si ca are apetit), ieri am fost jumate de zi in oras, la cumparaturi, sedinta foto (asa se unduia de zici ca numai asta a facut in ultimii cinci ani), la cafea si apoi in wrap pana acasa, in care a dormit bustean

Apropos, Laurici, eu plec mereu cu lapte muls, incalzit si pus intr-o gentuta termica. Incearca si tu asa, eu zic ca este cel mai simplu. Ieri am vazut la cafeneaua la care am stat o tanti cu un bebe micut dandu-i sa suga la masa, ori faci si tu asa, ori te opresti si tu intr-un loc de genul asta si-i dai biberon. Daca a mea ar suge ce m-as destrabala

Discutia asta cu plecatul din tara este ca si discutia despre stilul de viata eco, chiar mai grea. Ca acasa nu este nicaieri insa depinde de fiecare persoana si numai dupa ce recunosti cu adevarat ca asa este. Eu acasa as suporta orice daca nu ar fi mentalitatea. De aici pleaca totul si asta se aplica absolut peste tot. Mentalitatea este baza civilizatiei, a relatiei cu cei din jur si a propriului stil de viata. Mizerie umana este peste tot, fara exceptie. Ce este trist acasa din pctul meu de vedere este faptul ca mentalitatea existenta din pacate se duce tot mai jos, parca ce mai era bun si firesc dispare incet, incet. Eu inca sper sa nu fie decat o impresie gresita bazata pe o imagine creata de departe

Dupa atata seriozitate, ma duc sa-mi pun si eu un pahar de apa(ceaiul l-am terminat deja), sa mai vb inca o data cu prietena mea Medela si sa ma culc in sfarsit.

La sfarsit de mesaj zic La Multi Ani tuturor florilor si fulgusorilor sarbatoriti (la mine inca e Duminica deci nu am ratat)!

Va pupam si va dorim o saptamana cat mai usoara!
peseu:Lili, o sa te deranjez cu ceva intrebari de produse bio, vin in tara si am nevoie de cate ceva


poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Ramo sa fie totul bine si piticul sa-si revina!

Si o saptamana a patimilor cat mai usoara!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Buna dimi si de la noi!

Mai intai, vreau sa le imbratisez pe RamoC si pe Many si sa le doresc sa fie puternice si sa se intoarca numai cu vesti bune!

Apoi, sa va servesc cu pe toate...din productie proprie...ca am reusit si eu lume sa fac o cana...din plantatia mea...dupa mult efort si bineinteles cu participarea voastra....Va multumesc, by the way!


Raportez si eu in sfarsit noapte ok...a adormit pustiul la 00.30 si nu s-a mai trezit nici macar pana acum...la 6 jumate cand a plecat sotul la lucru l-am verificat daca mai respira....ne gandeam ca Doamne feri...a patit ceva si de aia nu s-a mai trezit, dar sta cu fundul in sus si cu un deget in gura...si doarme linistit!

Va doresc o saptamana frumoasa ....fara ploi...la noi vrea sa iasa soarele!

Ganduri bune...ca e Saptamana Mare!




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:



LMA sarbatoritilor de azi:
Vlad de Many_bani
Robert de Miramar
Marie Rebecca Ayanna de My_Lady0091


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

in primul rand LMA tuturor cu nume de flori (asa cu intarziere, dar mai bine mai tarziu decat niciodata )
LMA fulgusorilor sarbatoriti azi
ramoC si many multa putere va doresc si sa va intoarceti cu vesti minunate
noi maine mergem la pediatru, abia astept
va pe toate


A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Neeeazta,
Imi frecam si eu linistita mainile ca am timp sa scriu niste prostii si am vazut mesajul RamoneiC..Ramo, curaj, trebuie sa fie bine!
lili- nu pot sa incep decat avec toi, mon cherie... oi fi facut io franceza intensiv la liceu(faceam retroversiuni si traduceri din Creanga si Liiceanu- Despre limita, dar nu ma intreba cum am tradus'de crapau mahtzele jucandu-se cu dansa'),mais j'ai oublie la plupart de mes connaissances.Si cum ziceai ca se joaca Mariuca cu hipopotamul plutitor si chitcaitor? Ca doar nu fluiera arii din Mozart?

Monis, Lili- am gasit si www.babyorganix.ro/products_new.php?currency=EUR&language=en&page=2" target="_blank">astea in farmaciile Helpnet. Dar eu cred ca tot spre Toepfer ma indrept in materie de cereale.
Ionela-

Citat:
Desre beuturica... eu sunt cea mai beutoare ever daca gust berica deja sotul ramane profund impresionat



AC - Si eu sunt categoria:'Mai inchideti mai oameni buni aerul ala!'si am facut o infectie la un ochi care s-a lasat cu o operatie de la un filtru necuratat care imi batea in freza.

Despre domnii tantari, numai de rau....Noi am cumparat www.chicco.ro/noutati/alte-produse-3/produse-speciale-antitantari-6.html" target="_blank">dispozitiv cu ultrasunete, inca de cand eram insarcinati, ca sa nu inhalez chimicale..., insa nu l-am folosit inca si avea niste review-uri naspa- in sensul ca tantarii nu se lasau ametiti de metode d-astea soft de kilareala.DE fapt, nici nu ii omoara, ci sunt ametiti. Umbla un soft pe net care alunga tantarii, , cred eu in petitii online , pana acolo n-am testat...

Si tot din categoria:'Here I come to save the world', noi inca speram sa putem pleca din tara, de fapt abia acum ne gandim serios si ne ofticam ca nu am crezut mai tare in asta...Ma gandesc ca imi voi incuraja copilul cu tot entuziasmul de care sunt capabila sa plece la studii in alta tara si sa se si stabileasca acolo, asa ca , decat sa stau departe de el la batranete, mai bine plecam impreuna de acum. Ce? Sunt posesiva? not, doar o babuta cu conduri prafuiti cu egrete si cu parul vopsit cu violet de gentiana.


Fug ca aud un Capisonel nu inainte de a declara public ca am murit de ras la faza cu balonul spart din Caminul armonios ZEN.
Si Capison Senior se bucura deunazi pentru ca e vineri si topaia cu fiecare cm din cei 195 pe care ii poseda in fata capisonelului ca e w/e si stam impreuna, dom'le da' era asa de entuziast incat a inceput copchilu' sa verse niste lacrimi.... (de fericire, bineinteles).
Asta ma duce la o intrebare psihosofica: de ce se sperie, oare? EU eram convinsa ca asta cu frica e in capul nostru si mi s-a confirmat ca atunci cand ne latra un caine , eu tresar, el nu schiteaza nimic, insa la zgomote stridente sau daca ma duc brusc la el, tresare, de unde deduc ca e in bagaju'nostru genetic sa ne alertam asa cum puiu'de caprioara fuge instinctiv de un animal care se apropie amenintator....
zise duamna, scuturand capisonu 'pe spate...

Ma duc sa bag si eu un ceai chimifeniculoanasonic ultrasonic si supersonic, d-ala de-a lu'Lili ca bag io seama ca imi trebuie niste Galactogil sau sa imi fac si io o relatie mai stransa bazata pe prietenie si colaborare cu Madam POMPENSHNITZ pentru ca domnu'capison jr. trage cam in gol seara...

Puuup, de data asta cu preferinte pentru Vladutul si Dominicul necajiti.

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Fetelor, declar ca a innebunit cantarul...am 48 de kg!!!!Nu am mai avut atatea din clasa a IX-a!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Moamaaaa Lavi, pai si nu vrei cantar asa nebun? Lasa-l in nebunia lui...

Eu i-as incuraja starile de delir...

Tina- eu nu inteleg cum sta treaba cu siragul de perle la bebelusi.Zi-mi si mie ca io port gablonturi d-astea ieftine da'nu m-am gandit sa le atarn de gatul Capisonelului.

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:


Buna dimineata!

Am intrat si eu de dimineta sa transmit multa sanatate pt Domi si Vladut,un gand bun pt RamoC si Many,suntem alaturi de voi,fiti tari pt bebeii vostri!



Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput